lauantai 13. kesäkuuta 2009

Priva-tilat Kissoille kun Käyvät WC:ssä

Ongelma!
Koiranpentu on aivan liian kiinnostunut hengailemaan kissanhiekkalaatikoilla. Välillä tuntui että viesti oli mennyt jo perille, mutta eikä mitään... Sieltä se tepsuttelee taas meidän ihanasta spa-tyylisestä kylpyhuoneesta, - pilaten sen fiiliksen täysin - jäämällä samantien rysän päältä kiinni kun nenu on kuorrutettu kissanhiekalla.
Ei hjyva, ei hjyva!

Me tarvitaan joku tämmöinen ratkaisu.

Photobucket

Tuo sopisi meidän sisustukseenkin paremmin kuin hyvin, mutta joku mun sisällä sanoo,
että kaikki meidän omapäisistä ja omaperäisistä kissoista ei suostuisi puikahtamaan tuonne.
Hmmm.

Hei muuten, suosittelen teille tähän väliin kissanhiekkaa, joka takuuvarmasti pitää hajut pois. Me oltiin aivan pökerryksissä kun tämä tuote oli hetken käymässämme automarketissa loppu, mutta soitto sinne, ja laittoivat seuraavasta saapuvasta lastista meille muutaman boxin sivuun, joten haju helpotus, huh. Ennen käytimme JotainJonkaNimeäEnMuista Mustista ja Mirristä, mutta se oli turhan kallista, kun ajattelee käyttötarkoitusta. Käytimme sitä kalliista hinnasta huolimatta, sillä kumpikaan ei voi sietää pienintäkään tuoksahdusta kissanpissasta, kunnes sattumalta koitimme varmasti yhtä halvimmista hiekoista mitä löytyy, ja tattaadadaa, jos täällä on kissaihmisiä, niin tässä se on: Pirkka kissanhiekka 5l ultra paakkuuntuva.

Jaahas, nyt ei kuulkaa kuvan tuonti onnistunutkaan joten kurkkaas tuonne:

Hassua, jo toinen kissantuotemainoskuva jossa käytetään Abessinialaista mallina.
Upea kissa, upea rotu! I love, love, love!

Tässä päheet koiran- ja kissanruokakupit.
On vaan sen verran kalliimman puoleiset, että veikkaan et jää hankkimatta.

Photobucket Photobucket

Meille, meidän rakkaille karvaisille perheenjäsenille ja meidän sisustukseen sopisi varmasti anw varmasti paremmin tämmöinen idea. Vau, esitellä nyt kissoille ja koirille joka päivä uusi menu. Mahtavuutta! Mulla on itseasiassa tähän tarkoitukseen just sopiva liitutaulukin. Ei hitsi, voisin toteuttaa heti kun jaksan. Kissat syövät keittiössä keittiötasolla. Keittiö on valkoinen, maalaisromanttinen tyyliltään, taso on mattamusta, joka taittaa harmaaseen, ja kaakeleiden sijaan meillä on valkoiset paneelit tason ja yläkaapiston välissä. Voisin hyvin nakutella sen liitutaulun siihen kiinni. Yes, hyvä idea.

Photobucket

Juuri ostin kissoille uuden linnakkeen, joka onkin ollut ihan hitti, ja joka tasolta on löytynyt jokaiselle oma paikka. Kynnetkin hoksattiin heti raapia sinne minne piti, ja yhdestä tasosta roikkuva köysi on ihan pop, ja saa kissat huutamaan "OOO-LI-O-LI-OO!!!!". Ehkä... No pop se kiipeilypuu on ainakin, mutta tässä pari ideaa vekkuloinnista silti vielä. Meillä on uuden kodin sisustus edelleen pahasti kesken, joten mikäs näitä on katsellessa. Hirveen tylsät värit näissä kuvissa, näin itseasiassa vuosia sitten muistaakseni Kotivinkissä hieman samanlaisen pastellivärisillä tasoilla toteutetun jutun, joka oli paljon mielekkäämpi. Meillä toimisi hyvin vaikka veden sinivihreä, omenan vihreä tai haalea turkoosi, joita muutenkin käytetään piristeväreinä meillä osissa huoneista. En ole vain vielä keksinyt missä olisi tämmöiseen ylimääräinen seinätila.

Photobucket Photobucket

Ja ajatuksissani tosiaan toteuttaisin tuon ylläolevan esim. tyyliin kolmeen osaan pilkotuilla Lackhyllyn paloilla jotka olisi asetettu porrasmaisesti yhdelle seinälle. Lackhyllyä en tietenkään lähde pilkkomaan, mutta U see the point.

Vanha viinilaatikko seinään kiinnitettynä taas olisi ihan oiva tuollaisenaan!
Vautsi!

Tässä vielä yksi mellastusmesta kateille, koiralle riittää toistaiseksi piha...
Ei muuta kun Ikeasta laatikoita, itseasiassa niitä löytyy takuuvarmasti viime IKEAN reissun jäljiltä jostain täältä kokoamattomina vaikka kuinka paljon, koska jostain syystä nämä KASSET laatikot vain ovat sellaisia, että ostan niitä aina IKEAssa poiketesseni, oli sitten tarvetta tai ei. Noista jälkimmäisistä varmaan sais myös helposti jotain kehiteltyä, poistaa vaan muovin. Eikös tää pikkuaskartelulla onnistuis. Sitten vielä päällystää korit jollain kivalla kankaalla, ja makee sisustuselementti on valmis. Hei täytyy ryhtyä tosissaan puuhaan.
Vaan miten käy, jos painavin kisuli päättää mennä yläpetiin?


Photobucket Photobucket

Niin siitä pulleimmasta kissasta kun puhuin, niin mitäs luulette,
pitääkö mun parin vuoden päästä hankkia sille tämmöiset:

Photobucket

Niin ja ei sen takia, että kisuli olisi liian laiska hypätäkseen sohvalle,
vaan sen takia että saisin sen harrastamaan hyötyliikuntaa.

Mistä tulikin mieleeni, että harkinnassa myös muutama Fatboy, tyyliin:

Photobucket Photobucket

Photobucket
Jotain tämänkaltaista ajattelin koiran ruualle. Pitää vaan kansi pysyä kunnolla kiinni.
Ja pienemmän voisi hankkia kissanhiekalle.

Photobucket

Hei, jos sulla on joku nasta idea koira- tai kissaperheen sisustukseen,
niin kerro mulle ihmeessä!

5 kommenttia:

Pretty in Pink kirjoitti...

Ei tuu naurusta loppua xD kikatan noille tikkaille täällä xD xD xD

Linnea kirjoitti...

Joo, eikö oo huiput!
Mitähän on mahtanut suunnittelijalla olla mielessä kun on noita ideoinut? Tai minkähänlaisia, ööh painoisia, lemmikkejä itse portaiden suunnittelija omistaa?

Joo, toi oli kyllä tosiaan ihan hauska bongaus. Kai se toimii jollain Chihuilla? Mun ystävän toiselle Chihulle laitetaan aina tyynyistä raput et hän pääsee sohvalle niitä pitkin sieltä lattialta vikisemästä =) Cute!

Olivieno kirjoitti...

Vastavierailulla. Kivoja ideoita kissa- ja koiraperheeseen. Eli meille. Tuollaista hienoa kissatoilettiratkaisua peräänkuulutin postauksessani http://olivieno.blogspot.com/2009/02/weskihaastetta.html . Käys kurkkaan.

Kiitos kun pääsin kurkkaamaan mielenkiintoista blogiasi, jatkankin tässä tutkailua...

Anonyymi kirjoitti...

Moi!!
Aloin vasta tässä vahän aikaa sitten etsiskellä mielenkiintoisia blogeja ja satuin sattumalta sivuillesi ja olen palannut jo useamman kerran niitä lukemaan!! Joo, tuo pirkan kissan hiekka on ollut jo useamman vuoden meidän Tikrun käytössä ja hyväksi on todettu! Meillä on myös kaupasta ostettujen kiipeilypuiden lisäksi pari puupölkkyä, yksi ulkona ja sisällä, joita kynsitään ahkerasti!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi! Mielenkiintoni heräsi kissan/koiran ruokakuppeja kohtaan, vaikka mainitsitkin että oli kalliimman puoleiset... Muistatko mistä ne on? Sopisi myös meidän sisustukseen ;)

Related Posts with Thumbnails