sunnuntai 16. elokuuta 2009

Blogin PelastusYritysOperaatio

Heeeeeeeeei Blogiin!

Täällä niin kutsutussa lifestyle-blogissani on ollut varsin hiljaista koko kesän. Tylsää. Minulla ei ole vain ollut aikaa tai kiinnostusta istua tämän parissa. En ole niin intohimoinen bloggaaja. Toisaalta lifestyleblogin kirjoittamista rajoittaa aika inhottavasti sekin fakta, etten halua paljastaa kuka olen, vaan yritän pysyä mahdollisimman anonyymina. Siksi olin jo kauhuissain, kun postasin kuvan kirjahyllystämme: "Apua, nyt joku tunnistaa, että tuohan on Linnean koti, sillä siellä ovat kirjat täsmälleen tuossa järjestyksessä".
Jokatapauksessa, seuraa ryhdistysliike!
Tiedä sitten jo monettako kertaa tällä takkuisella bloggausurallani..

Photobucket

Ajattelin ihan oikeasti ottaa tästä bloggauksesta harrastuksen itselleni. Tapanani kun tosiaan on surffailla ympäri nettiä etsimässä inspiraatiota milloin mihinkin, ja mielenkiintoisen kuvan tavatessaní pistän sen aina talteen. Nyt yritän ihan oikeasti täyttää tätä sähköistä skräppäyskirjaani. Se olisi itsellekin mieluisaa. Ihan vain katsella nättejä kuvia. Olen höhlä. Todella usein sitä inspiraatiota tulee kuitenkin yllättäen haettua julkimoista, heidän tyylistään ja vaatteistaan. Siksipä täällä tullaan heitä varmasti paljon näkemään. En silti haluaisi blogistani juorublogia, vaan nimenomaan sen lifestyleblogin. Yritän parhaani. Moniuloitteista sisältöä täältä tulee kuitenkin löytymään, (joten ymmärrän että lukijoita on vaikea saada, sillä kohdeyleisöä ei oikeastaan ole aiheiden pomppiessa maasta taivaaseen) sillä voin kirjoittaa toisena päivänä uudesta laukusta, seuraavana kissanhiekasta ja kolmantena kosmetiikasta. Neljäntenä vaikka perunoiden keitosta.
Katsotaan mitä tuleman pitää.

Olen ollut hieman kipeänä, paikkoja kolottaa kuumeen jäljiltä edelleen, joten paljon ei tee mieli peiton alta kurkistaa. Silti ajattelin että voisin tänään aloittaa blogin päivittämisen. Apua, minulla on vaan niin paljon asiaa, etten kertakaikkiaan tiedä mistä aloittaa, huh hei. Vaikka olenkin kauhuissani siitä, että joku tunnistaisi minut - en edes tiedä miksi se aiheuttaa kauhua - jostain syystä sitä kai vain haluaa olla tuikituntematon, niin yritän silti jatkossa lykkiä tekstieni väliin edes muutaman omalla kameralla otetun kuvan, jolloin blogista tulee ehkä hitusen lämpimämpi ja persoonallisempi.
Tänään luulen, että puhumme silti muodista, ja inspiraatiosta pukeutumiseen.
Nyt on hyvä mieli, kun kaivoin taas blogin esiin, ehkä tämä sittenkin vielä tästä.
Jos olisin antanut tämän lojua vielä kauemmin jossain pölyttymässä,
olisi koko blogi ollut museokamaa, toisaalta tyylikästä sellaista, suorastaan retroa.

Photobucket

Toivottavasti te muutamat blogin lukijat jaksavat hypätä uudestaan kelkkaan, ja toivottavasti pystyn jatkossa tarjoamaan teille sitä mistä pidätte. Mielessäni on edelleen muutama palaute joissa kehuttiin blogini ulkoista ilmettä. Iloitsen niistä palautteísta edelleen kovasti, kiitos. Kiitos tosiaan toverit! Toivottavasti nappaan jostain uusiakin lukijoita matkan varrelle mukaan seuraamaan minun polkuani. Mutta nyt... seuraavaan postiin. Siellä puhutaan iltapuvuista. Heipparallaa ihanat lukijat! Kunhan aktivoidun uudestaan, lupaan käydä läpi myös teidän ihanat ja inspiroivat kuulumiset. Voitin muuten myös arpajaisissa... Kerron myöhemmin kuvan kera mitä..

Ps. Ai niin, joko mainitsin, että siitä huolimatta että haluaisin kehittää blogistani mukavemman lifestyleblogin, tulee tämä blogi takuuvarmasti pysymään erittäin kuvapainotteisena. Siksi sanonkin edelleen tätä nopeiden liittymien blogiksi. Olen pahoillani teidän puolesta, joilla on hitaammat liittymät ja ymmärrän täysin, ettette jaksa odottaa kuvien latautumista. Sama pätee edelleen vaakavierityksen suhteen. En edelleenkään osaa ratkaista asiaa, enkä enää aio yrittää, koska on niin jumalattoman turhauttavaa olla osaamatta kerta toisen jälkeen, joten tämä on myös suurinäyttöisten koneiden blogi, hih. Itse pidän kuitenkin kuvatykityksestä, ja siksi tämä tulee jatkumaan värikkäänä, suurikuvaisena, ja kuvia tulvien. Toivon tosissani että viihdytte matkassa mukana, ja lukijoita vielä löytyy.

Photobucket

Nähdään ystävät!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails