sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Omia Koruja

Minulla on tuhatpäin koruja. Liioittelen, ei sentään tuhat =) Mutta kyllä korvakoruissakin päästään varmasti moneen sataan pariin. Puhun nyt rihkamasta. Arvokoruista joku toinen kerta =) Ajattelin että olisin järjestänyt edes yhden korulaatikoistani, mutta se ajatus sitten hiipui siinä ensimmäistä kymmenen eri ketjun synnyttämää solmua avatessa - yrittäessä siis. Napsin kuitenkin muutaman kuvan samalla. Nämä eivät varsinaisesti ole lempikorujani, kunhan vaan osuivat käteeni sekametelisopan keskeltä. Tarvitsen todellakin jonkin järkevän ratkaisun korujeni säilömiseen. Ostan värikästä rihkamakorua kuitenkin niin tuhottoman paljon, ja minulle on aivan sama vaikka se on rihkamaa ja maksanut viisi euroa, jos se on minusta nättiä, ei ole kiva jos huomaan että olen pitänyt sitä huonosti ja koru on vääntynyt, hajonnut, hukannut parinsa jne.

Tässä kuitenkin kaksi pientä korukollaasia.
Yritän tosissani keksiä jonkun ratkaisun korujeni säilyttämiseen, ja ehkä silloin innostun myös kuvaamaan niitä.
Palaisin mielellään aiheeseen uudestaan.

Photobucket

Ainiin, ajattelin että tuosta valko/vaaleanpunaisesta helmikorvakorusta joka on ilman paria tulisi aivan ihana riipus!


Photobucket

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

oi ihania koruja!

Marge kirjoitti...

Ihania koruja. Ja täällä toinen, joka tarvitsisi järkevän ratkaisun korujen säilyttämiseen (nimimerkillä melkein kolme vuotta koruliikkeessä töitä tehnyt :D). Iso korurasia se pitäisi hankkia, jonne saisi kaikki omiin koloihinsa. tai ehkä kuitenkin useampi iso korulaatikko.. ;)

Linnea kirjoitti...

*~SL: Oi kiitos oikein paljon. Pitäisikin jo ahkeroida ja tehdä uusi korupostaus. Oikein sellainen perusteellinen. Sen tekemiseen menee sitten varmasti viikko... ainakin.

Marge: Hih hih, onko sinulla jonkinlainen ammattitaudin vastaoire? Useampi iso korurasia on ehdottomasti oikea ratkaisu. Kerro heti kun olet saanut toteutettua korujen järjestely projektin, ehkä inspiroidun itse samasta. Lupaan tehdä postauksen aiheesta heti, kun korut on ojossa. Ennen sitä, ne pitää kaikki kuitenkin paikallistaa. Jaiks! Oikein ihanaa kun kävit ja jätit mukavan viestin perääsi. Toivottavasti nähdään jatkossakin.

Linnea kirjoitti...

Marge, unohdin kiittää! Kiitos. Oli kiva kuulla että pidit koruistani.

Related Posts with Thumbnails