lauantai 31. lokakuuta 2009

Kaunis Idea Jouluun, Mutta Älä Kokeile Kotona!

Uuupsideisii! Aij!

ämä Photobucket

Tämä näyttää jo paljon turvallisemmalta ja aivan yhtä ihanalta.
Ja hei, mitäs jos kengät olisivat vain Manoloita ja Lubuja...
Ja kun vauhtiin päästiin, niin noin pienet paketithan ovat tietenkin Tiffanylta.
Hihii..

Photobucket

6 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Kiva, kun sun blogiin pääsee taas. Yrittelin aiemmin tällä viikolla, mutta bloggeri sanoi, että blogi on vain kutsutuille. Hyvä kun jätit mulle kommenttia, niin päätin kokeilla pääsekö tänne jälleen =)

Anttis kirjoitti...

Hassua..minulta löytyvät nuo samat joulukuvat koneen uumenista :)

Miss M kirjoitti...

Oi, tosi kaunista mutta vaarallista! :)

Anttis kirjoitti...

Niin ja blogissani on sinulle tunnustus :D

Sanna kirjoitti...

ihania kuvia. taas kerran. mielessäni kuvittelin jo oivan sketsin palloista rappusilla. hih.

Linnea kirjoitti...

Chatrin: Heippa! Juu, minä tosiaan suljin blogini siksi aikaa kun kokosin tuskissani tuota uutta ulkoasua blogilleni. Ja arvaa mitä? Sen jälkeen en enää itsekään meinannut päästä sisään. Meinasi tulla paniikki. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta pari tuntia säädin asian kanssa. Blogi ei vaan kirveelläkään suostunut avautumaan kenellekään, vaikka vihdoin sisälle päästyäni tarkistin moneen kertaan että se on taas kaikille avoin. Huh huh! Olisi ollut niin tyypillistä, että olisin hukannut tämän pikku juttunurkkaukseni avaimet. Onneksi en hukannut =)

Anttis: Hee, ne ovat ihanat. Siksi ne varmasti löytyvät sinultakin, eikä vain =)

Maria: Eikö vaan totta! Aivan lumoavan kaunista itseasiassa, mutta nyt on kyllä käytännöllisyys hitusen kaukana. Ainakin se tipaton kuukausi täytyisi ehdottomasti siirtää jo joulukuulle =D

Anttis: Voi kiitos, kiitos, kiitos ihana. Tiedän että monille satelee tunnustuksia, ja ne eivät enää juurikaan mnitään merkkaa, mutta minulle tulee ihana fiilis kun saan tunnustuksen. Voi miten ihanaa, että tulit ajatelleeksi minun blogiania. Kiitos todella paljon. Teen aiheesta postauksen mitä mikimmiten. Voih, tämä on jännää, jo toinen tunnustukseni. Minulle se on JO, ei taas. Se on niin mukavaa, kun kaveri tykkää =)

Ihana MissB: Aika monta sketsiä irtois varmaan noista tilanteista. Paras olisi kuitenkin nähdä jotain vastaavanlaisesta tilanteesta piilokamerasta. Aito ilannekomiikka on yksi parhaimmista. MissB, jos osaisin tehdä sydämiä, laittaisin sellaisen tähän nyt, ja kerron että kirjoittelen sinulle heti kun saan oikean tunteen siihen. Kiitos Sinulle!

Related Posts with Thumbnails