maanantai 8. helmikuuta 2010

Rikki Meni! Laura Ashley Apuun...

Photobucket

Höh, vasta kun uskaltauduin näyttämään teille yhtä pikkuruisen pientä kohtaa kodistani, tuota kirjapinoa, ja etenkin kauniisti tähän lumiseen talveen sopivia lasimaljakoita, hajosi toinen. Lattialle lensi ja meni pirstaiksi, pöh. Harmittaa. Ei se sentään huutokonsertin päätteksi pirstaleiksi pamahtanut =D vaan tämmöistä se elämä on kun asuu kodissa, eikä museossa. Elävää elämää, se on parasta se. Sattuu ja tapahtuu.

Isoin malja siis nyt.. hetkinen en sanokaan, että rikki... vaan sanonkin että tuomassa meille sirpaleineineen järjettömän määrän onnea.
Realisteja kun ollaan niin siis roskissa se on.
Heippa!

Photobucket

Vaihdoin tilalle Laura Ashleyn emalisen kannun. Tämä on yksi suosikki esineistäni.
Valkoiset pallot ja täydellinen kannun muoto, sekä turkoosin sävy = toimii.

Photobucket

Jennifer Aniston meni myös takaisin kaappiin lehtipinoon odottamaan hetkeä, jolloin teen vihdoin suosikkilehtieni kansista tauluja vaatehuoneeni seinille. Tuo Audrey Hepburn kirjan kansi on minusta kovin kaunis, ja vaikka sävyiltään minun makuuni hieman vieras, valitsin sen silti näkyville. Audrey on Lumikkimainen. Sopii kivasti juuri tuohon kirjapinoon. Tuo kirpapino kun on suoraan ikkunan edessä, ja suoraan ikkunan edessä on tolkuton lumikinos terassin kaiteella ja omenapuun oksilla.

Photobucket

Anteeksi että toistan tässä vähän samaa. Ymmärrän että kyllästyttää. Tarkoitus on tietenkin ja todellakin kirjoittaa muistakin kuin vain näistä kirjapinoista =D Nyt vaan harmitti niin pirusti, kun tuo valkoinen maljakko siitä vierestä hajosi, että ihan tännekin asti piti siitä avautumaan tulla. Seuraavaksi sitten jo ihan muuta, eiks vaan =) Ihan oikeesti, kun mulla kuitenkin ON muutakin asiaa kuin postata kerta toisen jälkeen samasta kirjapinosta, hah hah.

Photobucket

Vaan, hetkinen. On tässäkin pieni muutos. Lisäsin sinne nimittäin muutaman kirjan. Nuo Sinnkuelämää- sekä Depparit kirjat ainakin. Pitäähän niitäkin varmaan jossain vaiheessa esitellä, vai onko siinä mitään järkeä? Tuli mieleeni nimittäin, että taitaa harvemmassa olla ne joilla kirjaa ei ole kuin ne joilla nuo kirjat ovat?

Photobucket

Omasta mielestäni kirjapinon toimiessa sisustuselementtinä, siinä ei kyllä tarvitsisi olla näin paljon kirjoja vaan vähempikin määrä riittäisi, ja olisi nätimmän näköistä. Nyt alkaa kuitenkin olemaan kyse jo hätäratkaisuista - no ainakin säilytysratkaisusta enemmänkin kuin enää sisustuselementistä - loppuu isosta kirjahyllystä huolimatta nimittäin kirjoilta tila, joten niitä tuupataan nyt vähän joka paikkaan.

Photobucket

12 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Taidan olla harvinaisuus, sillä minulla ei ole yhtään noista kirjoista. =)
Rakastan kirjoja, mutta luettua tulee oikeastaan vain matkoilla, busseissa, junissa ja kesäisin rannalla tai terassilla makoillessa.
Eniten omaan mieleen on totuuteen perustuvat, sekä eri kulttuureja käsittelevät kirjat.

Joanna M kirjoitti...

Sulla on kiva blogi ja erittäin kauniita kuvia! :)

Tommi kirjoitti...

Sepä hienoa:) Tosin inhoan L. DiCapriota enkä ikinä laittaisi kynttilää korvaani :o

-L- kirjoitti...

Täälläkin harvinaisuus: en omista ainutakaan noista kaikkein "yleisimmistä" kirjoista. (nolottaa...) Noh, leffoja senkin edestä! (jos se mitään/ketään pelastaa...)
Kauniita kuvia kodistasi sekä sisustuselementeistä!
Ja ennen kaikkea kaunis, ihana blogi. :)

Marge kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja täällä näyttää oikien kivalle! palaan blogisi pariin uudelleenkin. :)

Elina kirjoitti...

Pienet kirjapinot toimivat kyllä hyvin sisustuksessa! Voi, että odotan niin malttamattomana omaa muuttoani maaliskuun lopulla, pääsen sisustamaan!

Linnea kirjoitti...

RagDoll: No mutta sittenhän sä itseaiassa luet aika monessa paikassa ja usein, ja tilanteeseen, esim. dösämatkaan sopis just hyvin joku tollanen helppo jaksotettu "kuvakirja" =) Samoin kuin sinä mä pidän myös tosi paljon tositapahtumiin perustuvista kirjoista. Liekö sitten se uteliasuus, vai mikä? Etenkin rikollisuudesta luen näitä "tositapahtumia". Muuten menee elämänkertoja paljon.

Vitsi kun noi sun sääret ja jalat muutenkin on niin jumalattoman pitkät tossa sun profiilikuvassa. Aina jään toljottaan sitä ihaillen. Wow, woman!

Joanna M: Ihana sinä, kiitos paljon!

Tommi, Tommi, moro moro =) Miksi sä inhoat Leoa? Mitä aiheeseen tulee, mä en taas pidä siitä, että musta tuntuu vieläkin että mies - joka mun mielestä kuuluu ikäluokkansa parhaimpiin näyttelijöihin by far - ei edelleenkään saa työstään ansaittua arvostusta, koska kärsii ikuisesti nätin pojan kirouksesta.. "Nätti poika ei osaa näytellä, kaunis nainen ei voi olla fiksu", you know...

-L-: No eikä nyt tuomoisen takia nolota. Höpötys =) Jos haluat, noita saa törkeen halpaan hintaan esim. Adlibris.comista. Täällä toinen massiivisen leffakokoelman omistaja. Ja hei, kiitos ihan hirveästi kauniista samoista, aina ilahduttaa, kiitos!

Marge: Thanks, kiva, ei muuta kuin nähdään1

Linnea kirjoitti...

-L-:ää kiitän tietenkin kauniista sanoista, en samoista =)

Anna-Katri / Adalmina's Adventures kirjoitti...

Sulla on kyllä paljon ihania kuvia täällä! Mielenkiinnolla seurailen! :)

Camilla kirjoitti...

Haha. =D Kiitos ihana.
Sääret ei ota kasvaakseen, vaikka kuinka söisin tai treenaisin, mutta reidet kiittää pizzasta.
Huonot ruokatottumukset tuoneet sellaisenkin ikävän tosiasian kuin selluliitin.. =D

Jessica kirjoitti...

Elämä on ja tapahtuu :) Itse huomasin kotiin tultuani että kissa oli raapinut uutta sohvaa kahdesta kohdasta.. Onneksi tämä sohva ei ole se "lopullinen" ;)
Kiva blogi sinulla!

Linnea kirjoitti...

Adalmina: On aina ihana kuulla että joku pitää kuvista. Niitä kun täällä blogissa riittää. Usein pelkään, että ihmiset karsastavat blogiani jos liikkuvat hitaammilla yhteyksillä, joten on aivan todella kiva saada palautetta kuvista. Kiitos sinulle, Adalmina paljon!

RagDoll: Vaikea uskoa. Jalkasi ovat niin mielettömän upeat. Mutta eikös tuo selluleetti ole vähän jokanaisen "toveri". Sinä olet upea!

Jessica: Näin on, elävää elämäähän tässä eletään. Kiitos tosi paljon kivasta viestistä ja laitatko rapsutukset puolestani kissallesi. Olen hyvin eläinrakas ihminen, joten pelkästään se, että kuulen jonkun pitävän eläimistä saa minut automaattisesti pitämään tästä ihmisestä, hih. Ja ei oo kyllä meidänkään sohva The Sohva. Ei mistään muusta syystä kuin siitä, että olen todennut että se oli kaikin puolin vikaostos. Ei nätti, ei hyvä istua, ei tarpeeksi tukeva, ei tarpeeksi ryhdikäs, ei täsmälleen oikea sävy, ei tarpeeksi iso (ehkä), ei tarpeeksi leveä. En tiedä miksi ihmeessä valitsin sen! Mitä hemmettiä, minusta mulla vielä on silmää sisustukselle, hah.

Related Posts with Thumbnails