tiistai 3. maaliskuuta 2009

OMG! I think I Love The Hills





Melkein häpeissäsi myönnän, että tämän ikäinen nainen on koukussa sarjaan Hills. Digiboxin kovalevy on tuskallisen täynnä pelkkää Hillsiä, mitä en ole ehtinyt katsoa (eh, raaskinut poistaa), ja voitte kuvitella miehen turhautumisen kun hän joskus tahtoisi saada sinne mahdutettua tallentamaan jonkun Beck-elokuvan.


Mutta kun..
Kaikki on niin kovin sievää Hillsissä.






Olen kaukana siitä, että olisin perillä näiden naisten kuvioista, mutta katselen heitä, koska kaikki on niin nättiä. Olen vähän hassu. En taida oikein pitää heistä kenestäkään, ja erityisesti Lauren Conrad tuntuu kovin riidanhaluiselta typyltä. Ainut jonka koen edes jotenkuten inhimilliseksi ja mukavaksi on Heidi Montag, kun hän vaan potkaisisi sen inhottavan kuvan itsestään antavan miehensä pellolle. Uutena Hillsin seuraajana sen käsityksen olen ainakin saanut, että Spencerillä on HUGE vaikutus kaikkeen mitä Heidi tekee, teki se sitten Heidin onnelliseksi vai ei. Heidi vaikutaa muuten niin kovin fiksulta nuorelta naiselta. Noh, miten paljon käsikirjoitettua, miten vähän totuudenripauksia, ken tietää, mutta sekä Heidillä että Laurenilla (eikö ne nyt voisi vaan sopia) on jumalaisen kauniit hiukset. Ja etenkin Laurenilla usein erittäins sievästi ja tyttömäisti laitettuna. Aaaaaah...







Ja he pukeutuvat enemmän kuin ihanasti...



And yet...
There is more to come...

*

Äääh, mikä ihme tässä on. Toisena päivänä postaus blogiin sujuu täysin ongelmitta, ja toisena rivit ja kuvat pomppivat miten tahtovat, vaikka kuinka yritän korjata niitä jo kahdeksatta kertaa. En kestä tuota miten rumasti kuvat ovat nyt hieman sekaisin, koska olen näissä asioissa pedantti, mutta en jaksa enää käyttää aikaani niiden näpertämiseen, koska lopputulos ei milloinkaan muutu, vaikka miten yritän korjauksessa lyödä välilyöntejä kuvien ja tekstiä väliin.. monta riviä välillä. Todella turhauttavaa!

1 kommentti:

K kirjoitti...

Mä oon seurannu The Hillsiä jo aika kauan, ja täytyy sanoa, että tykkään kans jollakin tapaa heidistä enemmän. Lauren on tosi nätti, ja sillä on monesti kivempia vaatteita mitä heidillä, mutta muuten tykkään ehkä Heidistä enemmän. :)

Related Posts with Thumbnails