torstai 3. syyskuuta 2009

Vaatteita to Me II

Jaoin postini, ja tässä jälkimmäinen osa edelliselle viestille. Tämä on suuri kuvapläjäys pukeutumistyylistä, joka on minua. Käytän todella, todella paljon - paljon enemmän kuin arvaattekaan vaikka ajattelettekin nyt "todella paljon" =) - Henkan vaatteita. Siihen ei itseasiassa ole mitään erityistä syytä. Ne on vain helppo hankkia ja sieltä saa kaikki peruskuteet + höysteen tuoreemmasta trendistä. Naurattaa kun mainitsin tuoreimmat trendit, sillä juuri tämän viestin ensimmäisessä osassa kerroin etten todellakaan piittaa siitä olenko trendikäs. I am no Carrie Bradshaw. Tämähän ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö silmää usein sattumoisin ala viehättämään valloillaan kukoistavat trendit.
Tästä se lähtee... ja onhan sitä jo edellisessä viestissä olevien kuvien kera esitelty...
This is me, very casual..
Näin Linnea pukeutuu ja asustaa itseään tänä(kin) syksynä.

Photobucket Photobucket Photobucket

(Voisin ihastella jokaisen kuvan kohdalla kaunista helmaa, suloisia hörhelöitä, lumoavaa väriä ja ihanaa nappia.
mutta siihen ei ole syytä,
Kokosinhan tähän nimenomaan minun tyylisuuntaani edustavia vaatteita, joten ne kaikki aiheuttavat luonnollisesti täällä päässä huokailuja.)

Photobucket Photobucket Photobucket

En tietenkään pukeudu vaan Henkan vaatteisiin, tsihih, eikä tämä tyylikooste ole tarkoituksella koottu vain ko. puljun vaatteista. Se oli vain helppo ja yksinkertanen tapa valottaa pukeutumistyyliäni ja kurkata syksyn vaatteisiini sekä tyyliini, joten napsin kaikki kuvat samasta paikasta.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kuten aikaisemmin sanoin, en usko että edes yritän laittaa näitä kuvia minkäänlaiseen järjestykseen, koska näitä on niin paljon.
Katsotaan nyt.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kuvista poiketen kultaisia tai keltakullan värisiä koruja ei päälläni ole nähty, eikä nähdä.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Okei, ehkä sittenkin yritän heitellä kuvia laimeasti jonkinlaiseen järjestykseen.
Korjaan hieman myös jo tähän asti postaamiani kuvia rentoon ojoon. Ei tarvetta asenolle.
Asiallista, palaveriin, arkena, pieneen juhlaan, rentoa, rennompaa, koiranpennun ristiäisiin =)

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Liivit ovat jonkinlainen pukeutumiseni kulmakivi.
Käytän erilaisia liivejä erilaisissa tilaisuuksia eri tavoin paljon.


Photobucket Photobucket

Varmasti koko maailmasta poiketen en käytä erityisen paljon legginssejä, suosin enemmän esimerkiksi yksinkertaisesti kuvioituja sukkahousuja.
Riippuu hameesta tai mekosta. Kesämekko ei tietenkään tarvitse mitään kanssaan.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kirjoitin aikaisemmin vaatteen tarvitsemisesta...
Se oli silkka typo, vai kuka täällä vaatteita ostaa oikeasti todelliseen tarpeeseen?
Shopping is my hobby - luulen nimittäin sopivan useammankin suuhun =)


Photobucket Photobucket Photobucket


Voih, olen pahoillani, jos sivuni jumittaa.
En taaskaan osannut lopettaa ajoissa.

Photobucket Photobucket Photobucket

Huomaan, että olen valinnut asukokonaisuuksia vain muutamista väreistä, sekä hieman synkistä väreistä. En kuitenkaan pukeudu synkästi. Tämä johtuu vain siitä että Henkan syystarjonta on tällä hetkellä hyvin "yksiväristä ja samansävyistä", syksyn väristä. Pidän väreistä, ja käytän värejä. Pidän yksivärisistä vaatteista. Etenkin kesäisin ruskettuneena minulla on maanantaina turkoosi toppi, tiistaina keltainen, keskiviikkona vadelmanpunainen, torstaina omenanvihreä...


Mieleeni tulikin, miten paljon te minun blogini lukijat nimenomaan haluatte olla trendikkäitä? Haluatteko erottua joukosta? Mikä vaikuttaa eniten pukeutumiseenne? Eilen, vai oliko se toissapäivänä, tekemässäni postauksessani ihailin kovasti Diane Krugeria. Seuraavana päivänä löysin hänet HOTnow-lehdestä. Hän muotoili asian todella hyvin kommentoimalla aihetta jotenkin sen suuntaisesti, ettei muodissa ja/tai pukeutumisessa ole oikeaa ja väärää, vaan se on jokaisen omaa taiteen luontia. Viisaan lausahduksen kunniaksi vielä kuva karismaattisesta neiti Krugerista.


Photobucket

2 kommenttia:

Eirene kirjoitti...

Omaankin silmään osui iso osa noista kuvista H&M:n kuvastosta mitä tänne postailitkin - juuri noita ajattoman mallisia vaatteita. Esimerkiksi tuo punainen villakangastakki kolahti ja lujaa, mietin edelleenkin sen tilaamista mutta omistan jo kaksi villakangastakkia (kyllä, pyrin ostamaan vain tarpeeseen :) ). Liiviä olisi hauska kokeilla omaan tyyliin, mutten oikein tiedä miten se sopisi... pitäisi ehkä joskus yrittää. :D

En nyt sanoisi, että synkkiä värejä... Syksyllä tummemmat sävyt nyt vaan alkavat miellyttää silmää enemmän, ainakin itselläni käy aina niin. Olen itse niin selkeä syyspukeutuja kuin olla voi, kesän kirkkaat vaaleat värit eivät oikein tunnu omilta.

Olen jo jonkin aikaa seuraillut tätä blogiasi, se on ihanan inspiroiva ja täynnä kauniita asioita, kivaa kun pidät tätä! :)

Linnea kirjoitti...

Voi Eirene, et tiedä miten iloiseksi teit minut viestilläsi. Kiitos! Ajattelen liki joka postauksen aikaan, että mitä ihmettä minä taas täällä hömpöttelen, joten et arvaakaan miten mukavalta tuntuu että jonkun mielestä on kivaa että pidän blogiani. KIITOS! Piristit ja ilahdutit mieltäni kovasti =)

Olet oikeassa, synkkä ei kyllä oikein ole oikea sana kuvailemaan ko. värejä. Maistelin sitä sen suuntaisesti jo silloin kun kirjoitin viestiä, mutta en keksinyt parempaakaan.

Punainen takki on todentotta kaunis. Kauniin naisellinen ja sievä. Hetkinen, annas kun mietin... Jos sinä ostat vain tarpeeseen ja sinulla tällä hetkellä on jo kaksi villakangas takkia, mutta kumpikaan niistä ei ole punainen, niin eikös tuon takin tilaaminen silloin olisi tarpeeseen ostamista? =)

Hei, koita ihmeessä liiviä. Koita erilaisia tyylejä. Mustaa liiviä valkoisen kauluspaidan kanssa, valkoista liiviä valkoisten housujen ja värillisen paidan kanssa, farkkuliiviä tunikan päällä. Liivi on tosi kivan näköinen myös t-paidan päällä.

Kiitos vielä kerran viestistäsi Eirene!

Related Posts with Thumbnails