tiistai 9. maaliskuuta 2010

Ei Enää Sähköisiä, Karheita & Hauraita Hiuksia

Moni varmasti kärsii talvisin samasta vaivasta kuin minä. Hiukset ovat helposti sähköiset ja sojottavat ympäriinsä. Kesällä hius taas kärsii auringosta ja kuivuu. Huonokuntoinen ja kärsinyt hius on monelle harmillinen tuttu muutenkin. No more! Minulla on siihen ratkaisu jonka haluan jakaa teidän kanssa, ja toivon että tästä löytyy apua teille. Sopii myös heille, joilla on hiustenpidennys.

REDKEN
All Soft Heavy Cream
super treatment for dry/brittle hair
Avocado oil

Photobucket

Tuote lupaa:
All Soft Heavy Cream tehonaamio on ylellinen, syvähoitava naamio, joka pehmentää ja poistaa pörröisyyttä intensiivisesti erittäin kuivista ja hauraista hiuksista. Redkenin ainutlaatuinen Interbond Conditioning System ja hohtava Silk-Luxe ComplexTM kuljettavat hiukseen Gold camelinaaTM, avokadoöljyä, oliiviöljyä ja silkkiamonohappoja antamaan intensiivistä pehmeyttä, ravitsevuutta ja vahvuutta. Hiukset ovat dramaattisesti pehmeämmät, kiiltävämmät ja elinvoimaisemmat. Lisäksi niitä on helpompi käsitellä.

Käyttö:
Levitä shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.
Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti.

Photobucket

Oma arvio:
Ei oikeastaan mitään lisättävää siihen, mitä tuote lupaa. Wow, tämä toimii kuten lupaa. Tulos näkyy jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, ja sähköisyyskin poistuu. Tällä saa ihan oikeasti aivan ällistyttävän ihanan pehmeän babyhairin! Niin pehmoinen ja ihanan tuntuinen, ihan vauvatukka, ja silti huomattavasti entistä vahvempi. Enkä voi olla korostamatta sitä, että tulos näkyy jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen!
Hiustenpidennyksen kanssa: Voin puhua vain Simply Naturalin teippipidennyksestä tässä yhteydessä, sillä minulla itsellänin on ko. pidennys, eikä kampaaja täten maininnut miten naamio sopii muiden pidennysten kanssa. (Simply on kuitenkin varmasti yleisin pidennys mitä käytetään) Pidennykset ovat jo valmiiksi usein latvoista kaksihaaraisia ja hauraita, ja etenkin vaalennettu pidennyshius on jo valmiiksi vaurioita kärsinyt. Käytä tätä tuotetta ja sinun ei tarvitsekaan selvitellä takkuja latvoista, ja huomaat että latvat ovat muutenkin vahvemmat ja terveemmät.

Photobucket

Voit mennä tämä naamio hiuksissasi saunaan. Itseäni suorastaan hämmästytti tuo viiden minuutin vaikutusaika, ja se onkin ainut mihin en osaa sanoa juuta enkä jaata, sillä joka kerta kun olen tuotetta käyttänyt, olen makoillut kylvyssä rentoutumassa, ja naamio on saanut olla hiuksissa reilun puolisen tuntia. Varmistin kampaajalta, ja tämä täysin ok.

Photobucket

Toivon vaan, että olisin tajunnut suositella teille tätä aikaisemmin talvella kun pakkasherra pisti parastaan, ja moni kärsi sähköisestä kuontalosta. Mutta kuten sanoin, tämä on ehdottomasti ympärivuoden käytettävä tarpeeseen tuleva tuote, ja aivan loistava sellainen. Enkäpä muuten oikeastaan keksi ketään, kuka ei hyötyisi tästä tuotteesta jotenkin, oli hiukset sitten ennestään vaikka kuinka upeat. (Olen ihan innoissani kun saan kertoa tästä teille, hihih. Toivottavasti joku koittaa ja tulee kertomaan minulle mitä piti.)

Tämä on yllättävän riittoisaa, ihanan kevyt koostumukseltaa ja helposti pitkiinkin hiuksiin levitettävä.
250 ml:n purkki maksaa kampaajalla muistaakseni 43 tai 48 euroa.
Alle 50€:a jokatapauksessa.
Edit. Hei kuulkaas, ystävällinen Belinda vinkkasi juuri kommenttiboxissa,
että tämä juurikin sama tuote on tällä hetkellä Look Fantasticilla alle 20 punnan hinnoissa.
I LOVE LOOK FANTASTIC!
Ainiin, ja Johanna on kuullut juoruja että itse Jessica Simpson käyttää juuri samaa tuotetta ;-)
Joko houkuttaa?

Photobucket

Kirjoitan teille myöhemmin tuotteiden esittelyiden kera koko hiustenhoito-ohjelmastani, sekä niksejä siihen miten saat hiuksesi kiiltämään. Kuten sanoin minulla on hiustenpidennys. Omat sekä ostetut hiukseni ovat värjätyt ja hieman vaurioituneen ja kuivat. Oma hius on kovin ohut ja liukas lasimainen, ja hiuksiani käsittelen jatkuvasti lämpölaitteilla. Mukana omissa suosikkituotteissani suurin osa on paljon loistaviksi toteamiani markettituotteita,
joten pääsee halvalla jos haluaa kokeilla samaa kuin minä.

Pian kirjoitan teille myös,
mistä saatte pika-apua talven kuivattamaan janoiseen ihoon!

Photobucket


Aishwarya Rain, Jennifer Anistonin sekä Jessica Simpson kuvat hiuksien hyvinvointia innoittamaan.
Angelina Joliella mielestäni on taas aivan uskomattoman heleä ja kaunis iho, vaikka se näyttää kovin ohuelta.

Ja olen kyllä tsikuleerannut kuvista joissa hän on ilman meikkiä ja kuvankäsittelyä, ja kerrassan kyllä uskomaton hipiä. Pidän ruskettunutta ihoa kovin kauniina, mutta Angelinan vaalean hipiän heleys kyllä vei ainakin tällä kertaa voiton. Harmi etten löytänyt juuri täydellistä kuvaa. No, ensi postissa sitten. Tykkään erityisesti silloin kun Angelinan iho ei ole meikattu mataksi vaan se hohkaa ihanasti ja oi juuri niin täydellisesti kosteutetusti. Palataan tähän!

Höh, nyt kun tarkemmin katselin niin itseasiassa Angelinan iho näyttää tuossa kuvassa kyllä hyvin kauniilta ja hehkuvalta, mutta se hehkuu harmaan sävyisenä. Ja minun kun piti etsiä kuva jossa hänen ihonsa on kauneimmillaan. Lupaan satsata seuraavaan kirjoitukseen enempää. Nyt en vain löytänyt juuri sitä täydellistä kuvaa, mutta ei sitä olisi tarvinnut harmaanakaan olla silloin kun kauhesti kehun..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vinkistä. Pitääkin testata tätä. Hinta näytti muuten olevan nettiputiikissa (Look fantastic)alle 20 puntaa :)

Belinda

Johanna kirjoitti...

Toi on niin ihana aine!! Kyllä :) Kuulemma myös Jessica Simpson käyttää samaa, tiedä häntä, mut sillä minut sai ton ostamaan ;D

Linnea kirjoitti...

Belinda: Kiva että tykkäsit vinkistä. Ja oi testaa ihmeessä. =) Voi hitsi, kyllä lookfantastic taas pesee mennen tullen Suomen hinnat. Hassua että tuli just nyt esiin, sillä olen juuri tilaamassa sieltä, kun id:n meikeistäni on paras sävy loppu, enkä halua maksaa näitä Suomen hintoja. Tykkän tosi paljon lookfantasticista. Hei kuule, mäpä lisään tuon sin vinkin tuosta hinnasta tuohon tekstiin, ok?


Johanna: Ai sä käytät tätä, kiva =) Sitten sä tiedätkin jo mitä se taikoo hiuksille. Ja kiva kuulla että säkin tykkäät että se on ihana tuote, sillä meillä on ihan melkein päinvastainen hiuslaatu. Mietinkin tota postatessani että olen varmaan taas ihan jälkijunassa, mutta ajattelin että ei se mitään, sillä olen aina, hih, ja aina on joku joka ei ole vielä asiasta kuullut. Mun jatkoille tuo on ihan korvaamaton tuote. Mutta toki otan aina enemmän kuin mielelläni vinkkejä vastaan muistakin iiihanista havannoista! No hassu tääkin yhteensattuma että neiti Simpson käyttää samaa tököttiä, kun justiin sen kuvan tonne postasin ihan vaan kauniiden hiuksiensa takia. Hyvä hyvä!

Linnea kirjoitti...

Lisäsin muuten Johanna sunkin juorus tonne itse tekstiin.. Jessicasta siis =D

N kirjoitti...

Ääk, pakko varmaan tilata tuo, kun luin tämän postauksen! :D Laitoin juuri pidennyksen ja toivon mukaan saan sen pidettyä kohtalaisessa kunnossa. Oma tukkani on lasimaista ja melko ohutta, joten pidennyshius saattaa melko äkkiä rueta näyttämään turhan pörröiseltä oman tukan vierellä.

Mongusti kirjoitti...

Noi Redkenin tuotteet ovat ihan parhaita!! Ja mä kans tykkään juuri tosta all soft sarjasta eniten:) Ihana postaus taas. Täytyykin käydä tsekkaamassa toi look fantastic nyt pika pika!!!:)

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Kiitos vinkistä! :)
Strawberrynetissä tämä tuote on 24 €

http://fi.strawberrynet.com/haircare/redken/#12147

Pitääkin tilata!

Linnea kirjoitti...

N: Hankippa kuule sitten ihmeessä tuo tuote. =) Se on aivan ihana miten pehmoiset hiukset sillä saa. Mutta teen tosiaan tässä niin pian kuin mahdollista (eli kunhan vaan saan aikaiseksi) postauksen koko hiuksien hoidosta, missä etenkin keskitytään siihen, miten saa ne pidennyksien latvat pysymään terveenä ja hyvännäköisinä. Toivottavasti hyödyt sitten siitäkin. Jatkot kun niin helposti kärsii sieltä latvoista, ja ihanaa uutta pituutta joutuu pätkimään harmillisen paljon pois.

Mongusti: Mä taas olen löytänyt niin yllättävän hyviä tuotteita marketeista, että olen alkanut todella kyseinalastamaan monen "salonkituotteen" erityislaadun verrattuna marketin tarjontaan. Jännä juttu. Joten täten mulle onkin aina suuri ilo ja yllätys kun joku ns. parempi tuote todellakin toimii hyvin ja ennenkaikkea lupaustensa mukaisesti. Ostoksille vain kuule sinäkin nyt, kun on vielä tuttu sarja muutenkin =)

Nonnu: Ei mitään kiittämistä. =) Oikeita kauneudenhoitotuotteita on niin vaikea löytää, että mielelläni jaan kokemuksia kun joukosta löytyy helmiä. Strawberry.netistä en olekaan ikinä tilannut mitään.. Ainakaan muistaakseni... Olen kyllä tutustunut sivuihin, mutta muistaakseni en löytänyt etsimääni, mikä taisi olla olla Bobby Brownin Everything ripsiväri, joten jäi sitten koko tilaus kyseiseen lafkaan tekemättä. Kiitos paikan olemassaolon muistutuksesta kuitenkin =)

Related Posts with Thumbnails