perjantai 4. syyskuuta 2009

Oj, Todella Kaunis ja Tosi Ruma Kohtaavat

Jennifer Connelly on uusimman Britti-InStylen kansikuvatyttö.

Photobucket

En ole ikinä kiinnittänyt häneen erikoisemmin huomiota. Elokuva Blood Diamond on ainut jossa olen nähnyt hänen näyttelevän, ainakin näin häthätää muistellessani. Mutta WAU kun näin miten upeat kuvat hänestä oli InStyleen otettu. Mieleeni tuli heti tämä aikaisempi Chanel - aiheinen postaukseni. Jenniferin tyyli on hyvin samanhenkinen osassa näissä kuvissa. Lopuista kuvista en pitänyt, ne olivat oikeastaan kovin oudot, futurista tyyliä hakevat. Mutta keskitytään tähän kauneuteen, jonka minun silmä näki. Jennifer Connelly on uskomattoman viehättävä ja kiehtovan näköinen kahdessa seuraavassa kuvassa. Hänellä on päällään upea veistoksellisen jylhä yläosa ja romanttiset pitsihansikkaat. Tässä naisessa on kyllä karismaa, ei epäilystäkään.

Photobucket Photobucket

Mutta mitä otsikko sitten tarkoittaa?
Kaunis ja ruma kohtaavat? Mitä, missä... etkö näe kuin kauneutta?
Katso tätä:

Photobucket

Tässä menee se minun rajani highfashionin ymmärtämisessä. Harmi? Ei minulla oikeastaan ole edes mitään sanottavaa tästä. Kengät ovat mielestäni vain yksinkertaisesti rumat. Ja miten niin kengät? Jos nuo eivät olisi jalassa, ja ne ojennettaisiin käteesi noin vaan, ei sitä ihan välttämättä heti hokaisi että kyseessä on kengät. Paljonkohan muuten painavat? Saattavat toki olla yllättävän kevyetkin. Harmi, etten tiedä minkä muotitalon kuvauksissa käytetyt vaatteet ja kengät ovat, mutta tuskinpa se auttaisi asiaa ymmärtämään.

Mutta yksi kysymys jäi mietityttämään. Tämä on varmasti tyhmä kysymys, mutta itse en tiedä aiheesta tarpeeksi tietääkseni vastauksen. Eli Tehdäänkö tämän kaltaisia kenkiä vain näytöksiin ja muotikuvauksiin, vai valmistetaanko näitä oikeasti myös "putiikin kenkähyllyyn" myytäväksi? Ehkä tämänkaltaisten kenkien on kuitenkin tarkoitus olla vain taidetta, jota käytetään juuri jossain kuvauksissa tai vastaavaa. Ei kai kukaan oikeasti lähtisi noilla liikenteeseen ja uhmaamaan noin huimasti painovoiman lakeja. Ei tarvitse illan aikana ottaa yhtä ainutta drinksua, kun on jo mukkelis makkelis ilmankin.


Tiedän kyllä yhden takuuvarman ostajan, joka on itseasiassa varmaan harmissaan, ettei käyttänyt näitä kenkiä ennen Jenniferiä, tai sitten on mielissään siitä että hänen kuukausia sitten "aloittama trendi" joka ei ikinä alkanutkaan, jatkuu. Hihih, en tarkoita olla ilkeä. Tiedätte ketä tarkoitan. Victoria Beckhamia tietenkin. Ja näitä, öömhn, nahkaisia sukkahousukorkeakorkoinenkorotonsaappaita.. eeh, juu sellaisia just.

Tässä he nyt keikkuvat, Jennifer ja Victoria popoineen.

Photobucket
Photobucket

Pistäisitkö sinä vastaavat jalkaasi?
Ymmärtääkseni korottomia sandaletteja kuitenkin käytettiin jonkin verran Euroopassa viime kesänä?

3 kommenttia:

Miss M kirjoitti...

Voiko noilla muka oikeasti kävellä?! Tuollaista muotia minäkään en ymmärrä yhtään.. yksinkertaisesti rumaa ja epäkäytännöllistä!

Sanna kirjoitti...

Ou God!
Pysyykö noilla pystyssä? Niinku oikeesti?

En ehkä laittas ainakaan julkisesti jalkaani, johan mä saisin lopullisesti kylähullun maineen ;)

Linnea kirjoitti...

Maria: En minä vaan tiedä, voiko? Vitsi, tekee mieli testaamaan. Ihan vain sen takia että tietäisin miten on fyysisesti mahdollista pysyä noilla pystyssä, saati liikkua mihinkään suuntaan, muuta kuin rähmälleen.

MissB: No niinpä! =D Ilmeisesti kyseiset popot ovat todellakin kuumaa kamaa, sillä olen sittemmin bongaillut niitä useista muotilehdistä etc. Outoa. Ei toimi mulla, ei. Pidän toki muodista ja seuraankin sitä jonkin verran, mutta tämän kaltaiset jutut menevät aina ihan yli ymmärryksen, ja en todellakaan ymmärrä kenkien (helou todellakin kenkien) perimmäistä tarkoitusta.

Related Posts with Thumbnails