tiistai 21. heinäkuuta 2009

WHAT!?! DO I LIKE JORDAN?!?

Tervehdys Skräppäysvihkooni Pitkästä Aikaa!
Tuli huono omatunto, kun en ole kirjoitellut tänne mitään.
Sitten rupesin miettimään, miten ihmeessä saan siitä kehiteltyä itselleni huonon omatunnon.. Hmmm...
Lopputulos on kuitenkin se, että tulin sanomaan tänne kukkuu =)

Photobucket

Ja hei, en todellakaan pidä Jordanista!
Tehdään varmuuden vuoksi se heti kättelyssä kuitenkin selväksi.
En tiedä miksi, mutta jostain syystä olen jäänyt seuraamaan Jordanin likapyykkiä, mitä tulee päivittäin kasoittain lisää hänen pestessään avioeroon. Ysch, mikä nainen! Kertaakaan sieltä suusta ei ole varmasti tullut mitään positiivista saati kaunista, kun hän puhuu jostain toisesta ihmisestä, tai oikeastaan mistään muusta kuin itsestään. Mua nolottaa, mutta ihan oikeesti mä painelen tuolla juorulehtien nettisivuilla plussaa aina, kun on Petestä joku positiivinen juttu, ja miinusta kun Jordanista on positiivinen juttu jne.. Hahah, olen vähän urpo. Ajattelin antaa tukeni Petelle tässä erossa. Naurattaa.

Se mistä lähdin kuitenkin kirjoittamaan, on että herranjumala, minä olen nähnyt Jordanin päällä jotain sellaista, mistä pidän. Miten hemmetissä se on mahdollista?!? Rupesi suorastaan pelottamaan, mietin mihin tyylitajuni on oikein menossa/kadonnut, jos pidän jostain, minkä näen Jordanin päällä, HUIH! Se oli pelottava mietintätuokio ja peiliin katsominen, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Jokatapauksessa, koska olen nyt mennyt paljastamaan tämän häpeän, niin tuon kuvat mukanani puolustaakseni itseäni. Muistakaa että kyse ei sitten tasan ole mistään muusta kuin mainitsemastani vaatekappaleesta. Kaikki muu koko naisesta voisi minusta muovailla uudelleen. Olen varma että kaiken maalin, polyesterin, hiuslisäkkeiden, kauneusleikkausten, itseruskettavan jne. takana on oikeasti kaunis nainen. En muuten todellakaan vastusta kauneusoperaatioita, mutta mielestäni juuri nimenomaisen naisen nenäleikkaus oli hyvin epäonnistunut. Ja ihan muuten vaan esimerkiksi voisi kysyä, että Tipu, what´s with the ripset?

Photobucket

Jos joku nyt ei sattuisi tietämään kuka on Jordan, niin ensinnäkin se on ihan tosi loistava juttu, mutta jos mä nyt vilautan naikkosta kuitenkin, jotta kaikki varmasti ymmärtää, miksi kohtasin vahvan itsetutkiskelun hetken huomattuani pitäväni kahdesta hänen vaatteestaan. Tämän näköisenä kun tämä nainen on viimeaikoina/yleensä liikuskellut ympäriinsä:

Photobucket Photobucket

Okei, eka ihastus.
Pelottaa...

Se on tämä musta nahkatakki.
Omani haluaisin tietenkin tekonahkaisena, koska välttelen aatteideni vuoksi aitoa nahkaa.
Puljuthan ovat pullollaan tämän kaltaisia lyhyitä mustia rotseja, mutta minä haluan juuri tämän.
Tämän ihanuuden missä on pienet puhvihihat.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Okei, voi olla että koko paljastuksen takia, viimeisetkin blogini kurkkijat lopettivat lukemisen tähän, mutta siitä huolimatta jatkan, ja vielä rohkeammin (iiiiks!) seuraavaan asukokonaisuuteen, jonka bongasin Jordanin päältä, ja kyllä! Pidin! Olkaa hyvä: Kevyttä valkoista helteeseen, höystettynä ruskealla, ja etenkin isoilla puuhelmillä. Buutsit jättäisin kyllä pois, mutta pidän tän asun fiiliksestä.

Photobucket Photobucket

Photobucket

Juuh, että ei voi mitään, näistä releistä mä pidän.
Mä kyllä kokoaisin tuon valko/ruskean asun hieman eritavalla, niinkuin mainitsinkin jo, niin buutsit jäis pois. Sen lisäksi vyössä vois olla vähän iisimpi solki ja laukun hapsuistakaan en ole ihan varma. Ruskea voisi olla myös vaaleampi, konjakin värinen. Noniin, vaikee arvata varmaan mitä laitan huomenna päälle. Joku siisti kokonaisuus valkoisesta ja ruskeasta. Se voisi olla valkoiset farkut/city-shortsit, valkoinen toppi/paita, paidan alta voisi pilkottaa vaaleanruskea toppi, samaa sävyä olevat ruskea maskuliininen vyö, ruskea rannekello, ruskeat kengät, valko/ruskeasävyinen huivi, niin ja eikä tärkeintä unohtaen, eli paljon ruskeita helmiä kaulaan. Joku pieni turkoosi piristys siihen kyllä tarvitaan luulen, mutta se voi olla vaikka vain yksi turkoosi rannerengas. Vähän niinkuin vanilja- ja toffeejätskiä. Nam!

Näihin tunnelmiin!

Photobucket

1 kommentti:

mixu kirjoitti...

Ihmisiä on erilaisia jos satuit tietämään. kaikki ei ole yhtä naturelleja kun sinä satut olemaan. Oot ensinnäkin helvetin ahdasmielinen paska joka ei tiedä KATIE PRICESTÄ MITÄÄN, häntähän ei kutsuta jordaniksi enään jos sitäkään et tiennyt. Katiella on 3 lasta, neljäs tulossa, en tiedä mitä sä luulet hänestä, mutta Katie on todella hyvä äiti lapsilleen, ja juuri täydellinen ton näkösenä. toivottavasti menet itsekin leikkaukseen :)

Related Posts with Thumbnails