keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tehokosteutus Kuivalle Iholle

Kenen iho on kärsinyt tämän talven yllättävän kovista pakkasista?
Mun!
Välillä iho on ollut niin kuiva, että se on hilseillyt.
Auts, ja yök, kipristelee eikä näytä nätiltä.
Joten marssin kempparissa asiantuntijan puheille, ja sanoin että nyt äkkiä joku kosteusnaamio tänne.

BIOTHERM
AQUASOURCE
NON STOP
emergency hydration mask oligo-thermal treatment

Photobucket

Tuote lupaa:

Elinvoimaa antava kosteuskylpy vastaa 5000 litraa terveyslähdeveden hyvää tekevää voimaa. Aquasource Non Stop naamio sisältää Puhdasta Thermal Planktion-lähdevesiuutetta ja uuden Hydra Non Stop-yhdisteen. Näiden ansiosta kosteusköyhä ja pintakuiva iho pystyy paremmin parantamaan ylläpitämään sen luontaista kosteustasapainoa. Välitön tulos! Hetkessä miellyttävän pehmeä ja raikas iho. Näkyvästi kosteutetumpi ja heleämpi iho 24 tuntia. Samalla pienet kosteuden puutteesta johtuvat juonteet hälvenevät. Raikas voide kosteuttaa hellävaraisesti kuivan ja normaali-sekaihon.

Käyttö:

Levitä runsas kerros puhtaalle iholle silmänympärysihoa välttäen.
Anna vaikuttaa 10 min ja pyyhi pois kostealla vanulla. Ei tarvitse huuhdella.

Miksi ostin tämän:

Ihoni on sekaisin =) Ihohuokoset tukkeutuvat helposti, mutta iho on pintakuiva ja herkkä, joka reagoi helposti talvipakkasiin, sekä muihin ärsykkeisiin punoittamalla ja kiristellen. Ihoni myös ärsyyntyy herkästi monen aluksi luxuselta tuntuvan tuotteen käytöstä. Näistä esimerkkeinä mm. Clanrins sekä Clinique, joilta moni tuote on ärsyttänyt ihoani kovasti. (Ehkä kyse on jostain tietystä aineosasta, en ole selvittänyt.) Biotherm sen sijaan on aina ollut turvallinen valinta iholleni, eikä se ole ikinä ärsyttänyt herkkää ihoani. Ostin tämän sillä tarvitsin jotain ("taattua ja turvallista") tehokosteuttavaa välittömästi, enkä halunnut turvautua vain johonkin testerin kokoiseen tuotteeseen. Sen lisäksi vierastan naamioita jotka jätetään osin kasvoille, joten pyysin tuotetta joka pestään pois.

Oma mielipide:

Ensinnäkin, kuten huomaattekin, tuote onkin sellainen, jota ei välttämättä tarvitse pestä pois, joten tässä tapahtui myyjällä pieni moka, sillä pyysin nimenomaan tuotetta joka pestään vedellä pois. Tai no, kuvauksessahan lukee: "Ei tarvitse pestä pois". Riittoisa ja koostumukseltaan naamioksi yllättävän kevyt, ja laitoinkin tätä ensimmäisen kerran aivan turhan paljon. Imeytyy ihoon niin että melkein slurps kuuluu, ja pitää todellakin lupauksensa välittömästä kosteutuksesta ja ihon heleyttämisestä, mikä pelastaa päivän tai illan. Ihoni hilseili kuivuuttaan hieman poskista sekä otsasta, ja tein aluksi hellän kuorinnan lämpöisellä vedellä sekä märällä pyyhkeellä, ja jätin sen jälkeen naamion kasvoilleni puoleksi tunniksi, ja sen jälkeen hilseilystä tai kiristämisestä ollut tietoakaan. Ei tästä moitteita löydy! Aivan ihana pehmeä naamio, joka imeytyy hyvin, ja vaikka vierastankin naamion kasvoille edes osin jättämistä, niin tämän kohdalla voisin ajatellakin että pelkkä kostealla vanulla pyyhkiminen riittäisi, ja jättäisin vesipesun pois, sillä pestessä naamiota pois melkein tuntuukin että haluaa jättää tätä hieman iholle, niin samettisen hellältä ja pehmeältä naamio tuntuu kun sitä pyyhkii kostealla vanulla/pehmeällä pesusienellä pois. Myyjän mukaan tämän voi myös jättää vaikka koko yöksi kasvoille. Silloin kannattaa tosin pitää huoli siitä, ettei läträä tuotetta yhtä paljon kuin minä sitä ensimmäisellä kerralla iholleni läträsin. Jo ensimmäisen käytön jälkeen iho näytti huomattavasti raikkaammalta, pehmeämmältä ja myös terveemmän väriseltä. Juonteisiin en hoksannut kiinnittää sen kummemmin huomiota, mutta koska iho pehmeni ja tuli välittömästi joustavammaksi, niin tottakai kuivuuden aiheuttama kiristäminen hävisi täysin. Tämä on tuote mitä tulen jatkossakin käyttämään!

Photobucket Photobucket

Hinta 75ml: Muistaakseni 23, vai oliko se 28 euroa.
Muistakaa tsekata taas nettikaupat!
Itse en osaa suositella muita nettikauppoja kuin LookFantastic:ia,
sillä se on ainut nettiputiikki, missä olen näissä asioissa asioinut.


Minulla on testissä myös saman sarjan muita tuotteita, myös eri ihotyypeille, mutta halusin nyt keskittyä vain kosteuttavaan naamioon.
Kirjoitan muista myöhemmin.

Testissä on myös SENSAIN CELLULAR PERFOMANCE hydrachange voide sekä seerumi:

Photobucket

Näistä posti myöhemmin.
Hintaa näillä on viitisen kertaa enemmän kuin Biothermin tuotteilla, joten odotukset ovat korkealla.

Kirjoitan myöhemmin tarkemman ja yksityiskohtaisemman tuotteet tietenkin esittelevän postin ihonhoitorutiineistani.
Toivottavasti joku saa tästä apua kuivaan ihoonsa.
Mitään tekemistä Jessicalla ei muuten tietääkseni ole mainitsemieni brändien kanssa.
Kunhan on tuossa inspiraationa hehkään ja hyvin kosteutettuun hipiään =)

Photobucket

11 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiitti vinkistä! taas :)
Pitääpä lisätä tuo ostettavien listalle. Minulla on ihan sama ongelma ihoni kanssa. Ei auta bepanteenit ei mitkään. Mutta jospa tuo.

Essien kynsienhoito tsydeemit onkin jo hyllyssä :) Aivan mahtavaa että lakka pysyy. Kynsien päät taisin tosin lakata turhan huolettomasti. Aiemmin mä en jotenkin uskonut noihin. Ois pitänyt!!!

Jatka kuule samalla linjalla!

Linnea kirjoitti...

MissB: No eipä kuule kestä =) Ja tiedätkö, mulla on just tässä vieressä purkki missä on Bepanthenia, käytän mm. sitä kuiviin huuliini.

Hei mahtavaa, sulla on lakatut kynnet, jee =) Mutta kuule, ostitko siis Essien päällilakankin? Mä en muista onko mulla Essien päällilakkaa, pitää kattoo. Mutta kun mua pikkusen harmittaa se että siinä kynsipostauksessani silloin esittelemäni O.P.I.n päällakka kestää niin kauan kuivua. Siis joo, se tosiaan liimaa kynsilakan tosi hyvin kiinni, mutta voisi se kyllä nopeamminkin kuivua. Ajattelin vaan että mitä päällilakkaa sä käytät? Vitsi mun pitäis kyllä tsekata tonne manikyyrilaatikkoon ja kattoo, luulis et siellä Essien päällilakkakin on, mutta en oo varma.

Piia kirjoitti...

Biothermin tuotteet on ihan parhaita! Käytän itse tosin merkin rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Just hyviä sekaiholle; eivät kuivata ihoa, mutta hillitsevät kiiltoa oikeista kohdista. Ja hintakin on ihan kohtuullinen, varsinkin nettikaupoista tilatessa. Niistä puheenollen, tein juuri tilauksen feelunique.com-nettikaupasta. Ekaa kertaa sieltä tilailen, jää nähtäväksi minkälainen on palvelu. Hinnat ainakin on varsin alhaiset!

Sanna kirjoitti...

Juu mä ostin sen Essien päällyslakankin. Yritin etsiä sitä sun mainitsemaa mutta katsoin viisaammaksi ottaa tuon kun samasta paikasta tilasin.

Mut noin puoleentoista tuntiin kun pitäis olla mitään tekemättä niin menee vähän haastavaksi. Sen takia piti uusia koko höskä jo ekalla kerralla.

Elisabeth kirjoitti...

PItääkin kokeilla tota Biothermia. Mullakin kun kiristelee ja punoittaa kasvot pakkasten ansiosta :/ Nyt mulla on käytössä Cliniquen vastaava tuote (en muista nimeä) mutta mitään radikaalia helpotusta en sen käytön aikana ole huomannut.

Anna-Katri / Adalmina's Adventures kirjoitti...

Mulla on myös kuiva iho, varsinkin talvisin. Vannon biothermin kuivan ihon tuotteiden nimiin sillä ne kosteuttavat sopivasti eivätkä ärsytä ihoa.

Munkin hyllystä löytyy tuo tehokosteuttava, ja se on oikea pelastus talvisin! Kannattaa ehdottomasti laittaa naamio yöksi kasvoille vaikuttamaan, älä turhaan pese kosteutta pois! Aamulla puhdista iho biothermin kasvovedellä, ja kuivalle iholle voi heittää hyvästit. :)

Linnea kirjoitti...

Piia: Biotherm on mulle kanssa ollut se luotettava vaihtoehto. En ole löytänyt sieltä niitä parhaita kestosuosikkituotteita, mutta kun jonkun täydellisen tuotteen yllättäen lopetaan uskaltaa Biothermilta ostaa jotain "korvaavaa". Se on jotenkin niin neutraali. Hei, mullakin taitaa olla ainakin yksi rasvaisen ihon putsari... No katsotaan sitten, kun teen Biothermin tuotteista tuotearvion. Miten meni tilaus? Oli mulle vieras nettikauppa. Ja oikeessa olet, hinta on ehdoton plussa. Biothermin tuotteet tuntuu melkein ilmaisilta sen jälkeen kun olet ostanut Helena Rubinsteinia. (Vitsi, mun ehdottomat suosikki putsari ja kasvovesi lopetettiin HR:ltä. Tottakai.. Eikä mitään vastaavaa tullut tilalle.)

MissB: Häh, kestääks tosiaan Essien päälyslakan kanssa kuivaa puoltoista tuntia. Aika paha. Ei kyllä toimisi mulla. Harmittaa jo vähän toi O.P.Inkin kuivumisaika. TÄYDELLISEN päälyslakan etsiminen siis jatkuu.

elizabeth: Voi koita ihmeessä. Tiedän täsmälleen miltä tuo punottaminen ja kiristäminen tuntuu. Tämä Biothermin naamio oli kuin samettia iholle, kylä helpotti. Toivottavasti toimii sullakin. Suosittelen kyllä sullekin.

Adalmina: No mäpä koitan sitten jättää sen yöksi kasvoilla. Vierastan vaan ajatusta kovin, mutta luotan aina "taviskäyttäjän" kokemuksiin enemmän kuin myyjän, joten kiitos paljon viestistä. Mä tosiaan jätän ensikerralla yöksi. Katotaan kuin käy =)

Sanna kirjoitti...

eiku mä tarkotin et koko höskä kestää sen verran :D

Linnea kirjoitti...

MissB: Aijaajaa, justiin. :D On se kyllä silti vähä liian kauan. Itse ainakin aina räpeltämässä heti jossain. On kiva että lakka pysyy, mutta ei oo kiva että se pysyy ihan muhkuroilla.

Piia kirjoitti...

Suht nopea toimitus tuolta Feeluniquesta ainakin oli, hieman alle viikko. Saan tuotteet vähän mutkan kautta itselleni, koska en asu Suomessa ja tullimaksuja välttääkseni tilasin kamat Suomeen, josta taas ystäväni kiikuttaa ne mukanaan tänne. Mutta viikonloppuna pääsen jo testailemaan Bare Mineralsin meikkejä, kovasti olen jo odotellutkin sitä kun niitä on niin paljon kehuttu.

Tällä kertaa en muuten ostanut Biothermiä, vaan kokeilen vaihteeksi putsaria Ole Henrikseniltä. On kuulemma "starojen" suosikki tuo heppu, heh :)

S kirjoitti...

Itselläni on juuri tuo sama Biothermin naamio enkä koskaan pyyhi sitä pois, vaan jätän yöksi kosteuttamaan kunnolla.

Related Posts with Thumbnails