tiistai 15. syyskuuta 2009

New York Fashion Week

Minua kuumottaa ihan hirveästi (jo) tehdä postaus New Yorkin muotiviikoilta, mutta se ei olekaan mikään pikkupostaus se vaan tulee olemaan tämän blogin tähänastisin suurin kuvapläjäys, joten vaikka ahminkin jo niin aamu- ja iltapalaksi, lounaaksi sekä illalliseksi, sekä ylimääräisiksi snackseiksi kuvia catwalkeilta, en ehdi tällä hetkellä vielä panostaa niin paljon siihen että saan kaiken tänne ojoon ja niputettua. Huokailuja aiheuttaa etenkin Donna Karanin, Luca Lucan, Carolina Herreran... - äh en pysty luettelemaan, niitä on aivan liian paljon - kevät ja kesä 2010. Saivat jopa ajatukseni onnekseni hyppäämään kuin taikaiskusta koko tulevan syksyn ja talven yli. Ja vielä kun lihotettaisiin lompakkoa, sillä ei ole vain yksi tai kaksi luomusta mitä minun on pakko saada. Ei! Tällä kertaa niitä oli enemmän. Enemmän. Ja enemmän. Vaan haaveeksi jääpä tuo todennäköisesti mulla.

Ah, ollapa neiti Aniston ja omistaa hänen rahapussinsa.
Neiti Anistonista tuleekin seuraava postaus.

Photobucket

Ja itseasiassa tuo Jenniferin kuvassa pitämä yksi minun suosikkimekoistani antaakin jo osviittaa seuraavan postauksen sisältöön. Tuo mekko on muuten todellakin aivan järjettömän ihana! Olen kuolannut sitä siitä lähtien kun näin sen Jenniferin päällä. On varmaan tullut jo selväksi että ihailen Jennifer Anistonin tyylitajua ja kauneutta, myös itseironiaa, ja rakastan hänen vaatteitaan, ja vaikka liki kaikki hänen asunsa ovat napakymppejä, on hän joskus onnistunut pukeutumaan johonkin vielä odotettua ihanampaan. Tuo mekko on yksi niistä. Muistaakseni hän käytti sitä vuoden 2006 GLAAD gaalassa.
Viuuuuh!
Oli pakko tarkistaa kuuklettimella etten puhu läpiä päähäni ja kyllä, tilaisuus oli GLAAD gaala, mutta vuosi 2007.
Ja tuo järjettömän kaunis mekko Chanelin.

Photobucket

Äh, hitsi se on niin ihana, että käytän tuokion tuodakseni tähän lisää kuvia samaisesta mekosta,
jotta sen kauniit yksityiskohdat näkyisivät paremmin.

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Ei hitto vie, taas tässä kävi näin, mutta pakko postata perään samoista parin vuoden takaisista kemuista toinen suosikki lookkini.
Ja sitä kantaa kaunis Rebecca Romijn.

Photobucket


Photobucket Photobucket

Okei, se siitä ja hei, palataan muotiviikoille toisella kertaa.
Photobucket


Kurkataan myös eturiviin ja kulisseihin.

Photobucket


Hmmmm..... Jäin miettimään...
Alla nimittäin Nykin kotirouvista tutut Kreivitär (Oh my god!) LuAnn de Lesseps ja Jill Zarin New Yorkin Public Libraryssa 14 syyskuuta. Kyseessä Jill Stuartin show, ja se mikä minua tässä kiinnostaa on se, pysyikö Rouva Zarin tällä kertaa rauhallisena, vai kiukutteliko jälleen kuin pieni pentu mahdollisesti joutuessaan toiseen riviin, MUR... Toivottavasti kaiman assarit soivat hänelle eturivin paikan, tai muuten tulee rapiskaa, kuten nähty ollaan.
(Oh my god! - toinen kierros)


Photobucket

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails