lauantai 27. helmikuuta 2010

Kynsitrendit

People-lehti esitteli nettisivuillaan Hollywoodin kaunotarten tämän hetken kynsitrendejä,
ja ne olivat sen verran kivoja, että ajattelin roudata ne tännekin.
Kopion tekstinkin suoraan People.com sivulta, niin ei mene taas jaaritteluksi =)

LICORICE TIPS
Call it the LBD of nails. Black has shed its goth origins, looking more elegant than edgy. The trick to a chic manicure like Jennifer Aniston's? Keep nails short, square and always chip-free by prepping with a base coat and refreshing the top coat once a day.

Photobucket

Oma mielipide: Allekirjoitan täysin. Toimii ja juuri noin, ja vain noin.
Kiva vinkki fressata ja kiillottaa lakkaa päivittäin top coatilla.

IRIDESCENT METALLICS
Beyoncé takes the metallic trend a step beyond,
adding an iridescent sheen and emphasizing the futuristic style with sharply rounded tips.

Photobucket

Oma mielipide: Futuristiset jutut ei ole mun juttu, vaikka metalliväreistä kynsissä(kin) pidän, ja malli on musta kamala niin pituudeltaan kuin muodoltaankin.
Väri sopii kantajalleen täydellisesti.

TAPERED TALONS
Meow! Hollywood's ladies are getting their claws out this spring. For years, square or rounded have been the only acceptable nail-shape options, but this season fashion-forward stars like Fergie are going long and pointed with their tips.

Photobucket

Oma Mielipide: Väri on aivan mulle-heti-nyt-väri! (Samoin rannekoru, WAU!) )Mutta malli.. pelkäisin satuttavani sekä itseäni että muita. Tää ei varmaan sovi ainakaan piilolinssejä käyttävälle? Ei tää mun mielestä mitenkään erityisen hyvältä näytä edes tämän muodin edellä kävijä (?) Fergien päällä, kuten ei edelliset mallinsa takia näyttänyt hyvältä Beyoncen päällä.

STATEMENT NAILS
Necklaces, rings, shoes and bags have gone from bold to outrageous for the past few seasons – and now nails are getting their turn. Rihanna keeps hers glamorous, without going over the top, by bejeweling a neutral base with various size stones in the same color family.

Photobucket

Oma Mielipide: No nyt ainakin mätsää, kun siitä olen puhunu =D Mutta jos mätsää liikaa, niin se ei enää näytä hyvältä. Rihanna näyttää kyllä kivalta (siis silleen tyylilleen sopivasti, itse en pidä hänestä lainkaan), mutta mä en ollenkaan pidä noin pitkistä kynsistä. En myöskään tykkää siitä, että kynsi nimenomaan näyttää siltä että se on rakenne/tekokynsi. Enkä myöskään ole ollenkaan innostunut tästä valloillaan olevasta trendistä jossa jälleen kynnet koristellaan. Miksi se muoti tuli takaisin? Kaikki räplää Konad-laattojen ja ohuiden siveltimien kanssa - ei mulle kiitos. MUTTA never say never, sillä varpaankynsissä etenkin kesäisin joku rusettikoriste saattaisi ollakin hauska, joten kai mä kohta perun puheeni ja tilaan kuitenkin itselleni Konadeita ;-) Myönnetään että koristelakoista tämä oli kyllä pituutta lukuunottamatta ehdottomasti parhaimmasta päästä, kiitos seesteisen värimaailman. Ihan mielenkiintoisen näköinen itseasiassa ja näyttää livenä varmaan makeelta.Olis hauska kokeilla joskus hetken.

HOT PINK NAILS
Victoria Beckham puts the "haute" in "pink," adding a dollop of candy-coated color to her otherwise neutral outfit with fuchsia nails.

Photobucket

Oma Mielipide: Me likey! Hyvä malli, hyvä pituus!
Noin pinkin värin laittaisin itse mielummin varpaankynsiin, mutta toimii sormissakin, kun on lyhyet kynnet ja muuten rauhallinen asu, kuten Posh näyttää mallia.

NAVY NAILS
A softer take on the black nail trend, navy is a favorite of Whitney Port for its ability to flatter even the most porcelain of complexions.

Photobucket

Oma Mielipide: Jostain syystä vierastan tätä sinistä. Kokeilen itselleni jotain tätä lähellä olevaa, mutta silti toista sävyä. Ehkä tämä on myös liian trendikäs mulle, ent tiedä. Sopii Whitneylle anw ja hänen väreihinsä kyllä poikkeuksellisen hyvin. Muuten musta tuntuu että tämä on sellainen sinisen sävy, joka sopii todella harvalle. Tän kuvan perusteella Whitneyn kynnet ei kasva oikein kauniisti, vaan on aika tyngät. Oon hehkuttanut lyhyitä kynsiä, mutta tämmöisistä tyngistä mä en pidä.

GUNMETAL GLAZE
Metallics are showing up everywhere for spring, and Khloe Kardashian rocks the most versatile option. Unlike golds and coppers, gunmetal takes on an almost neutral quality that won't compete with jewelry – try matching it with smoky eye shadow.

Photobucket

Oma Mielipide: Yes! Väri täydellinen, samoin malli, mutta itselleni viilaisin pari milliä lyhyemmät kynnet. Harmaat metallit rules!

RUBY TIPPERS
Reflecting the same high-shine glimmer of Dorothy's shoes, red gets even sexier on the hands of stars like Jessica Stroup, who chooses polish with a shimmer base.

Photobucket

Oma Mielipide: Täydellisyyttä hipovat. Oikeastaan täydelliset! Jessica Stroup on tosi nuori, mutta seuraan hänen tyyliään, ja se on mielestäni aina yhtä mahtava! Niin nätti tyttö, ja aina ihan poikkeuksetta kaikki hänen päällään ihastuttaa. Samoin nämä kynnet. Just hyvä pituus ja malli, ja syvä väri sopii tummalle Jessicalle. Nämä kans mulle heti nyt =)

MUSHROOM NAILS
It's a shade that's sprouting up on the nails of stars like Demi Moore. Not quite brown and not quite gray, the hue is the season's newest neutral and offers a fresh take on standard taupe.

Photobucket

Oma Mielipide: Ja täällä perään toinen joka on aina yhtä kauniina! WOW! (Oih, mikä sormus, ja tuo vaatteen yläosa... huoh.) Noniin, mutta piti niihin kynsiin keskittyä. Tämä oli mun mielestä mielenkiintoisin bongaus, sillä ostin itselleni aika lailla täsmälleen tämän väristä kynsilakkaa joitakin kuukausia sitten. Käytin sitä, ja epäröin, käytin ja epäröin. Ajattelin että se on joko tosi kamala ja saa mun kynnet ja kädet näyttämään kuolleilta, tai sitten se on tosi style. Nyt huomaan että se on niistä se style. Etenkin valkoisen kanssa. Ja selväksi on varmaan jo käynyt että diggaan lyhyistä kynsistä =)

NUDE NAILS
Even with all the bright and bold colors in Hollywood this season, classic beauties like Renée Zellweger are bringing back totally nude nails. She makes the most of her long fingers by tapering the tips into classic ovals and buffing the surface to a high-shine that won't chip.

Photobucket

Oma Mielipide: Toimii aina. Tilanteessa kuin tilanteessa. Naisellista. Helpoin tapa saada kädet kuin kädet näyttämään siisteiltä ja huolitelluilta. Itseasiassa taidan lakata itselleni seuraavaksi nudet, vaikka tällä hetkellä vahvat tai poikkeavat värit miellyttääkin enemmän. Haalea beige/luonnonvalkoinen/vaaleanpunainen etc. on minusta kivempi kuin täysin kirkas nude, joten ihan näin naturellia lopputulosta ei mulle ny tule.

**********************

Hei, kyllähän jokainen ymmärtää ettei mun ollut lainkaan tarkoitus arvostella ketään,
tai sanoa mikä on muotia, mikä ei =D Kunhan katselin mikä näyttäis mulla hyvältä ja mistä muutenkin pidän =) Toivottavasti joku muukin sai tästä innostusta omien kynsiensä laittamiseen ehkä jollain uudella tavalla.

Ja HEP! Olen lukenut kaikki kommentit ja kysymykset edellisestä kynsipostauksesta, ja palaan vastaamaan niihin ihan lähipäivinä. Toivottavasti löytyy ratkaisu liuskottuviin ja heikkoihin kynsiin, no mutta palaan tosiaan pian sen kommenttiboxin pariin. Kiitos viesteistä =)

Raikkaat Tulppaanit Toivat Kevään Kotiin...

Photobucket

... niin kauan kun ei katso ikkunasta pihalle loputtoman lumen keskelle.

Photobucket Photobucket

Olen kovasti lilaan väriin ollut ihastuksissa jo pitkään, ja pidin näistä liloista tulppaaneista. Kimppu näytti yksistäänkin tosi hyvältä maljakossa, mutta päätin silti ostaa vielä valkoisiakin sekaan. Karsin paljon lehtiä pois, ja lopputuloksestahan tuli aika kivan raikas. Höh, mutta silti nyt kun katson, niin ois toi ollut hienompi pelkästään liloilla kukilla, kun muuten on juuri tuossa tilassa vaaleaa ja valoisaa. Keittiössä on muuten ympärillä mattamustaa ... ja sitä valkoista.... ja se aarrekaappi.

Photobucket Photobucket Photobucket

Kuvasin kimmpua eilen ostettuani sen, ja huomasin juuri että se on nyt tänään paljon kauniinpi,
kun on kukat on hieman avautunut, mutta mennään näillä jo kuvatuilla kuvilla.

Ja siellähän näkyy taustalla vähän niinku päivän asuakin, heh, - takkini roikkuu siinä tuolin selkämyksellä. Takki on muuten yksi suosikeistani. Se on minulle kyllä liian iso, mutta tuon mallisessa takissa se ei itse asiassa haittakaan lain. Kuosi/kuvio (kumpi on oikea sana?) on minusta edelleen ihana, vaikka takki onkin jo vuoden tai kaksi vanha. En ole oikein trendien perässä kulkija, vaan pistän päälle sen, minkä itse milloinkin nättinä pidän.

Photobucket Photobucket

Sokeririippuvuudesta tulossa asiaa jossain vaiheessa.
Siellä niitä on sammakoita tällä kertaa karkin muodossa. Saakeli soikoon!
Pienet sammakot, pienet sammakot, ne lystikkäitä on... :/

Photobucket

Kuvasin samalla keittiötä muutenkin, ja kovasti tekisi mieleni jakaa niitä kuvia täällä,
mutta kyllä se vaan on niin että tulppaanit saavat riittää =)

Photobucket Photobucket

Takki: HenkkaMaukka
Maljakko: Ikea(n tuoppi)
Sininen lasi: Pentik
Lamppu: Ikea


Olen tosi anti-viherpeukalo. En suinkaan vastusta peukalointia, mutta en vain itse osaa. Olisiko joku kiltti ja kertoisi minulle miten saan tulppaanit pysymään pitkään kauniina. Pitääkö vartta leikata viistoon inasen lyhyemmäksi kerran päivässä, ja pitää kukat kylmässä vedessä? Näin olen nyt tehnyt. Kertoisiko joku minulle oikea tapa, kiitos!

Rauhallista ja tunnelmallista kevätpäivää kaikille!

Photobucket

(..Kevät ja kevät, kun lunta on enemmän kuin kymmeneen vuoteen yhteensä, mutta minä olen päättänyt siirtää itseni kevääseen NYT!)

torstai 25. helmikuuta 2010

Näin Kynsilakkasi Pysyy, Pysyy ja Pysyy!

Photobucket

Monella merkillä on kauniita värejä kynsilakoissaan, mutta välillä tuntuu että ne on vedellä poispestäviä. Tästä hyvä ja harmillinen esimerkki on Mavala. Tosin en ole kokeillut Mavalan lakkoja seuraavien apulakkojan kanssa. Katsotaan sitten uudestaan. Nyt kuitenkin niksi siihen millä ainakin Rimmelin lakka on ja pysyy, lupaan!

Lakat kuvassa samassa järjestyksessä, missä laitat ne kynsiisi.

Photobucket

Essie first base coat, Rimmel 60SECONDS sävy 610 Pompous, O.P.I Top Coat.

Huomaatte alla olevasta ensimmäisestä kuvasta - siitä miten paljon kynteni on ehtinyt kasvaa - että kynsilakka on ollut kynsissäni jo kauan, kyllästymiseen asti, reilun viikon ainakin. En ole korjaillut sitä, tai lakkaillut sen päälle kertaakaan. Huomaatteko: Ei kolhuja, ei lohjenneita lakan paloja, ei pois kulunutta lakkaa.
Kynsilakka tosiaan on ja pysyy pysyy!

Ei ole tietenkään nätin näköistä kun kynsi kasvaa, ja lakka näyttää tuolta, joten päätin kokeilla onnistuuko päälle lakkaus nätisti niin, että tyvikin on taas lakattu, ja toiveissa tasainen, mutta ei liian paksu lopputulos. Ja kyllä se vaan onnistui, niinkuin näette oikean puoleisesta alla olevasta kuvasta. Laitoin vanhojen lakkausten päälle taas ensin kerros Essien aluslakkaa, sitten Rimmelin kynsilakka, ja lopuksi O.P.I:n päällilakka, ja taas näyttää kuin kynnet olisivat juuri lakatut. Ainoastaan lakan ihanaa säihkettä ja todellista kirkasta väriä en onnistunut vangitsemaan kameralla, harmi. Tämä väri 610 Pompous ei ole noin matta kuin kuvissa, vaan päinvastoin aika sparkle!

Photobucket Photobucket

Huomaatte kuvista myös kuivat käteni, sekä kärsineet kynsinauhani :/
Ei hätää, testissä tällä hetkellä käsivoiteita, sekä kynsinauhaöljyjä, joiden kanssa palaan asiaan myöhemin.


ASIAAN...

1. Ensimmäiseksi lakkaat kyntesi Essien first base coatilla. Kuivuu ällistyttävän nopeasti ja tasoittaa kynnen pintaa. Antaa myös nätin kiillon, jos haluatkin jäädä vain tähän vaiheeseen. Pelkkää plussaa, ei miinuksia.

Photobucket

2. Seuraavaksi levität Rimmelin 60SECONDS lakan. Tämä olikin mielenkiintoinen tuttavuus. Ihan luvatussa minuutissa tämä ei kuivu, mutta yllättävän nopeasti. Lupauksen siitä, että tarvitset vain yhden kerroksen, lakka pitää. Tämä lakka poikkeaa minusta erittäin paljon useasta kynsilakasta. Se on nimittäin tosi helppo levittää, ja suurimmaksi osaksi siksi, että koostumus on jotenkin ehkä paksumpaa/joustavampaa muihin merkkeihin verrattuna, joten kun levität lakkaa voit samalla "muovata" sitä oikeaan paikkaan. Jos joku kulma kynnestä jäi vähän huonosti lakattua voit samantien lisätä lakkaa ja lopputulos on tasainen. Äärimmäisen hyvä ominaisuus! Sivellin on pirun hyvä, tukeva ja hieman normaalia leveämpi. Pelkkää plussaa, ei miinuksia (jos nyt ei oteta huomioon sitä, että lakan kuivuminen kestää hitusen kauemmin kuin tuo luvattu 60 sekunttia). Todella hyvä tuote markettikosmetiikaksi! Näitä sävyjä ostan ehdottomasti lisää.

Photobucket

3. Sitten odottelet parisen minuuttia, semmoiset viisi ehkäpä, ja levität lopuksi päälle O.P.I:n top coatin. Yllättävää kyllä, tämä lakka kuivuu näistä hitaiten, joten kuivattele rauhassa vaikka puolisen tuntia. Ihan A+ siitä, että jumittaa värilakan kiinni niin voimakkaasti, että se pysyy päiväkausia kulumatta pätkääkään pois edes kynsien kärjistä. Pientä miinusta kuivumisen hitaudesta. Huippu tuote silti.

Photobucket

Hintoja en ikävä kyllä osaa sanoa, mutta älä jätä näitä kaupan tai nettipuljun hyllyyn =)

Photobucket

Hitsi, vähän jäi harmittamaan etten saanut värilakasta totuudenmukaista kuvaa...
Tässä todellinen kirkkaus ja väRi näkynee hieman paremmin.

Photobucket

Mulla ei kyllä ole nakkisormet, tuo kuva valehtelee sitten sen suhteen!

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kurkistus Aarrekaappiini

Rakastan vanhoja Arabian astioita, ja kerään niitä loppiksilta.
Suurin heikkouteni on yksittäiset eripariset vanhat kahvikupit.

Photobucket

Eräään vuoden kotonamme järjestämissämme noin kolmenkymmenen hengen joulupäivän kemuissa avoin glögibaari toimi niin, että näitä erilaisia Arabian vanhoja kahvikuppeja oli asetettu esiin, ja jokainen valitsi siitä omansa. Miehet ottivat siis ensimmäisen mikä käteen osui, naiset ihastelivat ja valitsivat mikä ois ihanin. Ei mennyt mukit sekaisin kun jokaisella oli omansa. Paitsi ehkä loppuillasta muutamalla miehellä, joka oli viettänyt suurimman osan kesteistä glögibaarin äärellä terästämässä glögiä entisestään. Naisten keskuudessa mukit herättivät ihastusta ja keskusteluakin. Se oli tosi suloinen "kattaus". Eikä yksikään mukeista hajonnut, mitä vähän etukäteen pelkäsin. Muistan kyllä että sen sijaan shampanjalaseja hajosi useampikin. Sellaista se on kun väki kemuttaa.

Photobucket Photobucket

(Meillä on mielestäni tosi kaunis keittiönpöytä ja -tuolit =))

Etenkin tuo pilkullinen muki on yksi suosikeistani.
Eikö se ole jo malliltaankin aivan vastustamattoman suloinen?

Photobucket

Ostan myös paljon muuta kuin Arabiaa. Eikä aarrekaappi ole vain posliinilla täytetty. Kun näen jonkun kauniin vanhan, tai vanhan näköisen, mutta mieluusti oikean vanhan posliiniastian - pidän myös lasista, ja muista vanhoista esineistä - ostan sen merkistä riippumatta. Tässäkään asiassa en siis ole erityisen merkkitietoinen. Ensisijainen intohimoni on toki Arabia, mutta pääasia on että esine on nätti, eikä silloin merkillä ole mitään merkistä. Kirpparit ovat ihania avittamaan tätä harrastusta! Näitä aarteita varten minulla on tosiaan erillinen aarrekaappi, jonne saatte nyt kurkata parille hyllylle.

Photobucket Photobucket

Avoinna oleva kirja on Anu Harkin Unelmien Kesäkoti kirja, joka teidän täytyy ostaa =)
Kirjan kuvat on otettu Anun kesäpaikassa Ratulassa, joka on yksi kauneimmista paikoista ikinä.
Kirja on todella sievä, ja sisältää paljon DIY niksejä.

Photobucket

Tuossa nojaavat ruokaa, ravintoa ja reseptejä käsittelevät kirjat ovat sellaisia, joita tahdon ehdottomasti esitellä teille jossain vaiheessa. Kyse ei ole vain tavallisista reseptikirjoista vaan hyvin pitkälle myös ruuan ymmärtämisestä. Itse haen niistä tietoa ravinnosta, ja etsin itselleni sopivaa ruokavaliota, sekä yksinkertaisesti oikeita ohjeita juuri minun kehon hyvinvointiin. Oletteko kiinnostuneita näiden ravintokirjojen esittelyyn?

Huomaatteko, että vaaleanpunainen herätyskello löysi paikkansa. Se ei sopinut makuuhuoneeseen, sillä minulla on sellainen "vika", että en kestä kuunnella kellon tikitystä. Se ajaa minut hulluksi kun huomaan kellon tikittävän, ja sitten se vain T-I-K-I-T-T-Ä-Ä tasaisen ärsyttävään tahtiin päässäni. Kuulostanko hullulta? Kerron lisää... Kun esimerkiksi lähdemme kesällä reissuun, ja jos vuokraamassamme mökissä/hotellissa/etc on tikittävä kello, pitää siitä ottaa patterit pois, sillä tikitys häiritsee mua niin pahasti, ja nukkumisen mahdollisuudesta ei voi edes ajatella. Kohtalontovereita, vai olenko yksin pimee? Toisaalta koska kello ei käy tikityksensä takia, senhän olisi voinut hyvin sijoittaa sinne makuuhuoneeseenkin, mutta se sopi hyvin Anun kirjan viereen, vaikka Ratulassa aika onkin pysähtynyt kauniisiin hetkiin.

Photobucket

Toisella puolen...

Photobucket

Olen maininnut tästä muistaakseni ennenkin, mutta sanon vielä, että te, jotka olette taikauskoisia, ja pidätte hevosenkenkää kotonanne onnea tuomassa, niin muistakaa pitää se kuvan tavoin. Ei toisinpäin, vaikka se tuntuisikin luonnollisemmalta laittaa roikkumaan niin. Joku vanha hevosenkengittäjä kerran kertoi minulle, että jos kenkää pidetään kotona onnea tuomassa, niin kengän tulee olla nimenomaan kuvan asennossa, silloinhan ei onni pääse karkaamaan talosta =)

Photobucket

Photobucket Photobucket

(siniset lasit ovat Pentikiltä, ylläoleva iso lasimalja Ikeasta, vaalean turkoosit kynttilät Stockalta, muut taitaa olla kirpputori löytöjä ympäri maan.
LP-levykin on ostettu vain ulkonäkönsä takia)


Ylhäällä...

Photobucket Photobucket

Esittelen jatkossa paljon lisääkin näitä aarteitani.
Tämä oli vain pieni kurkkaus aarrekaappiini, ja kahvikupitkin asettelin pöydälle,
sillä aarrekaapin järjestys ei kuvaushetkellä ollut juuri mieleinen.

Onko teillä vastaavanlaista intohimoa vanhaan Arabiaan, tai aarrekaappiin?
Minulta itseltäni puuttuu vielä seinään kiinnitettävä lautashylly.

Hattu! Hyvältä Näyttää! Mulle kans!

En tiedä kuka tämä nainen on. Nimeksi paljastui Sheryl Cole. Ja ilmeisesti hänellä on samanlaisia ongelmia kuin Elin Nordegrenilla, höh. Jokatapauksessa kirjoitan sillä tykästyin tähän hänen tyyliin. Erityisesti hattuun! Mallihan on just hyvä, ja ruskea väri sävyltäänkin tarpeellinen ja nyt aika niinku heti saatava lisä valkoisen ja mustan vastaavan joukkoon. Yes, me likey!

Photobucket

Vastaavan hatunhan saat muuten tosi halvalla, seitsemällä eurolla HenkkaMaukalta.
Vaalea on pellavaa, musta puuvillaa.
Musta ei mielestäni näytä matskultaan ja muutenkaan oikein hyvältä,
mutta tuo valkoinen tulee olemaan kesällä osa kansallispukujani ;-)
Rannallakin, vaikka sinivalkoraitaisten bikinien kanssa, kyllä! Ja hiukset hulmuaa.

Photobucket Photobucket

Takaisin Cheryliin. Ainoastaan takin pituus askarruttaa hieman. Yläosa on kelpo, mutta olen ehkä vielä jumissa eri mallin rotseissa, niissä lyhyissä, mutta kyllä tämäkin hyvältä näyttää. Kokonaisuus on kyllä vau. Hyvin yksinkertainen, mutta tykkään että kaikki mätsää. Lasit, hattu, kynsilakka, housun malli, kengät, kaikki. Eiku, ei kaikki. Laukussa on liikaa niittejä makuuni, siitä en pidä.

Photobucket



Noh, tuli vähän synkkä mieli kauniista asusta huolimatta, kun naiselle on ilmeisesti kerran käynyt ikävästi, joten lisäänpä tänne perään vielä pirteän värisen juhlapuvun ihka ihanan Dannii Minoguen päällä. Olen aina pitänyt Danniita viehättävänä, eikä minua erityisesti häiritse tuo botoxin määräkään. Tosin se on jo ihan rajoilla. Hän on minusta kuitenkin kaunis, ja aina iloisen ja raikkaan näköinen nainen. Nainenhan on muuten raskaana, ja hehkuu kyllä kauniisti. Ihana!

Mekko ei näytä oikein istuvan vyötärön kohdalta, tosin se voi johtua vain kuvakulmasta, ehkä vauvamasu oikeasti korostuu tosi kauniisti. Laukustakaan en pidä, enkä olisi tässä yhteydessä sutinut mustaa kynsilakkaa, enkä pukenut noita koruja ehkä korviksia lukuunottamatta päälleni, mutta onhan puvussa aivan ihana kevyt matsku ja tosi kaunis yläosan leikkaus.

Photobucket

Tykkään Danniin väreistä, kiva meikki, ja hänellä on muuten upeat kädet, vau!


Related Posts with Thumbnails