keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Hattu! Hyvältä Näyttää! Mulle kans!

En tiedä kuka tämä nainen on. Nimeksi paljastui Sheryl Cole. Ja ilmeisesti hänellä on samanlaisia ongelmia kuin Elin Nordegrenilla, höh. Jokatapauksessa kirjoitan sillä tykästyin tähän hänen tyyliin. Erityisesti hattuun! Mallihan on just hyvä, ja ruskea väri sävyltäänkin tarpeellinen ja nyt aika niinku heti saatava lisä valkoisen ja mustan vastaavan joukkoon. Yes, me likey!

Photobucket

Vastaavan hatunhan saat muuten tosi halvalla, seitsemällä eurolla HenkkaMaukalta.
Vaalea on pellavaa, musta puuvillaa.
Musta ei mielestäni näytä matskultaan ja muutenkaan oikein hyvältä,
mutta tuo valkoinen tulee olemaan kesällä osa kansallispukujani ;-)
Rannallakin, vaikka sinivalkoraitaisten bikinien kanssa, kyllä! Ja hiukset hulmuaa.

Photobucket Photobucket

Takaisin Cheryliin. Ainoastaan takin pituus askarruttaa hieman. Yläosa on kelpo, mutta olen ehkä vielä jumissa eri mallin rotseissa, niissä lyhyissä, mutta kyllä tämäkin hyvältä näyttää. Kokonaisuus on kyllä vau. Hyvin yksinkertainen, mutta tykkään että kaikki mätsää. Lasit, hattu, kynsilakka, housun malli, kengät, kaikki. Eiku, ei kaikki. Laukussa on liikaa niittejä makuuni, siitä en pidä.

Photobucket



Noh, tuli vähän synkkä mieli kauniista asusta huolimatta, kun naiselle on ilmeisesti kerran käynyt ikävästi, joten lisäänpä tänne perään vielä pirteän värisen juhlapuvun ihka ihanan Dannii Minoguen päällä. Olen aina pitänyt Danniita viehättävänä, eikä minua erityisesti häiritse tuo botoxin määräkään. Tosin se on jo ihan rajoilla. Hän on minusta kuitenkin kaunis, ja aina iloisen ja raikkaan näköinen nainen. Nainenhan on muuten raskaana, ja hehkuu kyllä kauniisti. Ihana!

Mekko ei näytä oikein istuvan vyötärön kohdalta, tosin se voi johtua vain kuvakulmasta, ehkä vauvamasu oikeasti korostuu tosi kauniisti. Laukustakaan en pidä, enkä olisi tässä yhteydessä sutinut mustaa kynsilakkaa, enkä pukenut noita koruja ehkä korviksia lukuunottamatta päälleni, mutta onhan puvussa aivan ihana kevyt matsku ja tosi kaunis yläosan leikkaus.

Photobucket

Tykkään Danniin väreistä, kiva meikki, ja hänellä on muuten upeat kädet, vau!


6 kommenttia:

Vittoria kirjoitti...

En ole pitänyt hattuja koskaan kauniina tai ainakaan naisen asusteena. Mutta VAU!! Todella hyvältä näyttää :) Pitää käydä kokeilemassa Henkalla jospa tuo sopisi minunkin päähän.

Olen etsinyt jo muutaman vuoden sitä täydellistä nahkatakkia. Ei rotsia, jakkua, lyhyttä, pitkää. Vaan jotain näiden väliltä. Uskon, että vielä jossain minua odottaa unelmatakki :)

Mongusti kirjoitti...

Oih, Cheryll on ihana!! Sillä on ihana tyyli ja huoh miten kaunis hän on!

Linnea kirjoitti...

Vittoria: Hei ihan mahtavaa, että löysit täältä jotain sinua ispiroiva, jotain jota olet ennen pitänyt vieraana. Tämmöisiä viestejä on kyllä tosi kiva saada. Tulee tunne, että onhan tässä bloggauksessa jotain järkeäkin sen lisäksi että se on itselle mukavaa. Mieleen tuli eilen tehdä ihan erillinen postaus pelkästään hatuista, ja ehkä muistakin päähineistä. Kuvapostaus lähinnä Hollywoodin naisista hatut päässä.

Oikea nahkatakki löytyy varmasti. Ehkä se on kuin oikea mies. Ei välttämättä löydy helpolla, ja monta aika hyvää ois tarjolla, mutta kun se oikea tulee vihdoin vastaan, tunnistat sen välittömästi. Hih.

Mongusti: Hän on minulle kyllä melko vieras, sen lisäksi sekoitan hänet pari muuta naista keskenään aina. En tiedä onko tämä se nainen joka hetki sitten herätti negatiivista huomiota todella suureksi piikitetyllä ylähuulellaan, mutta näissä tuoreissa kuvissa hän tosiaan näyttää hyvin kauniilta. Enkä näe ylähuulessakaan mitään vikaa. Ei näytä ollenkaan siltä että botoxia tai vastaavaa filleriä olisi käytetty liikaa. Ajattelinkin nuo kuvat nähdessäni että pitää jatkossa kiinnittää huomiota hänen tyyliinsä.

Linnea kirjoitti...

Onpa sulla muuten Mongusti kaunis profiilikuva, näytät ihanalta!

E kirjoitti...

Kauniita naisia molemmat. Miksi miehet ovat niin typeriä, ettei heille riitä tuollaiset naiset..

Linnea kirjoitti...

Missy E: Kyllä kauniita ovat. Enpä tiedä vastausta kysymykseesi. Muuta kuin että ei me naisetkaan viattomia olla, mutta ei kyllä justiin tule ainakaan mieleen samanlaista tapausta, jossa rakastajia olisi ollut sivussa suuri määrä... Höh.

Related Posts with Thumbnails