maanantai 15. maaliskuuta 2010

Heidi Montag Funny & Plastic

Photobucket

"Am I smiling? You guys, am I smiling?"

Lyhyt pätkä videosta:Mä pidän ihmisistä joilla on pokkaa olla itseironinen, eikä aina ottaa kaikesta itseensä, ja liian vakavasti.
Nyt sen teki Heidi Montag.
En ota kantaa mihinkään muuhun tässä videossa kun Heidin itseironiaan ja se on musta plussaa.

Koko video:Silloin kun Heidi kävi läpi ne kymmenen kauneusoperaatiota yhden vuorokauden aikana,
siitä bloggasi moni, olisin itsekin tahtonut, mutta en ehtinyt mukaan, taaskaan.

Photobucket

Ehkä jotain asiasta nyt, Heidin tapauksesta ainakin. Henkilökohtaisesti en vastusta kauneusleikkauksia, eikä botox tai silikoni tee mun mielestä automaattisesti kenestäkkään vähemmän viehättävää, ei missään nimessä. Alla joku before/afterkuva, eikä tämä muutos ole mun mielestä ollenkaan paha. Söötti tyttö alunperin, joka muokkasi itseään tässä vaiheessa ihan kivoin tuloksin. Tosin nenäleikkaus on mun mielestä epäonnistunut. Oudon pitkä ja kapea nenä.

Photobucket

Pullistuneet huuletkaan tässä vaiheessa ei ollut musta lainkaan paha:

Photobucket

Mutta mä en ymmärrä ollenkaan miksi hän lähti tuosta itseään enempää leikkaamaan.
Tämä lopputulos on kamala:

Photobucket

Just don't get it!
En ole hirveästi seurannut The Hillsiä, mutta hiljan katsoin jotain vanhempaa jaksoa,
missä Heidi oli taatusti tehnyt jo jotain operaatiota, ja hänhän näytti oikein nätiltä. Tältä:

Photobucket Photobucket

Suurin moka minkä frankenstein sai tässä tapauksessa aikaiseksi tuon oudon täysin kumiselta näyttävän (kattokaa nyt jessus sentään toi video) naaman lisäksi on mun mielestä ehdottomasti nuo silmät. Miksi, oi miksi Heidi antoi jonkun koskea silmiinsä, ja nostaa kulmia. Ymmärrän mitä se haki tolla operaatiolla takaa, mutta se meni niin pahasti mönkään kuin vaan mahdollista. My eyes, my eyes!!! Ennen ja jälkeen kuvat vierekkäin alla. Katsokaa nyt noita silmiä. Ne ovat minusta nyt todella oudon näköiset, eikä niihin ollut mitään syytä koskea. Miksi?

Photobucket Photobucket

Pitää kuitenkin myös ottaa huomioon, että tottakai lehdet julkaisee Heidistä kuvia, joissa hän ennen tätä massiivista operaatiomäärää hymyilee aina, ja operaatioiden jälkeisissä kuvissa hän näyttää elämänhalunsa menettäneeltä. Näin lopputulos saadaan näyttämään mahdollisimman pahalta ja onnettomalta. Mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä että tuo video paljastaa kaiken karseasta totuudesta. Ja anteeksi, että puhun nuoren naisen ulkonäöstä näin. Ei tämä ole henkilökohtaista, tämä on esimerkki.

Photobucket Photobucket

Tottakai näissä kuvissa on fiilisten lisäksi vuosia välissä. Ja tottakai vuodet muokkaa meitä naisia kasvoista hoikemmaksi jne. Mutta Heidi on vasta 23 vuotias! 23! Ja hän sai leikkauksillaan lisää vuosia sellaiset 15. Mutta ei se ole minusta se pahin, vaan se mitä aina mietin näissä tapauksissa: Eikö näillä näin nuorilla tytöillä, jotka käy nopeasti läpi näin suuren muodonmuutoksen tule indentiteettikriisiä?

Photobucket

Luulin että nää kuvat, mitkä Heidistä on ollut julkisuudessa pian leikkausten jälkeen on ollut pahoja myös siksi, että Heidi on ollut vielä turvoksissa, kipeä, ja sen takia hassun näköinen, mutta kun katson tuota videoa niin huomaan, ettei siitä tainnutkaan olla kyse. Ellei videoa sitten ole kuvattu juuri leikkausten jälkeen. Tuskin. Heidi näyttää surullisen kumiselta.

Photobucket

Ja katsokaa tuossa videossa Heidin rintojen kokoa. Turvotus lienee jo laskenut, mutta jo yksi rinta on suurempi kuin naisen pää. Ja silti nainen vaan puhuu edelleen siitä, miten rintoja hän aikoo ehdottomasti suurentaa lähitulevaisuudessa lisää. WHAT! Tähän kuuluu myös sen hymiö, joka näyttää vähän tärähtäneeltä. Lisäksi luulin, että Heidi näytti niin pahalta vain niissä ekoissa kuvissa, jotka tuli julki leikkauksien jälkeen, näissä missä Heidillä on harmaa paita, koira sylissä ja tyhjä katse. Mutta ei! Tuosta videosta huomaa, että ajan kanssa lopputulos on vain pahentunut, ja lujaa. Ja jos ette tietäisi videossa ammeessa makoilevan naisen ikää, mitä oikeesti veikkaisitte? Mulla menis kevyesti viiskymppinen läpi siinä kohtaa videoo. Kuinka vanha Ivana Trump on? Sen kavereita ja samaa ikäluokkaa veikkaisin ammekohtauksen osalta. Eikä! Ihan hirveetä!
Photobucket

Heidi veti överit.

19 kommenttia:

Jo kirjoitti...

Oon samaa mieltä, lopputulos on kumimainen ja +15v eli toisin sanoen kamala!

Linnea kirjoitti...

Jo: Joo, eikö ole kumma miten monta vuotta vanhemmalta hän näyttää nykyään! Ihan käsittämättömältä. Kun mä olin 23, mä... mä en edes tiedä mitä sanoa. Mä en ainakaan näyttänyt nelikymppiseltä. Ja tekis mieli ottaa tosta Heidin poskesta tai huulesta kiinni ja katsoa voiko sitä muovailla niinku muovailuvahaa, ja jähmettyykö se sit muovattuun asentoon. Huonosti kävi tytöllä. Jotenkin ajattelin että kyllä se tulos siitä edes jotenkin tasaantuu, eikä hän jää noin luonnottoman näköiseksi, mutta kun näin tämän videon, jonka oletan siis olevan tuore, niin huh huh. Hurjaa menoa. Mä niin haluaisin nähdä miten he näkevät itsensä peilistä. Näkeekö Heidi että hän on huomattavasti itseään vanhemman näköinen. Hänhän kommentoi aiemmin että operoi leukansa, sillä pahoitti mielensä siitä että häntä dissattiin Jay Leno - leuaksi... Mitäs nyt? Lukeeko hän taas lehtiä, ja huomaa että jahas, nyt mua pidetään nelikymppisen näköisenä, täytyypä ruveta leikkauksien avulla nuorentamaan itseäni... näin 23 vuotiaana!

Soccermom kirjoitti...

Ai kamala :( Jotenkin surullista. Kyllä, siis leikkaukset vanhensi niin paljon. Jos en tietäisi, veikkaisin häntä just jotain 45-vuotiaaksi. Rinnat on kuin rantapallot ja vielä lisää..eh...why? Ja ilmeet, noh, niitä ei ole enää. Ei toi oo kyllä ihan terveen ihmisen touhuja enää, valitettavasti. Elämää täytyis nyt lähteä parantamaan jostain muualta kuin ulkonäöstä.

Christina kirjoitti...

Joo, olen ihan samaa mieltä. Vaikka Heidi on vasta 23-vuotias, näyttää hän tällä hetkellä tosiaankin vähintään 15 vuotta vanhemmalta. Vielä ensimmäisten "korjailujen" jälkeen Heidi näytti vielä oikein sievältä, mutta nykyisestä naamataulusta on kyllä kauneus kaukana... Ja entä meloni-ilmapallorinnat? :---D Eijei.

Cherry kirjoitti...

Niin järkyttävää, et piti ihan keskittyä hengitykseen ku jäin vaan tuijotaan noita kuvia. Tuommosiahan on kadut täynnä, pumpattuja, blondattuja, hampaat valkoisena hohtavia. Sellainen hänkin sitten kai halusi olla. Paljon parempi olisi ollut ennen mitään toimenpiteitä tai hyvin pienten toimenpiteiden jälkeen. En mäkään tuomitse yhtä, kahta juttua, mutta miksi päästä varpaisiin? Eikä ymmärrykseeni vaan mahdu se, miksi rinnat pitää aina olla kun meloonit?! Joku B kuppi on kyllä jo tarpeeksi hyvännäköinen, tuo mikä lie koko onkaan on jo aivan törkeä.

Surullista katseltavaa :(

Jo kirjoitti...

Niin toivottavasti H. ei tule katumapäälle tajutessaan totuuden, noita jälkiä on varmaan aika vaikea tehdä tekemättömiksi. Yleisesti ottaen hän näyttää nykyään sellaiselta perussaippuasarjatähdeltä, mikä ei ole kauhean kaukana totuudesta. En ymmärrä, että kun me ihmiset ollaan kaikki erilaisia ja omannäköisiämme, niin miksi joku tahtoo tarkoituksella tehdä itsestään (kymmenkertaisella)leikkelyllä saman näköisen kuin kaikki muutkin leikellyt. Myydäänkö jossain itsetuntoja :)?

TanjaK kirjoitti...

Hassua tosiaan, miten Heidi nykyään näyttää paljonpaljon vanhemmalta kuin aiemmin. Sellaiselta 35+ julkkikselta, jonka naama ei enää liiku. Ja surullista tästä tekee juurikin se, ettei Heidin olisi tarvinnut todellakaan leikellä itseään, toivottavasti ei ala kaduttamaan :( [Mites noi silikonit?:D]

kate kirjoitti...

Tuun ihan surulliseksi, kun luen juttuja Heidistä nykyään..olen katsonut lagunaa ja hillsiä iät ajat ja voih kuinka hän oli ihan ennen spencerin tultua kuvioihin...mietin tässä, että mitäs jos spencer jättää heidin..? Mitenköhän jo ennalta huonolle itsetunnolle mahtaa käydä?

Luin jostain, että jopa Spencer oli sanonut, että Heidin leikkaukset ovat menneet hulluuden puolelle..ehkei hänkään ajatellut, että vaimo näyttää 40 vuotiaalta..huhu.

COCO kirjoitti...

Heidi tosiaan veti överit, ts. naamat! Todellakin vielä noista silmistä! Ihanat ja persoonalliset ennen! Kauniit ja säteilevät! :/

Tanja kirjoitti...

Hui, tämä on kyllä jotenkin niin järkyttävä :/ Näyttää raukka ihan joltain keski-ikäseltä, joka on ottanut oikein koko hoidon! Ei jälkeäkään siitä nätistä nuoresta tytöstä joka hän ennen oli :(

Tommi kirjoitti...

Onhan tuo hotti. Isot tisut ja kaikkea. Jännää miten naisia tuntuu häiritsevän suuresti Heidin itsensäparannuspuuhastelut. Räikeimmät vielä pisti miehen syyksi kun "salli" tuon :D

jarna kirjoitti...

Videota ei enää voinut katsella...

Surullista touhua...Nuori tyttö pilasi itsensä.

RagDoll kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Hän oli ennestään kaunis. Ensimmäisen leikkauksen jälkeen hän oli edelleen nätti, mutta nuo viimeiset menivät ihan täysin överiksi! Hän näyttää n. 50-vuotiaalta, joka olisi kiristetty täysin ilmeettömäksi. =( Miksi oi, miksi!
En ole täysin silikoneja vastaan, jos niillä saa tasapainotettua vartaloa, mutta jättimäisen vesimelonin kokoisia en silti ymmärrä. Siinä missä hiusten väri vaihtui vetyperoksiksi, taisi järkikin palaa karrelle. =D

Tuossa kuvassa jossa hän syö tacoja (?) hän on niin täydellisen upean näköinen. Huh..

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulee mieleen Stepford wife. Ei muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Kauneusleikkauksesta tuli siis lopulta karmeusleikkaus, ja ikää tosiaan tuollaiset 15+ vuotta lisää.

Valitettavasti mulle tulee hänestä enää mieleen pumpattava tai puhallettava nukke joka näyttää siltä kuin pamahtaisi palasiksi hetkenä minä hyvänsä!

-K-

Emma kirjoitti...

Tämä postaus voisi olla minun kirjoittamani. En siis voisi olla yhtään enempää samaa mieltä kanssasi. Surullinen tapaus tuo Heidi, harmittaa hänen puolestaan.

Upgraded Me kirjoitti...

te ihmiset ette voi ikinä ymmärtää mitä Heidi on kokenut elämänsä aikana tai mitä motiiveja hänellä on ollut, enkä voi minäkään mutta jos Heidi on nyt onnellisempi niin good for her ja eikö se ole pääasia?! Miksi alkaa tuomitsemaan ja haukkumaan? Jokainen kokee asiat eri tavalla ja jotkut vaan tekee asioille jotain eikä tyydy johonkin kun tietää että voi saada parempaa ja olla parempi. Ja mikä +15 vuotta?? En tajua miten hän näyttää muka vanhemmalta. Ihan ikäiseltään näyttää mielestäni.. Sitä paitsi suurin osa julkaistuista kuvista on niitä kuvia mitkä on otettu vain muutamia viikkoja leikkauksen jälkeen joten tottakai naama on vielä turvonnut ja näyttää vielä hieman kummalliselta. Mutta jos ette sattumoisin ole nähnyt Heidin nykyistä ulkomuotoa niin se on aivan erilainen kuin aikaisemmin ja hän näyttää ihan itseltään - vaan paremmalta versiolta niinkuin hän itsekin sanoo. ja ei niitä ulkonäkö-komplekseja vain vanhemmilla ihmisillä ole. Parempi se on nuorena tehdä kuin katua sitten vanhempana että voi kun jätti tekemättä. Sitä paitsi vanhalla ihmisellä tuo määrä leikkauksia vasta näyttäisikin naurettavalta mutta ei nuorella terveellä ihmisellä. Mutta niin sanomani oli se että Heidi on UPEA <3 Ja kaikki kipu ja tuska on varmasti ollut sen arvoista!!!

S kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mä taas en ymmärrä tota vouhotusta tosta Heidin uudesta lookista. Mun mielestä hän näyttää paljon seksikkäämmältä tällä uudella parannellulla naamalla. Itse olen myös nyt valmistumisen jälkeen suuntaamassa kauneusleikkauksiin, nenä, huulet, posket, silmäluomet ja ehkä myös leuka jossain vaiheessa.

Elämä vaan on semmoista, että jos et ole kaunis, niin se valuu ohi. Itse oon tän karvaasti kokenut. Oon nyt 28v ja koskaan en ole seurustellut. Vuosien varrella otetut valokuvatkin illanistujaisista yms menee aina pilalle, jos olen kuvissa mukana, koska näytän niin sairaan rumalta. Mutta pian kaikki on toisin tai ainakin paremmin kun saan graduni ulos ja pääsen aloittamaan täysremontin :) Kohti onnellisempaa elämää!

Related Posts with Thumbnails