sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Syksy Vaikuttaa Sisustukseen

Syksyllä tekee tietenkin mieli kaivaa kaikki mahdolliset ihanat viltit esiin ja käpertyä niiden alle kaakaomuki kädessä.
Photobucket

Sen lisäksi itse olen huomannut, että fiilistelen kovasti lisää sohva ym. sisustustyynyjä.
Ja mielellään sellaisia joissa olisi edes pieni juju.
Jujuja ei samassa huoneessa voi tosin olla liian monta.
Photobucket
Photobucket

Erilaisten yksittäisten puutuolien perässä tunnun olevan nyt kovasti.
Etenkin mustien, vaikka näissä kuvissa nyt sinistä näkyykin.


Photobucket Photobucket
Samoin mielenkiintoiset nojatuolit kiinnostavat.

Photobucket


Photobucket
Tuossa vaaleanpuna-lilassa kuvassa on kyllä järkyttävä sisustus, mutta tuollainen vaaleanpunainen tuoli yksinään vaaleassa ympäristössä toimisi erinomaisesti.

Hitsi, ihan onneton olo yrittää tehdä jonkinlaisia postauksia, kun oma kone on vielä toipumassa virushyökkäyksestä ja tiedostot ovat vielä aika hujan hajan. Onneksi ulkoisella kovalevyllä on suurin osa tallessa, mutta koneen käyttö ei ole vielä niin mutkatonta kuin aiemmin. Ärsyttää hakea kuvia erikseen, kun aikaisemmmin koneella on ollut selkeät kansiot. Nyt kuvakansioni ovat kovin laihat. Pitää ottaa joku päivä askareeksi hoitaa homma kuntoon. Pääasia että virus on veke, huh.

5 kommenttia:

ninna kirjoitti...

Olen myös innostunut erilaisista tyynyistä. Niillä kun saa äkkiä muutettua ilmettä, vielä lisäksi uudet kynttilät niin huone on kuin uusi :) Ihana postaus taas jälleen kerran!!

Linnea kirjoitti...

ninna: Kiitos paljon. Tulee aina niin kiva mieli, kun joku pitää jostain mitä olen postannut =) Juu, täällä on kunnon vouhotus nyt tyynyjen ja vilttien perään. Niiden pitää olla muhkeita ja niitä pitää olla paljon, ja mieluiten vielä vähän lisää, hih. Onneksi asun kodissa, jossa ei mitä ilmeisemminkään tule sisustus milloinkaan valmiiksi ;)

Chatrin kirjoitti...

Aivan ihania, erilaisia sisustuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia sisustuksesta! Jopa niin kauniita, että inspiroiduin, muistatko mistä olet ottanut tuon "HELP"- tyynykuvan?? Pikaisella googlettamisella en löytänyt.. näyttävät nimittäin juuri sellaisilta kuin olen etsinyt jo pidemmän aikaa

- Minea

Linnea kirjoitti...

Chatrin: Ensinnäkin pakko sanoa, että nimimerkkisi on liki sama kuin erään hyvin kauniin tuttavani etunimi. Tuli vain mieleen, koska nimi on hieman erikoinen =) Kiva nimimerkki sinulla siis. Ihanaa että jätit merkin jälkeesi, ilahdun jokaisesta viestistä kuin lapsi, hih. Toivottavasti viihdyt matkassa jatkossakin!

Minea: Voi vitsi, tiedätkö minulla ei ole mitään hajua mistä itseasiassa mikään kuva. Olisin mielelläni auttanut sinua, mutta en tosiaan tiedä. Minulla on sellainen tapa, että aina kun näen jossain päin nettiä jonkun kauniin, jollain tavalla inspiroivan kuvan tallennan sen (en toki tietenkään esimerkiksi toisten bloggaajien OMIA kuvia, joita he nimenomaan toivovat ettei kopioitaisi, siitä en pitäisi itsekään) koneelleni, joka sisältää valtavat määrät eri kategorioita kuvakansioista. Itseä on sama ärsyttänyt usein, kun olen katsonut jotain kaunista kuvaa, ja miettinyt että nyt voisi kyllä hankkia tuon, ja sitten minulla ei tietenkään ole hajuakaan mistä tavara on, kun kuvan nimi ei kerro mitään, ja usein olen vielä muuttanut sen koneellani tyyliin: Kampaukset kiinni, Nude-meikki, Terassi, Valkoiset sohvat, Värikäs sisustus jne jne loputtomiin. Pitäisi muistaa tallentaa mukaan kaupan nimi, siinä tapauksessa että kuva on esineestä jonka jostain ylipäätään voi hankkia, eikä vain ideakuvasta. Ääh, harmi etten osannut auttaa sinua, mutta lupaan että jos vastaavia kirjaintyynyjä tulee jostain vastaan, niin teen siitä ainakin erillisen info-postauksen blogiini, jos satut täällä pyörimään. Tosi mukavaa että kävit. Oli muuten myös oikein kiva, että anonyymi jättää nimimerkin. Tuli heti "tuttavallisempi" olo, joten nähdään Minea kenties jatkossakin =) Heippa!

Related Posts with Thumbnails