keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Alipukeutuja

Kumpi olet: ylipukeutuja vai alipukeutuja?
Itse kuulun ehdottomasti jälkimmäisiin.

Olen kertonut täällä joskus sanasen tyylistäni. Se on hyvin rento! Hyvältä pitää silti näyttää, vaikka habitus saattaa välillä olla hyvinkin rento paidan ollessa joskus jopa nurinpäin.. Ymmärrän että on vaikea käsittää, että enää silloin voi näyttää hyvältä =D Voin kertoa että kyllä voi! Siitä olen äärimmäisen tarkka että kaiken pitää mätsätä.

Photobucket

Olen farkkutyttö. Valkoinen paita kulahtaneiden farkkujen kanssa on seksikästä. Koruja käytän reilusti ja usein. Joulukuuselta en näytä silti ikinä. Ranteessa on jos jonkinnäköistä nyöriä tai hopeaa, kaulassa roikkuu muutama onnenamuletti, sekä usein lisänä vielä joku pitkä rinnuksille vähintään ulottuva suurempi koru. Huivi on kaulassa liki aina. Käytän mielellään jotain pientä väriä muuten simppelin värisessä kokonaisuudessa. Usein se on turkoosi. Voi olla myös omenanvihreä, vadelmanpunainen... Nämä väripilkut usein joko kengissä (etenkin kesäisin), laukussa tai korvakoruissa.

Kate Beckinsalen arkityyli näyttää todella, todella tutulta!
Käytän usein rentoa pipoa tai hattua, aurinkolaseista oli jo puhetta ;-)
Nyt muuten huomasin että mulla on myös hyvin samanlaiset hiukset kuin Katella.

Photobucket Photobucket

Tein kollaasin ajatellen miten vaihtaisin arjesta juhlaan nopsasti tosi pienillä vaatteiden vaihdoilla.
Näin:

Photobucket

Olen pöllinyt Katja Ståhlilta hänen joskus lausumansa mottonsa pukeutumisen suhteen:
Tyylissä pitää aina olla vähän rokkia =)

Ps. Koska tällä suunnalla kolisee näillä näppäimillä, liitän mukaan vielä yhdestä favorite biisistäni tajuttoman hyvän live-esiintymisen. En tosiaan lähde kieltämään, etteikö tässä mahdollisesti olisi muki kumottu jos toinenkin, mutta esiintyminen on täyttä timanttia. Tämä on vuosia vanha veto. Solistihan on nykyään sober. Good, good, good =)

24 kommenttia:

Stellar kirjoitti...

Ehkä sitten kuitenkin vähän alipukeutuja. Jos sitten pukeudun, niin yleensä ylipukeutuja. En siis vaan osaa.

Jos sulla on tuommoiset hiukset niin vau! :)

COCO kirjoitti...

Olisi niin ihanaa nähdä tuo sinun kuvailema asu päälläsi? Jonkinnäköinen asukuva? Tai edes pieni kurkistus? :) Uskaltaisitko? Tai "käänteis psykologiaa": "Et varmaan uskalla"! ;)

Mua jänskätti hirveesti laittaa eka asukuva. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tyyli, ei rento ole mun mielestä alipukeutumista´, no, no:)

Johanna kirjoitti...

Kuulostaa ihan parhaalta; valkoinen paita ja kuluneet farkut!
"Rumat ne vaatteilla koreilee" -eiks sellanenkin vanha loistava sanonta oo olemassa? ;D

Miss M kirjoitti...

Mä rakastan kans Katen tyyliä, oon aika hiljattain alkanut tykätä tollasesta rennosta boheemiista tyylistä.. Huoleton ja rento, mutta silti niin niin tyylikäs!!
Mäkin haluan nähdä sun asukuvan!! Hei, jos sä näytät asukuvan niin mäkin näytän.. Mitä sanot?? ;)

Saija kirjoitti...

Hmm, ennen mä olin ylipukeutuja, nykyään kai alipukeutuja...vaikka haluaisin olla enemmän ylipukeutuja! Mutta sepä juuri että miten sen tekee silleen huolettomasti, koska en haluaisi näyttää siltä että olen superisti panostanut, esim. vaikka treffeille! Sä osaisitkin varmaan tehdä hauskan postauksen treffeille pukeutumisesta!:) Hmm, no tiedän että pitää vain olla oma itsensä välittämättä vaatteista, hihih!

Linnea kirjoitti...

Tänään on aivan törkeän hyvä päivä!!! Olen superiloinen ja innoissani ystävän puolesta, jolla on jännät paikat meneillään ja juna tuksuttaa lujaa eteenpäin. Jeeee =)

SaraStellar: Itseasiassa mun hiukset on feikit, luonnostaan ne ei ole noin paksut kun Katella. Sen lisäksi mun hiukset ei ole noin upeat latvoihin asti. Ajattelin että tulossa olisi juttua hiuksista ja hiustenpidennyksestä kera pienen niksin, jos kiinnostaa. Mahtavaa kun kävit =)

COCO: Katos, katos, fiksu nainen, ensin tarjoaa käänteispsykologiaa, ja loppuun vielä vertaistukuea ;-) Love U! Minkälainen se pieni kurkistus sitten olisi? Jokatapauksessa, ikävä kyllä on hyvin epätodennäköistä että täällä nähtäisiin kuvia minusta. Harmittaa se vähän kyllä itseänikin, kun tykkään katsella teidän omia ja haluaisin tietenkin antaa, ja näyttää itsestäni saman teille. Ristiriitaista. Eilen pohdin asiaa niin, että julkaisisin täällä vaatteita joita käytän, mutta en päälläni vaan typ henkarilla, kuten se mennyt "kansallispukupostaus", + niin että teen tämän postin tapaisia kollaaseja tyylistäni ihan arjessa ja eri tilaisuuksissa jne. Mutta ymmärrän että eihän se kerro sitä mitä nimenomaan päivän asuilla haetaan. Ei näy miten vaate istuu päällä jne. Oon pahoillani, yritän keksiä jotain välimuotoa. Olisi minustakin kiva blogata enemmän omasta stailista.

white lilly: Oikeassa olet, rento ei ole synonyymi alipukeutumiselle. Tuli varmaan kehnosti muotoiltua asiani kun kirjoitin samaan aikaan kummastakin asiasta, sekä alipukeutumisesta sekä rennosta stailista pukeutua. Niin, ja kiitos =)

Johanna: Niinhän se sanonta menee, ja kyllä musta tuntuu että siinä saattaa jotain perää ollakin, otetaan mukaan vielä tolkuton kasa pakkelia ja muuta itsensä "pynttäämistä", niin saattaapi siinä jotain totuudenperää tosiaan olla. Enkä tietenkään tarkoita etteikö vaatteilla ym koreilija voisi olla jumalaisen kaunis ilmankin sekä kera, mutta senhän tiedän sinun ymmärtävän, ajattelin vaan selventään jos joku muu lukee tämän vastaukseni sulle. Sen lisäksi uskaltaisin väittää, että jos näytät hyvältä ja sulla on terve itseluottamus on helpompi olla ja näyttää muidenkin silmissä hyvältä vähemmällä panostuksella. Ja valkoinen paita + vaaleat/kuluneet farkut on must! =) <3

Maria: Joo, no niinhän se sinä juuri teitkin jokin aika sitten loisto postauksen juuri tuosta huolettomasta hyvältä näyttävästä pukeutumistyylistä. By the way, sekä minua itseäni että tyyliäni voi kuvailla nimenomaan sanalla boheemi =) Hehee muuten, COCO jo tossa veteli ihan hyvistä naruista sen suhteen että julkaisisin asukuvan, ja sulla on kanssa hyvät keinot. Meniskö tää vähän niin että kun sä julkaisit meistä ekana kotikuvia ja mä rohkaistuin siitä, niin pitäiskö mun nyt sit tässä asiassa ottaa se askel ekana ;-) <3

Sarona: Hei, tuo tulikin yllätyksenä. Olen saanut sinusta sellaisen vaikutelman että sinä kuulut myös meihin tyylikkäästi alipukeutujiin, joten oli yllätys kuulla että haluaisit olla ylipukeutuja, ainakin enemmän siihen suuntaan. Aika kiva idea kuule postaukselle tuo treffeille pukeutuminen, kiitos! Ja se toi mieleeni myös tarinan siitä, miten kaverit ei saa pukeutua, jos ne meinaa "vahingossa törmätä" samaan kuppilaan missä on ystävä on treffeillä... Heheh. Tarina joka pitää kertoa teille =)


Yleisesti ottaen, tärkeintä pukeutumisessa on minusta on se, ettet näytä olevan täysin väärässä paikassa. Ja pukukoodeja tulee yleisesti ottaen minusta kunnioittaa. Kaiken tämänhän voi silti tehdä uskollisesti omalla tyylillään. Harva näyttää hyvältä, jos ei viihdy omassa vaatekerrassaan. Ei ole miehellekään vain yhtä oikeaa tapaa pukeutua juhlaan. On muutakin vaihtoehtoja kuin musta puku, tai frakki vielä komeampaan juhlaan. Ja niin nainen kuin mies voi maustaa pukuaan juuri siksi oman näköiseksi.

Linnea kirjoitti...

Kauheita typoja toi mun vastausviesti oli täynnä, olen vähän maaninen tänään aikaisemmasta mainitsemastani syystä, ja sinkoilen ja lennän %-) Piti dellata koko viesti, korjata edes osa virheistä ja pistää uudelleen tulemaan. Toivottavasti siitä nyt saa paremmin selvää =)

Kaitaliina kirjoitti...

Huolettoman lookin saa usein juuri huomaamatta/huolimattomasti. Itse ainakin huomaan välillä, että kiireessä syntyy mahtavia asukokonaisuuksia. Paitis on napitettu "juopon nappiin", siihen päälle neule, äkkiä jotkut housut ja vaikka vielä huivi ja nuo saapikkaat ja tuo laukku.. Ja vuela! olet tyylitellympi kuin koskaan:)

Ilona kirjoitti...

Tuon kollaasin vaatteet ja asusteet nättäiviät hyvältä myös minun vaatekaappini täydennyksenä :) Tykkään!

Mongusti kirjoitti...

Täällä yhdytään Cocon ja Marian viesteihin, hih:)

Ton Katen tyyli on ihana. Farkut, paita ja iso lasit, NIIN varma yhdistelma:)

Mä oon varmaan hiukan molempia ali- ja ylipukeutuja. Muutenkin mun tyyli kantaa aika laidasta laitaan tilanteen mukaan.. Kai se on jollain tavalla vielä itsensä etsimistä, tiedä sitten:)

Camilla kirjoitti...

Vähän molempia.
n. 5 vuotta sitten käytin aina arkisinkin suoria housuja, sekä kauluspaitaa. Nykyään se on työvaatteeni, joten vapaapäivinä menee yleensä farkkulinjalla, kesällä mekkoa tai kynähametta korkojen kera. =) Juhliin laittaudun mielummin liikaa, kuin liian vähän.

Kannatan COCOn ideaa, kuvia kehiin! ;)

E kirjoitti...

Todellakin alipukeutuja enkä kovin häävisti pukeudu. Ostan ja omistan kyllä paljon vaatteita ja oma tyyli(ttömyys) on jotakuinkin löydetty. Mutta olen laiska kokeilemaan uusia juttuja enkä osaa koreilla juurikaan vaatteilla. Varsinkin tämä ongelma esiintyy talvella, kun tuntuu ettei pimeässä ja kylmässä jaksa panostaa. Farkku, toppi, neuletakki kuuluu peruspukeutumiseeni. Minäkin halua nähdä tyylistäsi kuvia päälläsi.

mizyéna kirjoitti...

Hyvä tuo Katjan sitaatti!

Hei, kiitos paljon korvakynttilä infosta. On ihan pakko kokeilla sitä niin itse kuin yhdelle lapsistani. En ollut ennen asiasta kuullutkaan.

Terkkuja afrikan mantereelta :)

Tunturi kirjoitti...

Sinulla on loistava tyyli! ..ja ihana blogi:)Kiitos kun ilahdutat meitä lukijoita tällä!

Olivieno kirjoitti...

Hmm, minun pukeutumiseni kuuluu sarjaan tylsä. Mutta valkoinen paitis on minustakin maailman paras vaate! Siitäkin huolimatta että töissä käytän kyllästymiseen asti valkoista asua (se tullaan tosin muuttamaan tulevaisuudessa tummansiniseksi, mikä on ihan hyvä, saa käyttää kirjavia rintsikoita!)

Anniina kirjoitti...

Ois kiva kun osaisin kans käyttää koruja. Mutten osaa :(

Riehu kirjoitti...

Mä olen kyllä alipukeutuja, ikävä kyllä! Toi motto on kyllä osuva, allekirjoitan täysin. :)

Marge kirjoitti...

Valkoinen paita ja kulahtaneet farkut iskee minuunkin. Olen myös farkkutyttö henkeen ja vereen. Vasta lähiaikoina olen alkanut oppia myös mekkoihin. hameita sentään jonkin verran tulee käytettyä kesällä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini koskee tuota korvakynttiläpostausta:
Oon kuullut aiemmin tuosta korvakynttilähoidosta, äitini siitä joskus mainitsinkin, kun jossain muistaakseni aromaterapiahoitoja antavassa hoitolassa tehtiin noita korvakynttilähoitoja. En ole siis tiennyt/tajunnut, että noita kynttilöitä voi ostaa itekin...
Kiitos siis postauksesta!

Mietin, että ootko kysynyt ystävältäsi, että mistä hän ostaa kynttilöitä/onko sulla jotain linkkiä jollekin sivulle, mistä niitä vois ostaa?

Sitten vielä sellainen mietityttää, että poltetaanko siis koko kynttilä kerralla vai kuinka kauan sitä poltellaan kerralla?
Poltatko kynttilää kuinka usein?

Kiitos, jos ehdit vastata, uskon, että tuosta on paljon apua!

Linnea kirjoitti...

Kaitaliina: Naurahdin kun luin sun viestin, olin nimittäin juuri yksi päivä pusero juoponnappiin napitettuna, ja se oli nimenomaan vahinko. Hyvältä näytti niinku sanoit =) Katson muutenkin asiaa samojen lasien läpi kuin sinä.

Ilona: Kiva kuulla etten ihan kauheita rytkyjä täällä tarjoile nähtäväksi, thanks!

Mongusti: Jahas, taas yksi COCOn ja Marian kanssa samaa asiaa ajava tyyppi =) Hei, osuit naulankantaan, luulen ma. En tiedä minkä ikäinen olet, eikä sillä välttämättä ole väliäkään, saattaahan suuret elämänmuutoksetkin vaikuttaa asiaan, mutta kyllä! Olen kanssasi samaa mieltä siitä että tyylin "heittelehtiminen" on varmasti osaksi vain juuri sitä itsensä etsimistä. Tosin kaikillahan pitää olla punaiset/mustat hiukset edes kuukauden silloin kun on teinari. Tai ainakin silloin piti olla kun mä olin teinari =D Kate on ihana ja kaunis ja suloinen, ja kaikkea!

RagDoll: Jaajaa, kuvia kehiin, huudellaan sieltäkin. Kiitos sinullekin, itseasiassa oikein nöyrä kiitos mielenkiinnosta, mutta ikävä kyllä joudun edelleen tosiaan vastaamaan tuohon, että not gonna happen. Mutta kyllä mä tiedän ettei koskaan saa sanoa ei koskan =D Hei vitsi kun luin sun viestisi jossa mainitsit työpuvustasi niin mulla tuli aivan mieleen aika jolloin me oltiin jotain 16-18 vuotiaita. Silloin kun käytiin baarissa, niin silloin oli sellainen kumma tapa että pukeuduttiin jakkupukuun. Voi luoja =D Siis jakkupukuun nimenomaan baarissa. Ei varmaan yritetty näyttää vanhemmilta mitä oltiin.. Onneksi jakut ovat nykyään kovin kauniita. Sen muuten sinusta tunnistinkin, että sinä olet ainakin juhlien suhteen ylipukeutuja. Kivaa, olen oppinut tuntemaan jonkinverran joitakin kanssabloggaajia. =)

Linnea kirjoitti...

Missy E: Vai sinäkin. Voi hitsi tuntuu niin tylsälle sanoa että niitä asukuvia ei ole sellaisenaan tulossa kuin teistä olis kiva. Yritän tosiaan jotain välimuotoa keksiä. Hei, farkut, toppi ja neule kuuluu minunkin vakkarikuteisiin, eihän se ole tyylitöntä. Höps, höps! Nokka pystyyn vaan, olet TAKUUvarmasti upea, mutta jostain syystä saan sinun viesteistäsi aina hieman sellaisen kuvan ettet kovin pidä itseäsi kummoisena ja arvossa. Anteeksi hätänen sohvapsykolointi! Asia on vaan tullut mieleeni muutaman kerran sinun kommentteja lukiessa.

mizyéna: Eiks vaan ookki! Mutta hei, oletko jo ehtinyt koittaa korvakynttilähoitoa? Kuulisin ihan mielellään mitä sinä ja lapsesi piditte, ja miten se vaikutti. Hei, ihanaa muuten kun kerroit mistä päin kirjoitat, tykkäsin kovasti. Terveisin sinne Afrikan mantereelle takaisin! Missäpäin olette? Täytyy klikata tuo sinun profiilisi auki.

Tunturi: KIITOS! Edelleen, joikainen kerta kun saan tuollaisen viestin ilahdun siitä todella aidosti ja tulee kiva mieli. Kiitos että sinä puolestasi ilahdutit minua.

Olivieno: No ainakin voit sitten sanoa että alusvaatepukeutumisesi ei todellakaan ole tylsä, eikö?! =) Hmmmm.. mutta luettuani kommenttisi jäin miettimään mitä on tylsä pukeutuminen?

Anniina: Niinpä, kaikki ei tosiaan osaa käyttää koruja. Toista ahdistaa kaulakoru, toisesta tuntuu että korvakorut ja hiukset eivät sovi samaan päähän, ja yksi tuntee itsensä joulukuuseksi jo parin sormuksen vuoksi. Kirjoitan jatkossa koruissa. Aihe on ainakin mielessäni. Ehkä sieltä löytyy jotain mikä voisi inspata suakin, jos kerran kuitenkin haluaisit niitä käyttää. Mikä tekee siitä sulle sen, että et osaa?

Riehu: Noniin, alipukeutuja täälläkin hei =) Tosin tuon white lillyn kommentin jälkeen jäin itseasiassa kovasti miettimään sitä olenko sittenkään alipukeuteuja vai olenko vaan rento pukeutuja... Mutta olen minä alipukeutuja. Mutta niinkuin taisin jossain mainitakin, kunnioitan kyllä tilaisuutta aina pukeutumalla silti sopivasti. Ympärilläni on myös jonkin verran ylipukeutujia joten sen takia tietenkin oma alipukeutumiseni on korostunut itselleni, ja tietenkin muillekin.

Marge: Tämäkin farkku tyttö pitää kyllä hameita kesällä. Jotain sellaisia ihania pitkiä hippihameita, hih. Nykyään on kyllä todella, todella kauniita mekkoja joka putiikki täys. Voisin ostaa niistä jokaisen, ja pukeutua nätisti ja naisellisesti, mutta kaapissa ne roikkuisivat. Farkuissa on kiva olla =)

Linnea kirjoitti...

Anonyymi: Eipä kestä kiitellä lainkaan. Olen iloinen jos joku asiasta innostuu. Kirjoitan tuohon itse korvakynttilä postauksen kommmenttiboxiin vielä lisää asiasta, sillä en ole vastannut sinnekään vielä kaikkiin kysymyksiin, joten tsekkaa myös sinne. Jokatapauksessa tosiaan, tämän voi varsin hyvin tehdä kotona, no problemas! Kynttilä palaa noin vartin verran, ja se tosiaan poltetaan kerralla koko kynttilä. Se poltetaan merkkiin asti, ja sen jlk kynttilää ei ensinnäkään ole enää olemassa ja jäljellä oleva pala on pelkkää jätettä. Polttelen kynttilöitä pari kolme neljä kertaa vuodessa, voisi varmasti poltella tosi paljon useamminkin. Ikävä kyllä en ole tullut kysyneeksi mistä ystäväni minulle noita hankkii, koitin äsken oikein soittaakin ihan vaan sitä kysyäkseni, mutta en saanut häntä kiinni. Mutta tsekkaa esim tänne: https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/2171/Hopi-Korvakynttilat-2-kpl Nuo eivät ole täsmälleen samoja kynttilöitä mitä olen itse käyttänyt, mutta ajavat kyllä täsmälleen saman asian. Sivulla oli myös todella tarkat ohjeet.

HEI!! Nopealla googlauksella löysin mestan josta voi tilata juuri samoja Wujiang korvakynttilöitä joita itse käytän. Sieltä löytyy myös infoa, ja voit tilata myös noita Hopi kynttilöitä vertailun vuoksi jos tahdot. Ja hinta on ihan naurettavan halpa, halvempaa kuin topsit. Tsekkaa: http://www.uranus-tuonti.fi/korvakynttilat/index.html

Kiitos mielenkiinnostasi!
Ja puhtaita korvia =D
Olisi ihan mukava, jos tulisit kertomaan minulle sitten miten meni.

Ja muuten ihan vain kaikille tuli mieleen mainita, että pyrin aina tsekkailemaan blogini ensimmäisen sivun kommentit, niin ettei mitään pääse menemään ohi, vaikka kommentoikin toiseen postaukseen. Mutta ei ole väliä mihin kommentoi, tämä oli vastauksena ihan vain kaikille. =) Jos kommentoit jotain vanhempaa tekstiäni saattaa kommenttisi mennä minulta todennäköisesti ohi, ellet ilmoita siitä minulle ensimmäisellä sivulla =)

Kiitos alipukeutujille, ja ylipukeutujille, ja "oikein" pukeutujille kans!

Linnea kirjoitti...

Nooooh... nyt tuli kyllä taas jotain ajatuskatkoja noita vastauksia kirjoitellessani. Mitähän mahtaa esimerkiksi tarkoittaa tämä lauseeni:

"Polttelen kynttilöitä pari kolme neljä kertaa vuodessa.."

Hahah, eli kuinka monta kertaa?

Kyllä se "nelisen kertaa" on se mitä tuolla lorulla hain.

Related Posts with Thumbnails