sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Beauty-Icon Marisa Miller

Victoria's Secret malli Marisa Miller on minusta upea näyttävä nainen. Kasvoiltaan hän ei mielestäni ole mitenkään poikkeuksellisen häikäisevän kaunis, mutta hyvännäköinen toki. Muuten vaikutuksen tekevät ihanan luonnollisen näköiset "surffihiukset", upea sporttinen vartalo, ja kerrassaan vaan toimiva kokonaisuus. Aika perusjenkkidaami kamaa, mutta jostain syystä mä pidän.

Photobucket

Minä en myöskään kuulu naisiin, joita häiritsee silikonirinnat. Luonnollisestikaan en pidä niitä kauniina, jos ne ovat täysin holtittoman näköiset, pinkeät kuin juuri poksahtamaisillaan olevat ilmapallot, eivät ole missään sopusoinnussa muun vartalon kanssa etc, mutta se, että jollakin on silikonit rinnoissaan, ei minun silmissä tee hänen rinnoistaan automaattisesti rumia.

Photobucket

Romanttinen alusvaatesetti muuten!
Victoria's Secretiltä tietenkin =)

Tältä Marisa näytti osallistuessaan Grammy Awarseihin 31.1.10.
Vintage Guccin mekko on minusta materiaaliltaan/leikkaukseltaan (en tiedä kummasta nyt on kyse, mutta tarkoitan tuota miten se ei ole sileä) aivan ihana!
Helmakin on tosi kivan näköinen, kun se ei ole vain suora.

Photobucket

Korut Neil Lane.
Kaulakorun ottaisin myös itselleni. Todella kaunis!

Jostain syystä mua kyllästyttää ihan hirveästi nähdä edelleen joka paikassa viuhahtamassa Lubujen punaisia kengänpohjia. Totaalikyllästyminen! Marisan kengät ovatkin virkistävästi jotain muuta, nimittäin Yves Saint Laurentin. Syvän viininpunainen (verenpunainen?) väri sointuu minusta kauniisti valkoisen mekon, sekä tumman korun kanssa yhteen.

Tykkään tämän asun kohdalla siihen valituista väreistä.


Photobucket Photobucket

5 kommenttia:

Katness kirjoitti...

Kiitos vierailustasi blogissani! Tuollaiset surffikiharat kylla tekee naisesta heti jumalattaren nakoisen. En vaan tajua miten saisi itse aikaiseksi. Ei tunnu mikaan toimivan. Ehka mieleton kemikaalien kaytto auttaisi mutta haluan valttaa niita. Joten Hanson Brothers-tukalla jatketaan tata menoa. :)

E kirjoitti...

Marisa on kyllä kaunis nainen. Ei minustakaan kasvoista mitenkään jumalainen, mutta kokonaisuus toimii. Tuollaisen huolettoman näköisen tukan haluaisin itsekin, mutta tarkottaisi niin hirveää laittamista ja kemikaalimäärää että ei tule onnistumaan.

Linnea kirjoitti...

KitKat AKA Katz: No niinhän se on, että hiukset tosiaan tekee naisesta jumalattaren näköisen. Mutta hei, et sinä kemikaaleja tarvitse tolkutonta määrää! (Ja ps. kaikki pojot sulle niiden välttämisestä!) Saat kyllä itsellesi tuollaiset hiukset, jos haluat, pituudesta riippuen tietenkin. Onko sinulla suoristusrauta? Itse vannon GHD:n nimeen, mutta muitakin laadukkaita löytyy jo nykyään. Katsoppa kuule vaikka tämä video: http://www.youtube.com/watch?v=bZS8XjMJWfI&feature=related. Höh, nyt en itseasiassa äkkihaulla löytänyt parasta mahdollista videota, vaan tuo on vähän pöllö, eikä kiharatkaan ihan juuri kuten oli puhetta, mutta YouTube on ohjeita pullollaan, jos minkälaiseen kiharaan, jos sinulla vaan on kunnon suoristaja =) Ei uskoisi että kiharoiden teko voisi olla noin helppoa, mutta on se! Kokeile ihmeessä ja kerro minulle miten meni. Onnistut kyllä, nopeaa ja näppärää kuin mikä =) Tosi mukava kun kävit, nähdään! Muuten, voiko sua jatkossa kutsua nimellä Katz?

Ja MissyE: Sinä olet samalla asialla. Luethan tuon Katzille kirjoittamani vastauksen. Et oikeasti tarvitse lainkaan tolkutonta määrää kemikaaleja, vaan sen sijaan hyvän suoristusraudan. Sitten kun sinulla on se, syötä Youtubeen hakusanoiksi mm: GHD how to, GHD curls, how to curls jne. Se on tosi helppoa, ja huomaat että suoristusraudalla taikoo vaikka mitne monen erilaisia kiharoita. Oikein mieltä ilahdutti kuulla teidän kummankin kohdalla että välttelette kumpikin kemikaaleja. Hienoa huomata että naiset kiinnittävät tähänkin asiaan huomiota.

Suoristusraudasta on tulossa juttua, nimenomaan GHD:stä, joka on ollut luottoystäväni jo vuosikausia. Olen jo valokuvannutkin sen valmiiksi. Sitten lisää näistä kiharoistakin.

Tui kirjoitti...

Oi Marisa! Suosikkini, hän on vaan niin kaunis! Tuollaisen kropan kun saisi...

Linnea kirjoitti...

Tui: Moro! Marissan kropassa on mun mielestä parasta just toi sporttisuus. I like! He, tosi kiva kun kävit!

Related Posts with Thumbnails