sunnuntai 16. elokuuta 2009

Jotain Joka Saa Toivomaan Sadepäivää

Onko sellainen edes mahdollista... toivoa sadepäivää muutenkin niin lyhyeen Suomen kesään? On se. Ja sadepäivän päätteeksi kerron miten niin muka. Minulla on nimittäin muutama kuva tallessa sadesäältä, jotka ovat niin suloisia, että oikeinhan siinä melkein itsekin tekee mieli sadesäälle keimailemaan. Vaan se hyvältä näyttäminen siinä tilanteessa taitaa olla punaisella matolla helpompaa kuin Bulevardilla. Postasin tänne jo aikaisemmin kuvan SJP:n suloisesta ruusuisesta sateenvarjosta, ja samaisesta asusteesta tulee nyt toinen posti.

Emma Watson on todentotta lyönyt itsensä läpi nuorena muotiprinsessana, mutta minulla on vahva tunne, että ilman tuota läpinäkyvää sateenvarjoa ja sadepisaroiden aiheuttamaa herkkää fiilistä tämä look ei ehkä olisi saavuttanut niin suurta hehkutusta kuin se osakseen sai - siitä huolimatta, että Emma tosiaan on tässä syötävän suloinen nuori neiti. Tämän keijukaisen siivet eivät todellakaan kärsineet sateesta, päinvastoin, keijukainen suorastaan tanssii sadepisaroiden joukossa. Luulen, että universumin lait huomasivat Emman pukeutuessa että kauniit pisarat vaan täydentäisivät tätä herkkää lookkia.

Photobucket

Photobucket

Postaukseni ei olisi täydellinen, jos en liittäisi mukaan vielä yhtä sievemmistä ja luonnollisimmista poseerauksista punaisella matolla mitä olen nähnyt.
Olkaa hyvä.

Photobucket

Ja yhtä suloisena saman supermakeen suureen sateenvarjon alla kiirehtii aina yhtä style, Lauren Conrad. Laurenilla on pettämätön tyylitaju, ja hän onnistuu näyttämään kuvissa aina hyvin suloiselta ihmiseltä, mutta katsottuani The Hillsiä totesin tytön tuntuvan olevan varsin ilkeäsieluinen ihminen. Harmi, sillä se todella ihan oikeasti syö ihmisen ulkoista kauneutta. Laurenin upeaa tyylitajua olen käsitellyt aikaisemmin täällä (äääh, harjoittelen linkittämistä myöhemmin, nyt ei enää ehdi). Laurenille tyypillisesti asukokonaisuus on täys kymppi, ja ihan ilman sadettakin.

Photobucket Photobucket

Hollywoodin virallinen sateenvarjon käyttäjä on kuitenkin tietenkin Rihanna..

Photobucket

Mutta ei suloinen pikkutyttö Suri kuitenkaan suinkaan kauaksi jää.

Photobucket

Tässä minun mielestäni vielä muutama suloinen sateenvarjo piristämään sadepäivää.

Photobucket Photobucket

Louis Vuitton Arc en Ciel sateenvarjosta saat maksaa $580,
kun taas Burberryn the Slim Walker sateenvarjon saat "vain" $165.

Photobucket Photobucket

Hetkinen, kenestäs tämä sateenvarjo muistuttaa..?

Photobucket

Aivan, oli miten oli, ei ole Maija Poppasen voittanutta =)

Photobucket

Jos en olisi menossa nukkumaan, kaivaisin kyseisen dvd:n esiin juuri nyt antamaan iloista mieltä.

Photobucket Photobucket

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

ihanat kuvat etnekin vikat

Linnea kirjoitti...

*~SL: Voi että, et tiedä miten mukava nähdä täällä joku tuttu, jonka muistan lukeneeni blogiani. Tosi, tosi, tosi kiva että piipahdit paikalla. Maija Poppasestako sinäkin pidät =) Elokuva on kyllä mitä ihanin! Voih, kumpa siivoaminen olisikin niin helppoa, kuten Maijan tapaan =D

Related Posts with Thumbnails