maanantai 22. helmikuuta 2010

Hello, Hello! What's Up?!!

Moikka tosiaan!
Olen ollut k-i-i-r-e-i-n-e-n!
Niinhän me kaikki.

Photobucket

Haluan ihan anteeksi pyytää sitä, että blogi on roikkunut täällä päivittymättömänä näin pitkään. Joskus elämä kuitenkin vie tai tuo niin lujaa, ettei siinä ole datailulle, saati millekään muullekaan aikaa lain. Piste. Mulla on kuitenkin paljon mielessä. Ensimmäiseksi aion vielä tämän illan aikana vastata kaikkiin ihaniin kommentteihin, ja koska korvakynttilä asia kiinnosti monia, vastaan siihen perinpohjaisesti vielä tänään ko. postauksen kommenttiboxiin ja muualle missä siitä on kysytty.

Photobucket

Mielessä on jo pitkään - itseasiassa siitä viime syksystä lähtien, jolloin koin sen raskaan menetyksen - kirjoittaa, nimenomaan kirjoittaa, blogiini enemmän. Ajatuksissani pyörii aiheita elämästä yleensä, jokapäiväisiä arkisia asioita, niitä jotka maustaa elämää, mutta sen lisäksi viime aikoina ajatuksia ovat kovasti täyttäneet myös ne asiat jotka tekevät siitä elämästä elämän, mm. ajatuksia menetyksestä, antamisesta, ystävyydestä, terapiasta, riippuvuudesta, eettisestä kuluttamisesta, ihmissuhteista, naisena olosta, miksi nainen on naiselle susi- aiheessa kuin aiheessa, naisen ulkonäöstä monelta eri kantilta, kauneusoperaatiosta, terveellisestä ruokavaliosta ja elämäntavoista, matkasta omaan itseenä.. Matkasta muutenkin... perille kun tuskin pääsee koskaan. Siinä jotain. Olisitteko kiinnostuneet lukemaan ajatuksiani? Olen sitte tosi loukkaantunut jos vaan yks sanoo että no voit sä nyt jotain mainita.

Photobucket

Sen lisäksi jatketaan ehdottomasti kuvapaljoudella! Testiin menee niin kynsilakkaa, ja kynsien hoitotuotteita kuin eläinkokeetonta kosmetiikkaakin. Kasviskeittokirjojen resepteja testataan. Musiikkia kuunnellaan. Kirjoja lueataan. Ja katsellaan. Kodin ovia auotaan pikkuriikkisen. Korujani haluan näyttää. Hiustenpidenyksestä haluaisin teille kuvien kanssa kertoilla. Esitellä hieman kosmetiikkaa jota käytän päivittäin. Avata teille meikkipussini. Apua kuivaan ihoon! Niksi kaksihaaraisiin. Mainitsinko jo tatuoinnit? Yrittää selittää monivuotista rakkaussuhdettani ghd-suoristusrautaani. Ja putiloa kuvattavaksi ja näytettäväksi siihen viereen sitten. Eikä unohdeta sisustusta, ei ei todellakaan! No, eikä vaatteita!!

Photobucket

Ainiin, ja ne päivän asut, joista oli puhetta...
On hyvin epätodennäköistä että täällä nähtäisiin minusta kuvia. Ei päästä poikkastuja, tai kasvoista sutattuja tai minkään muunkaanlaisia. Olen kuitenkin tykästynyt katselemaan joidenkin blogikavereiden asukuvia, ja nyt kun niitä on pyydetty juuri niiltä tahoilta, tuntuu tosi tyhmältä sanoa vaan ei. Haluisin antaa myös teille/heille jotain kivaa ja mielenkiintoista katseltavaa. Yritän siis jatkossa jollakin tavoin kenties asusteita, materiaaleja ja vaatteita henkarilla (tosi tyhmää kyllä joo) kuvaamalla saada välitettyä jonkinlaista päivän asu fiilistä. Ja tehdä samalla blogista henkilökohtaisemman tuntuisen. Siitä huolimatta inspistä - ainakin ihailua - haetaan edelleen välillä Tinseltownista ;-)

Ei siis ole tarkoitus muuttaa blogia yhtään mihinkään suuntaan. Haluaisin vaan syventää tätä hieman.
Kirjoittaa ajatuksesta jos toisestakin.
Ehkä.

Photobucket

Oikeasti en lupaa mitään, sillä tämän blogin suhteen en ole varmaan pystynyt pitämään yhtäkään lupausta. En ole unohtanut toivetta farkkupostauksesta, terveisiä anonyymille =) Olen vaan hirveän huono totetteuttamaan sitä mitä etukäteen lupaan, sillä sitten kun on aikaa istua blogin ääreen, sitä kirjoittaa siitä mistä juuri silloin tekee mieli kirjoittaa. Joten en enää ikinä lupaa mitään. Paitsi että vastaan vielä tänään kommentteihin!

Apua, nyt pitää lentää, sillä juuri näköjään lupasin että tänään olen vielä vastannut teidän kommentteihin. Kiitos niistä. Olen erityisen ilahtunut että korvakynttilähoito herätti mielenkiintoa ja toivoa siitä että se auttaisi. Uskon kovasti että se auttaakin, enhän minä mitään voi taata, mutta oman kokemukseni mukaan voin suositella. No mutta nyt kommenttiboxien pariin, kommentit on oikeasti bloggaamisen suola, vaikka tätä itselleen sanookin kirjoittavansa. Kiitos siis kaikista niistä ihanat!

Ps. Ainiin, kunnes saan jotain uutta aikaiseksi täällä, voitte kuunnella vaikka tätä:



Sori niille jotka ei diggaa ko. orkesteria, sillä se todennäköisesti tulee olemaan esillä jonkin verran tulevissa postauksissa. Onhan se juuri hyvin ajankohtainen. Anw kyseessä on uuden plätyn ensimmäinen sinkkulohkaisu Heartkiller, jota olen täällä jo aikaisemminkin luukuttanut, mutta jos joltakin on jäänyt itse video näkemättä, tsekkaa. '80s ja valoletkut rules, eikö =) Linden letti näyttää tajuttoman hyvältä. Moro!

19 kommenttia:

Stellar kirjoitti...

Kivaa! Vuodata kaikki vaan, ainakin minä tykkään lukea :)

Johanna kirjoitti...

Joo Linnea kirjoita pliis heti pian :) Ei mikään vaativa lukija täällä ;) Mut noi aiheet oli niin kamalan mielenkiintoisia etten malta odottaa sun ajatuksia niistä -naiseudesta ynnä muusta.

Ja muuten, ei me kaikki olla kiireisiä ;) Mulla on ehkä yks babymeeting viikossa ;D

Voi vitsi ilostun aina kun jaksat/ehdit päivittää <3

Anna A. kirjoitti...

Mua kiinnostaisi ainakin hirmu paljon lukea noista aiheista! :) Sun ja Kalastajan vaimon blogit on ihan best:)

Linnea kirjoitti...

SaraStellar: Upee korko! =) Hei, tosi kiva kuulla kannatusta. Nyt tiedän että ainakin SaraStellar lukee, ja nimenomaan lukee, eikä vain plärää kun kirjoitan. Kiitos paljon! Arvostan viestiäsi kovin. Palataan mahdollisimman pian tähän asiaan. =)

Johanna: Moikkista pitkästä aikaa! Ihanaa kun tietyt ihmiset, ja tietyissä blogeissa osataan laittaa hyvä kiertään, sillä nyt tuli mullakin hymy huuleen kun luin viestisi, ja etenkin siitä että olet kiinnostunut lukemaan, jos vallan avomieliseksi ryhdyn. Kiitos siis sinullekin viestistä. Se todella merkitsee minulle =)

Mulla on jotain tosta naiseudesta/kauneudesta muistaakseni jo kirjoitettuna ja tallennettuna, mutta odottaa vain fiilailuja se teksti vielä, ja sitten pääsee julkaisuun =) Tosin siitä aiheesta riittää kirjoitettavaa monen viestin verran!

Ja sitten on loppuun vielä sanottava sulle, että olipa jotenkin niin sun suusta tuttua, että sanot hyvin tuoreena kahden lapsen äitinä ettet ole kiireinen. Ihan mahtavaa ettet tohota ilman syytä. Ja varmaan välillä ois syytäkin kiireelle, tai miten vain, mutta tunnut aina olevan niin iisisti. Seesteisyys on ihmisessä ihailtava piirre. Tiedät että tykkään =)

Linnea kirjoitti...

annana: Terve, olit nopee ja ehdit väliin. Tulin syödyks =D

Hauskaa että kirjoitit noin, ja juuri ton kalastelijan rouvan viestin perään. Toivottavasti Johannakin näkee viestisi!

Kiitos ihan hirveästi! Toihan oli todella ihana kohteliaisuus, ja olen otettu! Minäpä pistän sitten kirjoittaen het kun on aikaa istua alas, ettei sitten tulisi ihan kökköä tekstiä. No eihän tässä mitään kolumnia ole tarkoitus pitääkään, mutta vähän enemmän ajatusta tarvitaan mukaan, jos kirjoitan vaikka oman tien liiallisesta etsimisestä, enkä Jenniferin rusketuksta =) Moikka!

Anonyymi kirjoitti...

En malta odottaa kirjoituksiasi Linnea.Koruaiheiset kirjoitukset kiinnostavat, varsinkin kun käyn itse tällä hetkellä hopeakorukurssia :) Blogisi kuuluu lemppareihini.

-Laura

Linnea kirjoitti...

Voi Laura kun nätti viesti sinulta. Kiitos paljon, arvostan kovin! No pistetään nuo korut sitten muistiin, kun joku ne erikseen tuolta poimi, mutta kuten kerroin, en enää uskalla luvata mitään. Mitään muuta kuin että kirjoitan... jostain. Olen itsekin miettinyt monesti että tahtoisin lähteä mukaan jollekin koru/helmikurssille. Kovastihan se on myös trendikästä nykyään valmistaa korut itse. Jaa-a vaan saankohan milloinkaan itse aikaiseksi. Noh, pitää ainakin muistaa tukea sitten suomalaisia käsityöläisiä ostamalla heidän valmistamia korujaan! Onnea sinulle sinne mielenkiintoiselle kurssille! =) Ja Laura, nähdään! =)

Soccermom kirjoitti...

Ihanata :) Kuulostaa hyvältä. Jään innolla odottelemaan tulevia kirjoituksia!

Vittoria kirjoitti...

Oi, Linnea todella mielenkiintoisia aiheita. En malta odottaa, että pääsen lukeamaan :)

COCO kirjoitti...

Heips, kiva lukea taas uutta ja kuulumisia! :)

Niin ja voit sä jotain mainita! ;) hih!

Miss M kirjoitti...

Kyllä! Siis kiinnostaa lukea sun ajatuksia ihan kaikesta! Ja sä osaat kirjoittaa koukuttavasti :) Palataan asiaan =)

Tunturi kirjoitti...

Mielenkiintoisia aiheita ..jään odottamaan ajatuksiasi! Blogisi ilostuttaa päivää jokaista:)

Pilvenhattara kirjoitti...

Heipsis Linnea,
jostain netin syövereistä eksyin blogiisi ja olen vallan ihastunut :) Kauniita kuvia ja erittäin mielenkiintoisia aiheita! Täytyy siis sanoa, että Linnean arkisto ON ihana :D Jatka ihmeessä, sait minusta lukijan!! Kolmen lapsen äitinä on ihana lukea ajatuksiasi kauneudesta, hyvinvoinnista, syvällisistä asioista jne. Aurikoista kevättä!

Saija kirjoitti...

Hihih, ihanaa että sun pää pursuaa noin paljon kaikkea kivaa! Sama juttu kyllä itselläkin, että mielessä on ihan miljoona juttua, mutta ei tunnu löytyvän sellaista sopivaa hetkeä aloittaa ja sitten kun löytyy, niin miettii että mistä sitä nyt sitten aloittaisi!:D Mutta tämän viikon jälkeen on itselläni ties kuinka pitkä vapaa ja ihanaa syventyä myös blogiin. Odotan innoissani juttujasi! Tatuointeja, jes!

Linnea kirjoitti...

Moikka Soccermom, tosi kiva kuulla että kiinnostusta löytyy. Ihana nähdä sinua täällä!

Vittoria: No voi kiitos kovasti! Nyt iski kyllä jo vähän paineita, kun joku sanoo noin kauniisti, ettei malta odottaa että pääsee lukemaan. Teen parhaani, sen lupaan.

COCO: No nii justiin..kiitti.
Ei vaan, tosi kiva kun kävit kun pääsin vihdoin taas tänne jotain raapustelemaan. =)

Maria: Oi kiitos! Olipa hienosti sanottu. Ilahduin sun(kin) viestistä. Kiitos kauniista sanoista. On se vaan kiva kun ihmiset on ystävällisiä ja mukavia. <3

Tunturi: Olet aivan ihana! Jätät aina niin ihanan viestin perääsi. Iso Kiitos sinulle kun käyt täällä ilahduttamassa minua!

No heipsis Jemina! Olen tosi iloinen että jostain putkahti uusi lukija. Ihanaa, että Linnean Arkisto on Ihana =) Haluan vielä sanoa, että on tosi kiva että kerroit vähän itsestäsi, minusta on aina kiva tietää minkälaisia ihmisiä blogini kiinnostaa. Olen iloinen jos voin tarjota sulle jatkossakin jotain kivaa tän blogin kautta, joten eiköhän nähdä! Kiitos paljon viestistä ja aurinkoa sinun ja kolmen lapsesi kevääseen!

Sarona: Kuule sama täällä. Ajatuksenvirta on loputon, mutta alkua ei löydy! Se on oikeasti haasteellista lähteä sitten kirjoittamaan jostain... siis mistään. Etenkin kun tapanani on kirjoittaa niin pitkästi että se käy tylsäksi. Hei, okei, tatuointi-innostus noteerattu, joten pistetään sekin ihan tähän lähimuistiin (mutta mitään ei edelleenkään luvata)... heh. Kiva kuulla että sulla riittää aikaa jatkossa bloggailuun, diggailen kovasti sun juttuja. Ja usein löydän sinulta jotain arvokasta uutta, kiitos siitä!

E kirjoitti...

Ihanaa, kun olet back! Olen käynyt joka päivä tsekkaamassa, josko jotain uutta olisi tullut. Kirjoita vaan lisää mietteitäsi. Niistä täällä pidetään.

Linnea kirjoitti...

Voi Missy E, sait niin hyvän mielen mulle. Monta kertaa tätä samaa hoen, mutta totta se on. Kyllä näistä tämmöisistä viesteistä vaan tule hyvä mieli ja hymy huuleen. Kiitos kovasti sinulle <3 Yritän jatkossa ettei näin pitkiä taukoja pääsisi syntymään. Se on tosi tylsää sekä lukijoille, että ihan itse blogin pitäjällekin. Joskus vaan ei kertakaikkiaan ole mahdollista ehtiä tänne, mutta onhan tämä harrastus, ja kivalle harrastuksella löytyy melkein aina jostain aikaa. Ja iso kiitos myös mielenkiinnosta ihan niitä ajatuksista ja aatteista kirjoittamista kohtaan. Jokainen positiivinen palaute rohkaisee minua enemmän "tarttumaan kynään".

Kaitaliina kirjoitti...

Todella mielenkiintoisia aiheita. Itsellänikin on ollut monta noista mielessä. Olisi kiva lukea niistä kaikista sinun kirjoittamana!

Linnea kirjoitti...

Tosi mukava kuulla Kaitaliina! Minulla on itselläni jonkinlainen halu kirjoittaa niistä tänne, sillä en pidä päiväkirjan pitämisestä, mutta pidän silti kirjoittamisesta. Joten arvaat, että vaikka en mitään vertaistukea hakeaksenikaan kirjoita, niin onhan se toki mukavaa etteivät lukijat kaikkoa, vaan pysyvät mukana silloinkin. Ja vielä kaikenlisäksi ovat kiinnostuneita, joten Kaitaliina, kiitos iso =)

Related Posts with Thumbnails