torstai 2. huhtikuuta 2009

I have to think "päivän asu" again...

Surffailtuani netissä joidenkin päivien aikana olen vihdoin löytänyt muutaman ihanan blogin, joita käyn ilomielin katsomassa. Ihailen näiden naisten taitoa ehtiä tehdä kaikki, jopa ommella itselleen vaatteita, VAU! Siinäpä taito mikä tulisi niin hyötyyn. Jokatapauksessa tarkoitukseni tällä viestillä on periaatteessa vain viitata edelliseen viestiini.

Suurin osa (voiko sano suurin osa, jos puhutaan kappalemäärästä joka pyörii alle kymmenessä, hmm) blogeista, joista pidän on muotiblogeja. Häh.. Juurihan vasta sanoin, etten voi ymmärtää niitä, ja en tiedä sanoinko, mutta ainakin tarkoitin etten myöskään voi sietää niitä. Mutta ei voi mitään, ne ovat koukuttaneet ja napanneet mielenkiintoni =) Haluan muuten korostaa, että edellisen postauksen kohdalla en edes kiinnittänyt huomiota siihen, miten vähän "päivän asun" esittelijällä on päällä, joten siinä mielessä kuva oli huono ja harhaanjohtava kertomaan mitä tarkoitin, ja perustelemaan pointtiani. Kuvan pointti nojaa vahvasti vain siinä, että kuva on otettu peilin kautta ja kamera itse näkyy kuvassa. Tätä tarkoitin, kun kirjoitin että nämä päivän asut saavat minut nauramaan. Sen takana seison edelleen, en edelleenkään pidä kuvista, joissa bloggajaan on auttamatta pitänyt saada omat kasvot tai vartalo, vaatteet esille, vaikka sitten mielestäni niinkin mauttomalla tavalla kuin peilin kautta itseään kuvaalla. Yrh. Ei voi mitään, se on vaan minulle niin no-no! Onneksi asia ei kuitenkaan ole vakavampi =D Niin. ja esimerkkinäni käyttämäni kuva ei myöskään tietenkään ole napattu kenenkään blogista mitä olen lukenut, vaan se tuli randomina vastaan kun hain googlella haluamaani hakusanoilla: Girl posing with a camera.

Mustavalkoisuuteni on siis haihtumassa, ja myönnän auliisti:

minä joskus jopa suorastaan nautin tietyn blogin "päivän asusta". Kuvat on hyvin otettuja, kuvien laatu on selkeää, ja ennenkaikkea vaatteet ovat kauniita, ja ne esitetään hyvin! Ja sehän se pointti päivän asussa kai on - vai onko pohjimmiltaan sittenkään, enpäs tiedäkään. Mutta minulle se, että inspiroidun jonkun tietyn henkilön päivän asusta on ainakin asian pointti tästä lähtien.


Photobucket


Tämän punaisen lankansa ajoittain kadottavan kirjoituksen pointti makasi kai siinä, että vaikka muotiblogeissa on paljon sellaista, mistä en pidä, on siellä myös paljon mielenkiintoista sisältöä, mitä mielelläni seuraan. Joten tosiaan, never say never!


Photobucket
Lopuksi on todettava, että kylläpä on mukava, kun on onnistunut muuttamaan tietyistä asioista käsitystään hieman.
Minä kun olen tosiaan bloggailun untuvikko, ja ainut mitä oikeastaan etsin toisten blogeista on "kauneus" sen kaikessa muodossa,
sillä olen toivoton esteetikko.
On ihanaa päästä välillä inspiraation lähteelle.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails