tiistai 17. maaliskuuta 2009

Jaa'a, pakko oli koittaa vielä kerran, miksi en onnistu kuvapostauksissani, muuta kuin joskus vahingossa, mutta eipä tullut selvyyttä asiaan.. Who knows. Muistan vain miten järjettömän kovan vaivan näin silloin, että opin tekemään leveän sivupohjan.. Nyt siitä ei ole mitään hyötyä kun en saa suuria kuvia oikean kokoisena tänne, ärsyttävää. Mutta oikeesti hei, jos joku osuu joskus tänne blogiin, niin ole nyt ystävällinen ja auta mua, jooko kiitos! Katso muutama merkintä taaksepäin, kyllä siinä mahtui monta kuvaa vierekkäin kampauksista jne. Sen lisäksi The Hillsin promokuvat eivät pienentyneet kuten tämä.
APUA PLIIS!
TÄMÄ ON NIIN TURHAUTTAVAA, KUN EN OSAA!
*
Nämäkin kuvat ovat enemmän kuin ihania, mutta miksi ihmeessä ne PIENENEVÄT KUN POSTAAN NE TÄNNE?

Kaunis meikki, ihanan puhdas hiusväri, ja suloisen pehmoinen fiilis.
Ainoastaan tähti kaulassa on hassu, vai mitä =)

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Auttaisikohan jos et lisäisi kuvia bloggerin kautta, vaan laittaisit kuvat suoraan kuvakoodilla? En tiedä, kun en ole itse kokeillut. :)

Linnea kirjoitti...

Kiitos Riikka!

Miten ystävällistä saada tänne edes yksi neuvo, oot ihana! Okei, koitetaan kuvakoodilla, vaikka minulla ei ole hajuakaan siitä mikä kuvakoodi on.. Harjoitellaan.
Kiitos sinulle!

Jetta kirjoitti...

Tosiaan, älä lataa kuvia bloggerin kautta! Niistä tulee suttuisia ja pieniä, mikä on harmi. Kuvien pitää tietysti olla valmiiksi muokattu sen kokoisiksi kuin haluat ne tänne blogiisi. Kannattaa ladata ne sitten sellaisina vaikka photobuckettiin, jonka jälkeen kopioida kuvakoodi (eli joku < img src = "jotain" >) suoraan sinne kun kirjoitat tekstiä blogisi postausta varten vaihtamalla sieltä luo-vaihtoehdon muokkaa HTML-koodia-vaihtoehdoksi. :-) Toivottavasti tästä oli edes pikkuisen apua, eiköhän me kaikki neuvota lisää jos vaan kyselet! Blogisi on tosi kiva. :-)

Saija kirjoitti...

Hei! Itse lataan kaiken aina bloggerin kautta, koska en oikein tiedä myöskään miten nämä hommat toimii:) Minua pienet kuvat eivät ole omassa blogissani haitanneet, olen jo tottunut niihin ja toisaalta saahan niitä klikattua suuremmaksi:) Mutta tiedä sitten näyttävätkö muiden mielestä hölmöiltä. Itselleni tärkeintä on kuitenkin kuvien laatu, eli että ovat skarppeja ja kirkkaita. Mutta toivottavasti alkaa sujua:)

Linnea kirjoitti...

Hei vielä teillekin

-iinu-
Jetta ja
Sarona!

Kiitos jelpeistä!

Blogeja jonkin verran sivusta seuranneena, olin takuuvarma että saan tänne vain kettuilevan vastauksen siitä, miten ei kannattaisi varmaan bloggailla, jos ei osaa käyttää masiinaa... tai vastaavaa, mutta tämähän olikin ihan erilainen ja kovin ystävällinen ja avulias vastaanotto.

Kaikenlisäksi luulen, että taisin oikeasti jopa oppiakin jotain, kun oikein rautalangasta väänsitte, joten katsotaan miten seuraavan postauksen käy. Tarkoituksena kuin ei kuitenkaan ole pitää blogia aiheesta: "Miks nää kuvat ei mee niinku mä halun", kuten tällähetkellä.. Hah.

Sarona olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä siitä mikä kuvissa kuitenkin on tärkeintä.. laatu! Silmiä särkee katsoa huonolaatuisia kuvia. Luin jostain että blogi (ja sitä myötä tietenkin myös kuvat) näyttävät erilaiselta/pakkautuvat eri kokoon riippuen siitä millaisella koneella blogia selaat. Tottapa tietenkin, mutta enpä ollut tullut sitäkään ajatelleeksi aikaisemmin. Minulla on itsellä niin suuri näyttö, mutta tosiaan, pienempinäyttöisellähän moni postaus näyttää aivan eriltä.. Ei voi mitään.

Nojaah... kunhan jäin pohtimaan =)

Kiitos vielä arvon daamit, olitte varsin ystävällisiä!

Related Posts with Thumbnails