lauantai 4. huhtikuuta 2009

Yellow Hello!

Vau, kun näin tämän kuvan Demi Mooresta, en voinut olla kiikuttamatta sitä tänne.

Hemmetti, että nainen osaa näyttää hyvältä ja aidon tyttömäiseltä, oli mittarissa sitten numeroita vaikka miten. Leikkauksia on tunnetusti tehty rutkasti, mutta itse en asiasta piittaa niin kauan kuin ne on tehty tyylillä, eikä niin että ovat huutomerkkinä operoidun henkilön kasvoilla/kehoissa. Itseasiassa, nyt sainkin mainion idean: Kirjoitan jossain vaiheessa kauneusleikkauksista pätkän, jossa voisin valottaa asiaa henkilökohtaisemmaltakin kannalta!

Itseasiassa olen aina inhonnut mustan ja keltaisen sekoitusta, joten vaikka tämä kokonaisuus siitä huolimatta näyttäisi mielestäni kauniimmalta mustilla asusteilla kuin Demin valitsemilla, olen silti tyytyväisempi hänen asusteisiin, vaikka sekä kengät että laukku ovat mielestäni hieman rumat. Sekavaa? Olen hyvin ihastunut yksinkertaisiin ja yksivärisiin kotelomekko- tai niiden tyylisiin mekkoihin muutenkin, ja tämä kuva jos mikä inspiroi ostoksille.

Photobucket

2 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Tuo on ihan totta! Olin ihan ihastunut tuohon mekkoon! Sopi niin hyvin Demille. Niin mallina, kuin värinäkin. Ja ihanan kesäinen!! :D

Linnea kirjoitti...

Eikö totta, kullanmuru, tulee ihan kesäfiilis samantien päälle, ja tekee mieli mennä vetelemään kesäkamppeita päälle! Kiva kun kävit =)

Related Posts with Thumbnails