perjantai 4. syyskuuta 2009

WHAAAAAAT?! Ufokengät 4 Real?!?!! NO Please!

Muutama viesti taaksepäin hehkutin entisen mallin, nykyisen näyttelijän Diane Krugerin valloittavaksi ja kiehtovaksi pukeutujaksi. Sen jälkeen kauhistelin Jennifer Connelyn kuluvan kuun Britti InStyle - lehdessä käyttämiä "kenkiä". Tarkoitan niitä ufokenkiä, joilla saa otteen Marssin pintaan. Niitä futuristisia kukkavaaseja yhdelle ruusulle. ...Kunnes luin Diane Krugerin uuden haastattelun Interview Magazine lehdestä... ja katsoin... ja katsoin. Ei hitsi Diane. Eij, eij! Ei tarvitse näin pitkälle siinä omassa urheassa tyylissään kuroa. Arvaattekin varmaan mihin tekstilläni teitä johdattelen. Kyllä, Diane Kruger tuo mystinen kauniin ja naisellisen pukeutumisen kruunaamaton kuningatar, mielenkiintoisten asukokonaisuuksien loihtija käytti näissä kuvauksissa täsmälleen samoja kenkiä kuin Jennifer Connelly InStylessa.

WHOA!
My eyes, my eyes!

Photobucket

No okei, tämä oli tietenkin mm. Dianen ja Brad Pittin tähdittämän Quentin Tarantinon Inglourious Basterds - leffan tiimoilta tehty haastattelu, ja kuvat olivat "jokseenkin" sotilaallisesti ja futuristisesti stailattu. Tässä muutama muu kuva varmuuden vuoksi, ihan vain siksi etten menetä yöuniani sen takia, että kuvittelen ihastuttavan Saksattaren oikeasti pukeutuvan noin. Onneksi, onneksi se oli vaan kuvauksen stailaaja.

Photobucket Photobucket

Ei vaiskaan nyyhkytystä, mutta naurattaahan tuo hieman. Ja nyt olen bongannut jo kahden syyskuun kansikuvan tähden päältä samat kengät. Mielenkiintoista hypetystä kyseisille popoille. Hmmm... Nyt minua kiinnostaa entistä enemmän kenen ne ovat, mutta laiskana en jaksa lähteä googlailemaan. Pakko kyllä tutkaista asia myöhemmin. Anw hassu yhteensattuma, enkä voinut olla postaamatta sitä tänne sen bongattuani.

Photobucket

Haastattelun luet täällä.
Kuvat Mert Alas & Marcus Piggot.
*
Edit. Mitä veikkaatte, kauanko kestää että Lady Gaga pärähtää lavalle nuo popot jalassa?

Photobucket

Ei montaa viikkoa...

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails