keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

En ymmärrä bloggaajia!

Olisipa minulla aikaa kirjoittaa nyt enemmän, oikein kunnolla paneutua asiaan, mitä olen miettinyt muutamia päiviä. EN YMMÄRRÄ BLOGGAAJIA.
Anteeksi, nyt yleistin, tarkoitan tietynlaista ryhmää muotibloggaajista.
Peruutetaan vähän. Aloitetaan siitä, että kuten te muutamat yhden käden sormin laskettavat ihmiset jotka olette eksyneet blogiini, olette huomanneet, en osaa blogata. En ymmärrä tekniikasta mitään. Halusin vain paikan, johon saan liittää minun mielestäni kauniita kuvia - oli aihepiiri sitten mikä tahansa - haluamallani tavalla. En keksinyt parempaakaan keinoa. Blogini tarkoitus on siis toimia leikekirjana. Laittaa sinne muistiin inspiraation lähteitä jne. En tiedä mitä on blogin tilaus, en tiedä mitä on blogin mainostaminen, jo kuvien liittäminen blogiin tuotti suuria onglemia, en tiedä mikä on oikea tapa blogata, en tiedä en tiedä mikä väärä, en ymmärrä miksi arvontoja pidetään jne jne.. Olen siis täysi untuvikko.

Takaisin asiaan.
Vaikka miten yritän etsiä blogeja jotka jotenkin koskettaisivat minua, ja joita minun olisi ilo seurata, törmään kerta toisen jälkeen muotiblogeihin, joissa minua enemmän tai vähemmän kymmenen vuotta nuoremmat tytöt poseeraavat itse liki joka kuvassa oh, so trendikkäissä vaatteissa. En todellakaan väitä ettenkö todennäköisesti olisi tehnyt itse samaa jos ollessani 16-19 vuotias tämmöiseen olisi ollut mahdollisuus.. nyt se vaan tuntuu niin älyttömän hullunkuriselta. Ajattelen aina, OMG, onko tämä tyttö todella tosissaan. Mutta ilmeisesti on, sillä kommenttiboxit paukkuvat viesteistä, joissa suorastaan ihannoidaan blogin pitäjää. Pyydetään videopätkiä, ja olen myös huomannut tämän ilmeisesti trendinä kulkevan tavan, ehdottaa mistä blogin pitäjä voisi kirjoittaa ja näyttää kuvia. Ei kuitenkaan ihastusta ilman vihastusta, mutta olen ollut huomaavinani että muotiblogien pitäjät omaavat tajuttoman hyvän itseluottamuksen, tai sitten he ovat vaan poikkeuksellisen näsäviisaita ja kärkkäitä, no dah, ohitellessaan ja usein myös vastatessaan (salaa) pilkkaaviin kommentteihin.

Photobucket

Mutta mikä on päivän asu?
Anteeksi, en todellakaan tarkoita olla inhottava, mutta purskahdan joka kerta nauruun kun törmään blogissa kerta toisen perään aiheeseen "päivän asu", jossa bloggaaja ihan tosissaan ja pokkana esittelee, mitä hänellä on tänään ollut päällä, ja kertoo mistä asut ovat hankittu. ... Kuin punaisella matolla konsanaan. Nauran nytkin ääneen! En todellakaan tarkoita pahalla, en missään nimessä, inhoan sitä miten netti antaa mahdollisuuden piikitellä ja v*ttuilla, mutta tämä päivän asu - juttu on vain jotain mikä saa minut vilpittömästi nauramaan.
Nämä peilin kautta otetut kuvat ovat ne, jotka saavat minut useimmiten hyväntuulisesti ajattelemaan,
Girl, are you freakin kidding me?

Photobucket

Mutta Never say Never..
Kunhan tästä innostun kuvailemaan omia ihania vaatteitani, kenkiäni, laukkujani, kosmetiikkaani, kotiani jne..
..ken tietää vaikka poseeraan parin kuukauden päästä juuri samoin.. Ugh.

Mitä minä sitten teen näissä muotiblogeissa? No en minä vaan tiedä =D
Samat blogit osuvat silmääni kerta toisen jälkeen kun yritän blogilistan kautta etsiä toisenlaisia blogeja. Esim. kypsemmän ihmisen pitämää muotiblogia olisi hyvin mielekästä seurata. Olenhan minä itsekin toivoton esteetikko. Tähän mennessä olen löytänyt yhden blogin, jonka sisältö jotenkin kolahtaa minuun, ja jota katsastelen mielelläni. Jopa päivän asut ovat minusta ihan mielenkiintoisia ;-) En tiedä onko hyvän tavan mukaista mainita blogeja nimeltä, joten liitän kyseisen blogin vain suosikkeihini. Siinä alku. Ehkä minäkin vielä löydän jutun juurille. Sellaisen jutun, joka lukemisen lisäksi todella miellyttää silmääni, mutta antaa minulle muutakin kuin päivän huumoripläjäyksen tai myötähäpeän, tai silkan ihmetyksen tunteen.
Ehkä vielä jonain päivänä koittaa hetki, jolloin saan polkaistua oman blogini käyntiin.
Toistaiseksihan se on A. Sikinsokin B. Vailla sisältöä C. Ei anna lukijoille mitään.

Katsotaan.. ehkä vielä innostun..
Siihen asti,
Raikasta kevättä!

Photobucket

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

The End..

Photobucket

Taidan monien teknisten ongelmien takia kuopata koko blogin, ja aloittaa joskus mahdollisesti alusta. Nyt ei ole enää aikaa kuin energiaakaan takuta tämmöisen kanssa.

I want to go shopping!

Aaaah, haluan ostoksille.
Minun on päästävä ostoksille.
Vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja..
Ei siihen mitään syytä tarvita!

Joku ihanan keväinen, rauhallinen ja pehmeä asukokonaisuus.
Ylellinen, mutta rento.
Sellainen jossa voit loppuillasta kulkea ystäväsi kanssa kaulakkin paljain varpain ja nauraa.
Sitä ennen tarvitaan kyllä kesäkin. Yritän tilata sitä samalla.

I need to go shopping!

Photobucket Photobucket


Toppi Vera Wang 930$, Kengät Jimmy Choo


PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Muutaman euron housut wet seal.
Laukku Monsoon Accessories alle satasella.
Chanel in haaleanpinkki sormus..

Now.. Come to mommy!
Here, here.. yes, come.

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Jaa'a, pakko oli koittaa vielä kerran, miksi en onnistu kuvapostauksissani, muuta kuin joskus vahingossa, mutta eipä tullut selvyyttä asiaan.. Who knows. Muistan vain miten järjettömän kovan vaivan näin silloin, että opin tekemään leveän sivupohjan.. Nyt siitä ei ole mitään hyötyä kun en saa suuria kuvia oikean kokoisena tänne, ärsyttävää. Mutta oikeesti hei, jos joku osuu joskus tänne blogiin, niin ole nyt ystävällinen ja auta mua, jooko kiitos! Katso muutama merkintä taaksepäin, kyllä siinä mahtui monta kuvaa vierekkäin kampauksista jne. Sen lisäksi The Hillsin promokuvat eivät pienentyneet kuten tämä.
APUA PLIIS!
TÄMÄ ON NIIN TURHAUTTAVAA, KUN EN OSAA!
*
Nämäkin kuvat ovat enemmän kuin ihania, mutta miksi ihmeessä ne PIENENEVÄT KUN POSTAAN NE TÄNNE?

Kaunis meikki, ihanan puhdas hiusväri, ja suloisen pehmoinen fiilis.
Ainoastaan tähti kaulassa on hassu, vai mitä =)

Turkoosit korut



Rakastan turkooseja koruja..
Kun saan inspiraation tuon niistä läjän kuvia näytille.
Niin inspiraation lähteistäni kuin vaikka omistanikin.
Tässä yksi kaunis. Täydellinen yhdistelmä.


Photobucket


Turkoosilla korulla on niin helppo täydentää talvilookkia, raikastaa kesälookia..

Inspiraatiota kesäkuntoon..

Jos katson tätä kuvaa tarpeeksi kauan, auttaako se minua saavuttamaan yhtä kauniin rusketuksen, yhtä jäntevät lihakset, kauniin varren, noin terveet hiukset.



Jos vain oikein kovasti tuijotan, auttaako =)
The woman is just perfect, whatever she wears, just take a look

Loputonta Haaveilua Countrystylella...

Ooooh, titta nu va skönt, fresch o nätt..



Kaiken tämän ja äärimmäisen paljon muuta löytää ruotsalaisesta nettikaupasta: http://www.countrystyle.se/.

Kuinkahan toimitus Suomeen onnistuu? Onko kenellekään tietoa?

tiistai 3. maaliskuuta 2009

Miksi tämä menee aina mönkään.

Edellisen postin kuvat ja tekstit ovat taas hujanhajan ja todella epäsiistin näköisiä, joten tämän viestin tarkoitus ei yhtään sen kummoisempi, kuin harjoitella jälleen kerran blogin kirjoittamista. Miten saan tekstit ja kuvat haluaamaani järjestykseen. Katsotaan onnistunko. Onnistuinhan tässä jo monta kertaa, en ymmärrä mikä edellisessä postauksessa meni niin pieleen.
Otetaan harjoitukseen vaikkapa elegantit ja rennot nutturat:

Ja sitten yritetään siirtyä seuraavalle riville..


Ja peukut pystyssä postataan kuvia vielä kauniista meikeistä ja toivotaan niiden asettautuvan kuten niitä asettelen.

Ok.
Let's have a Look...

OMG! I think I Love The Hills





Melkein häpeissäsi myönnän, että tämän ikäinen nainen on koukussa sarjaan Hills. Digiboxin kovalevy on tuskallisen täynnä pelkkää Hillsiä, mitä en ole ehtinyt katsoa (eh, raaskinut poistaa), ja voitte kuvitella miehen turhautumisen kun hän joskus tahtoisi saada sinne mahdutettua tallentamaan jonkun Beck-elokuvan.


Mutta kun..
Kaikki on niin kovin sievää Hillsissä.






Olen kaukana siitä, että olisin perillä näiden naisten kuvioista, mutta katselen heitä, koska kaikki on niin nättiä. Olen vähän hassu. En taida oikein pitää heistä kenestäkään, ja erityisesti Lauren Conrad tuntuu kovin riidanhaluiselta typyltä. Ainut jonka koen edes jotenkuten inhimilliseksi ja mukavaksi on Heidi Montag, kun hän vaan potkaisisi sen inhottavan kuvan itsestään antavan miehensä pellolle. Uutena Hillsin seuraajana sen käsityksen olen ainakin saanut, että Spencerillä on HUGE vaikutus kaikkeen mitä Heidi tekee, teki se sitten Heidin onnelliseksi vai ei. Heidi vaikutaa muuten niin kovin fiksulta nuorelta naiselta. Noh, miten paljon käsikirjoitettua, miten vähän totuudenripauksia, ken tietää, mutta sekä Heidillä että Laurenilla (eikö ne nyt voisi vaan sopia) on jumalaisen kauniit hiukset. Ja etenkin Laurenilla usein erittäins sievästi ja tyttömäisti laitettuna. Aaaaaah...







Ja he pukeutuvat enemmän kuin ihanasti...



And yet...
There is more to come...

*

Äääh, mikä ihme tässä on. Toisena päivänä postaus blogiin sujuu täysin ongelmitta, ja toisena rivit ja kuvat pomppivat miten tahtovat, vaikka kuinka yritän korjata niitä jo kahdeksatta kertaa. En kestä tuota miten rumasti kuvat ovat nyt hieman sekaisin, koska olen näissä asioissa pedantti, mutta en jaksa enää käyttää aikaani niiden näpertämiseen, koska lopputulos ei milloinkaan muutu, vaikka miten yritän korjauksessa lyödä välilyöntejä kuvien ja tekstiä väliin.. monta riviä välillä. Todella turhauttavaa!
Related Posts with Thumbnails