maanantai 6. huhtikuuta 2009

Oh, OMG! Shampagne please!

Holy crap, huomasin juuri että minulla on kaksi lukijaa, hihiii.
Voihan hitsit miten jännittävää!
Vau, tämä on kyllä juhlan paikka. Kiitos teille ihanat!

Photobucket Photobucket

Ja malja nostetaan tietenkin kahdelle lukijalleni!
Lämmin kiitos ja tervetuloa!

Tämä kuvan systeemi on muuten aika nastan näköinen.
Voisi toteuttaa itsekin jossain omissa kemuissa.

Photobucket

Jostain syystä tuosta kuvasta tulee mieleeni eräs Kreikassa sijaitsevan hotellin edessä ollut huumaavan kaunis suihkulähde. Tai en tiedä tarkalleen voiko sitä kutsua suihkulähteeksi. Ehkä vesisuihkuksi.. Hmm en tiedä, mikä sen nimi on. Se oli jokatapauksessa äärettömän kaunis taideteos, jossa elementtinä oli kauniisti valuva vesi.

Juotteko muuten usein kuplivaa? Ja ostatteko shampanjaa vai kuohuviiniä? Onko sillä väliä kumpaa tarjoatte jos pidätte juhlat? Minulle sillä ei ole väliä, eroa ei mielestäni ole muuta kuin mahdollisuus typerään snobbailuun: "Ei meidän juhlissa kuohuviiniä tarjoilla vaan shampanjaa, herranjestas sentään!" Tosin täytyy sanoa että aihe on minulle melko vieras, joten en ole todellakaan paras mahdollinen henkilö aiheesta kirjoittamaan. Itse en erityisesti välitä kummastakaan, sillä vaikka olen kilistellyt miljoonaan kertaan, en ole vain löytänyt mukavan makuista juomaa. Mieheni sen sijaan haluaa toisinaan ostaa ehdottomasti shampanjaa, ja vain shampanjaa. Itse en edes juhli esimerkiksi jotain menestystä kuohuvan kera, mutta mieheni sihauttaa aina pullon kuohuvaa auki kuin on syy iloitsemiseen. Erittäin kuiva kuohuviini on mielestäni hirvittävän makuista, sama pätee superhalpis-skumppaan joiden maku ei juuri siideristä eroa.

3 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

En ole varmaan koskaan maistanut hyvää skumppaa tai shampanjaa. Mielummin juon jotain pehmeän makuista viiniä, joka ei aiheuta väkinäisiä naamanvääntelyitä. ;)

Linnea kirjoitti...

RagDoll: Hei vitsi just noin. Väkinäiset naamanvääntelyt, kuten sanoit, kuvaa parhaiten sitä miltä useimmat kilisteltävät maistuvat. Mikä on mahtanut tehdä tästä juomasta sitten juomien kuningattaren, kun sen maku kerran aiheuttaa vähemmän kuningatarmaisia ilmeitä? Hmmmm... Onneksi makuja on monia =)

Hei muuten, nimimerkkisi on huippu! Ragdollit ovat aivan mahtavia kissoja. Tosin en tiedä viittaatko nimimerkilläsi johonkin muuhunkin mitä en vain hokaa. Hei taidankin tulla kurkkaan sun blogia nyt saman tien niin hieman tutustun.

Edda af Niflheim kirjoitti...

Minä tunnustaudun sampanjan suurkuluttajaksi. Maailmasta löytyy kyllä todella hyviä kuohuja ja ehdoton suosikkini on Cavat. Se ei poista sitä faktaa, että samppis on aina samppis ja siinä on sitä traditiota,metodia ja ripaus "taikaa" mukana. Arkena voin korkata pullon cavaa, mutta juhlassa aina sitten sampanja! :>

Related Posts with Thumbnails