keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Vaatteita Minulle!

H&M:n tämän kevään ja kesän kuvasto on mielestäni parhain mitä aikoihin, ja tein siitä tilauksen jo viime vuoden puolella. Nyt kun kuvia kesävaatteista alkaa näkyä jo nettisivuillakin, tuon ykkössuosikkejani tänne. Nämä ovat niin tyylisiäni, että koko kuvasto tuntuu olevan kuin minulle räätälöity. Enpä taida siis massasta erottua ainakaan pukeutumisellani. Jokainen kaverini osaisi sanoa, että tuo on kyllä ihan sun näköinen. Roudaan tähän yksittäisten vaatteiden lisäksi asukokonaisuuksia, jotka ovat identtisiä sen kanssa miten itse pukeudun.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

T-paita, huivi, farkut ja hattu!

Photobucket Photobucket Photobucket

Osaan kyllä olla asiallisemminkin:
Jälkimmäisessä kuvassa on yksi suosikki väriyhdistelmistä: koralli/vaaleanpunainen + harmaa, nam!

Photobucket Photobucket

Ulkona:

Photobucket Photobucket Photobucket


Röyhelöitä? Kyllä, kiitos!

Photobucket Photobucket

Tässäkin kiva perustoppi hyvissä väreissä hennoin pitsikoristein.
Valkoisia lähti ostoskoriin samantien 3 kpl.

Photobucket
Photobucket Photobucket

Ihania:

Photobucket Photobucket Photobucket

Tässä yksi kolmen suora:

Photobucket Photobucket Photobucket




Asusteista nostan esiin muutaman huivin, sillä olen ihan toivoton huivifriikki:

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Noniin, eiköhän siinä tullut meikäläisen "päivän asuja" vilauteltua hetkeksi =)

9 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Näin kasari-nuorena tekisi melkein syödä vanha hattu, mutta pakko ne kai on ostaa.. siis valmiiksi reikäiset, hapsutetut farkut. Aika kauheeta, mut silti niin ihanaa!!

Siinä vaiheessa, kun mä himoan neonväristä hupparia, aion todellakin syödä sen hatun :D

Johanna kirjoitti...

Just ihania! :)

sofia kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita, itsekin voisin jokaisen noista ottaa vaatekaappiini!! :)

Hei kuule, tiedätkö Linnea kuka on tuo tummahiuksinen malli toiseksi ylimmäisellä rivillä, kuvassa valkoinen tunika päällä? Näyttää joltain Victoria's secretin mallilta, mutta en keksi keneltä...

Tommi kirjoitti...

Linneaa, ainoaa naiskommentaattoria Tommin blogissa, on kaivattu blogivahinkoni jälkeen :D

Minusta naisten tulisi välttää H&M:ää, ei ole kovin ekologista. Vähän ja laadukasta mieluummin.

Stellar kirjoitti...

Mulla on juuri tuo röyhelöpaita valkoisena, ja se on IHANA. Tilaukseen on menossa pari lisää, eri värisinä. Tuo valkoinen on tosin ennemminkin kellertävä kuin vitivalkoinen.

-L- kirjoitti...

Kaikki kollaasin asut olivat ihania ja myös aivan minua! :) H&M:n mallisto onnistui tänä keväänä nappiin meikäläisen makuun.

Sanna kirjoitti...

hehee!
löysinpäs tuttuja tapauksia tästä postauksesta!

Linnea kirjoitti...

nanna: Ostin just farkkupaidan jossa oli kulumaa ja reikä. Myyjä kysyi multa olenko huomannut että paidassa reikä, se kuuluu siihen. No, olen, senhän takia mä sen just ostinkin =D Okei, mutta sanotaan näin että neonvärinen huppari saattaa täällä vielä mennäkin, ikinä ku ei uskalla sanoa ei ikinä, mutta lupaan ihan takuuvarmasti syödä hattuni siinä vaiheessa jos mä rupeen katteleen mustia housuja, joiden lahkeissa on sivusauman vieressä neonvärisisiä nappeja. KELTAINEN, PINKKI, VIHREÄ... Apua! En tiedä kuka muistaa nää housut, jeesus että ne oli kamalat.

Johanna: Just niin =)

sofia: Voi hitsi! Nyt ottaa päähän. Huomasin nimittäin sinun viestistäsi, että blogipohjani ei näköjään olekaan sellainen että se näyttää samalta jokaisen ruudulla. Voi hemmetti. Kuvathan saattavat sitten usein olla ties miten sekaisin toisten näytöltä katottuna. Minun näytölläni ei nimittäin toisella rivillä ole ketään tummaa mallia valkoinen tunika päällä. Siinä on kaksi riviä alkuun, kummallakin neljä kuvaa. Ja ruskeahiuksinen malli on ensimmäisen rivin viimeinen. Voi hemmetti että mua ottaa toi päähän. Toi kuvien asettelu kun on mulle niin tärkeää. Voi hitto vie. No mutta hyvä että tuli toikin asia esiin. Ehkä sen jotenkin saisi korjattua, niin ettei kuvat pompi miten sattuu toisten näytöillä. Jokatapauksessa asiaan, josta kysyit =) Ei, en ikävä kyllä tunnista kysymääsi mallia. Hän näyttää Chiara Bachetilta ja Izabel Goulartilta, kummatkin H&M:n malleja, mutten osaa tuosta kuvasta tunnistaa kumpi hän on tai onko kumpikaan, joten ei paljon apuja nyt löytynyt tähän asiaan, höh. Chiara ei ole Vickanin malli, Izabel taas on. Vickanin malleista muun muassa Chanel Iman sekä Selita Ebanks modellaa myös HenkkaMaukalla.

Linnea kirjoitti...

Tommi: Minusta minun tulisi välttää HenkkaMaukkaa enemmän. On ihan järjetöntä miten paljon ostan sieltä. Se on niin helppoa. Mutta siitä olen kanssasi eri mieltä että HenkkaMaukan kuteet on huonolaatuisia. Nimittäin L.O.G.G.in peruspaidat ovat nimittäin parhaita mitä löytyy. Pesee minusta esimerkiksi Filippa K:n vastaavat paidat, topit ja teepparit. Yllättävää, mutta totta. Silloin kun HenkkaMaukka rantautui Suomeen oli vaatteiden laatu sitä luokkaa että vaate kestää niin kauan kunnes peset sen, jonka jälkeen se on kutistunut pituussuunnassa, mutta levinnyt leveyssuunnassa. Eipä ole enää näin, ei ainakaan tuon L.O.G.G.in kohdalla, minkä vaatteita itse käytän. Divided onkin sitten varmaan vähän heikompaa laatua. Hyvä kun kirjoitit aiheesta, kun mun ollut mielessä jo pitkään tehdä tästä postaus. Tästä halpa=laaduton? ja kallis=laadukas? jutusta. Ja naispoweria tulossa sinne suuntaan =D

SaraStellar: Oikein kiva huomata että täällä on muitakin jotka ostaa kaksosia, kolmosia, nelosia, ehkä jopa vitosiakin, hih. Itse ostan aina kohtuuhintaisesta vaatteesta josta pidän, ja joka istuu päälläni värin kuin värin. No en tietenkään niitä jotka eivät mulle sovi.

-L-: Samaa mieltä tuntuu moni olevan. =) Tunikat, paitikset, ruutu, raita, kauluspaidat, merimies-fiilikset jne on monelle mieleen.

MissB: Ja niin varmasti löysi moni muukin. Tulevana kesänä kävelee varmaan monta samista vastaan =)

Related Posts with Thumbnails