sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Chick Flickissä Söpöillään

Omaan valtavan leffakokoelman. En tiedä olenko itseasiassa maininnut siitä täällä aikaisemminkin. Jokatapauksessa meillä on kotona oma "kirjasto ja leffavuokraamo", joten Makuuniin tai kirjakauppaan ei ole tarve lähteä kun fiilis iskee päälle. Niin paljon näitä ostetaan jatkuvalla syötöllä varastoon. Se on mukavaa. Pidän myös siitä, että en todellakaan tiedä mitä löydän kun annan katseeni vaeltaa jommassa kummassa "varastossa". On kiva tehdä bongaus: "Hei, mulla olikin tää kirja, ihanaa!" Tuplaostoksia tulee kuitenkin täten aina silloin tällöin tehtyä, mutta annan ne ystävilleni eteenpäin. Arvatkaa myös miten moni ystäväpariskunta norkoilee lauantai-iltaisin leffahyllymme edessä ihan juuri samalla tavalla leffoja arvioiden ja miettien kuin näet random tyypin tekevän samaa leffavuokraamossa. Se on hauskaa. Se olen itseasiassa minä, joka talodessamme täyttää kumpaakin varastoa aktiivisemmin, huomattavasti aktiivisemmin. Mieheni ostaa vain leffoja, jotka hän haluaa juuri nähdä, tai jotka ovat muuten suosikkeja, ja kirjoja, joita hän on juuri nyt kiinnostunut lukemaan. Minä olen se, joka hankkii kumpaakin laatua laidasta laitaan. No, en tietenkään osta leffoja, joita tiedän ettemme tule ikinä katsomaan, tai kirjoja jotka eivät voisi vähempää kiinnostaa. En tietenkään. Mutta annan kyllä skaalan rönsyillä etenkin elokuvapuolella hyvin laajasti. Elokuvat kun ovat niin halpojakin. Hei, tuli ihan hirveä hinku lähteä ostamaan kassillinen leffoja, ja kurvata sen jälkeen kirjakauppaan. Höh, haluan jo päästä täältä sängystä out and about, GRRRR!

Itseasiassa minun ei pitänyt kirjoittaa tästä, vaan siitä että juuri kuvattava Valentine's Day - leffa näyttää söpöltä.
Tähtinä todella komea Ashton Kutcer, suloinen Jessica Alba ja kaunis Jessica Biel.

Photobucket Photobucket
>
Jostain syystä Ashton on muuten älyttömän hauska huutaessaan.
Nauran jo etukäteen, kun ajattelen miten hysteerinen hän on tässä kohtauksessa:

Photobucket

Ja näkyy myös näiden kuvien perusteella pukeutuvat suurimman osan leffasta pinkkiin.
Okei, se tekee varmasti leffasta hauskemman.


Photobucket

Tämä leffa on takuuvarmasti täysin oiva dagen efterinä, tai silloin kuin tyttöjen kanssa halutaan etkoilla pistää taustalle pyörimään joku "kiva leffa".

Photobucket

Vuosiin en pitänyt tyypistä lainkaan, mutta mitä enemmän olen häntä nähnyt ja hänestä lukenut, sitä sympaattisemman ja hauskemman kuvan olen miehestä - ei todellakaan enää pojasta - saanut. Ja jumantsuikkelis, et hänestä ihan salaa kasvoi noin komea mies. Upeat piirteet! Hän ja vaimonsa ovat kyllä tyrmäävä pari, ja on oikeasti ilo katsella näin onnellisen näköistä avioparia. Mikähän heidän salaisuutensa mahtaa olla?

Photobucket

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

minullakin on pienimuotoinen leffa"ongelma" :) Tosin olen myynyt kokoelmastani huomattavan osan viime aikoina kirpparilla Englanti-rahastoa varten. Itse odotan Valentine's Dayta sen hurjan näyttelijäkaartin vuoksi ja eihän sitä voi tälläinen suuri romcomin ystävä millään ohittaa, ihanaa nähdä erityisesti Jennifer Garner ja Bradley Cooper leffassa :)

Ja täytyy vielä kommentoida sen verran että oli todella kiva kuulla että arvostat kommentointiani :) Mutta eihän täällä edes voi käydä kommentoimatta, sen verta ihania postauksia on!

PS: uusi nimi on hauska vaikka arkisto kuulostaakin hieman toimistomaiselta, tämähän on enemmänkin kuin aarrearkku!

Linnea kirjoitti...

Kuuh: Moikka! Voi hitto vie että hävettää kun on jäänyt kommentteihin vastaamatta. Anteeksi. En tosiaankaan tiedä tavoittaako vastaukseni enää sinua, ja olen tosi pahoillani, että minulla jäi jossian vaiheessa vastaamatta näihin. Tosi noloa, etenkin kun innostun aina niin kovasti jos saan edes yhden kommentin.

En tiennytkään, että Jennifer Garnekin näyttelee kyseisessä leffassa. Mielenkiintoinen näyttelijäkaarti tosian. Minä olen niin höhlä, että katson monet leffat ihan vain pelkästään niiden vaatteiden takia. Juuri nämä monet romanttiset komediat palvelevat sitä tarvetta oivasti.

Kyllä, muistan edelleen miten ilahduin aikaisemmasta kommentistasi (kuten tästäkin), ja vaikka tosiaan jäikin näinkin tärkeään kommenttiin vastaamatta, niin kyllä, arvostan sitä. On erityisen ihana saada mukavia ja fiksuja kommentteja, ajatuksella jätettyjä. Iloisia =) Tosin en ole muunlaisia saanutkaan. Muistaakseni ainakaan.. Toivottavasti muistini ei ole itsesuojeleva ja valikoiva, vaan totuuden mukainen, hih.

Tosiaan, juu tuo blogihan vaihtoi tuolloin nimeä. Ihana olet kun sanot tätä aarrearkuksi, vau, kiitos, vitsi taas tuli hyvä mieli. Valitsin sanan arkisto blogin nimeen mukaan sen takia, että halusin sen antavan jotain sellaista mielikuvaa, joka jotenkin veisi ajatuksia johonkin mummon vintille, vanhan puutarhan perunakellariin (no sieltä ei varmasti Bradley Cooper-dvd-tä löydy)... Hitsi en osaa selittää. Joku sellainen vanha arkisto, jonka löytäminen on todellinen aarre ja aiheuttaa mielihyvää ja kiinnostusta asian tutkimiseen. Jotain sen kaltaista ajoin sanalla arkisto takaa =)

Related Posts with Thumbnails