lauantai 26. joulukuuta 2009

Asu Arkeen & Juhlaan -haaste

Johanna, tuo ihana ja sympaattinen kalastajan vaimo (höh, linkitys ei onnnistu vaikka kuinka väännän, but I know U know her =)) heitti asuhaasteella. No enhän minä mitenkään saanut aikaiseksi vain yhdestä kaupasta kaikkea "ostettua", joten kokosin setit sääntöjä rikkoen eri putiikeista, enkä enää edes muista mistä. Näitä rääsyjä niputtaessani unohdin myös oliko tarkoitus tehdä typ fantasia setit, mutta napsin itse sellaiset rätit mukaan, joita oikeasti käytän.

Arkeen!

Photobucket

Huomion arvoista arkisetissä on, että pyrin välttämään nahkavaatteita, enkä käytä turkkeja. Kuvassa on kyllä UGGsit, mutta niin paljon kuin feikkiteollisuutta inhoankin, vastustan sitäkin enemmän etenkin turkis- ja myös muita täysin turhaan eläimestä valmistettua vaatteita, joten omasta kaapista löytyy feikit. Sama koskee luonnollisesti turkkia. Maailman paras ja ainut hyväksyttävä feikki on feikkiturkki!

Ja juu, käytän aurinkolaseja aika lailla ympäri vuoden, ja tuota... sisälläkin... ruokakaupassakin. Ei kotona, Jesus Christ! Mutta joo ihan oikeesti näin on juu. Se on mukavuus asia, vaikka en aina sitten näekään kunnolla, ehheh. XD Pukeutumisessa mulle muutenkin kaiken A & O on mukavuus. Mutta on mulla kyllä myös ihan oikeasti arat silmätkin hei! Talvisin tulee tietenkin käytettyä kuvan mukaisia pienempiä laseja, kun kesällä käyttöön tulee otettuja isompia ja muutenkin myös täysin eri tyylisiä pleksejä.

Juhlaan!

Photobucket

En oikein osannut päättää minkälaisiin juhliin olisin ollut menossa,
joten päätin että tosi hienoihin =)

Noniin.
Nythän on taas vähän niinku päivän asut paljastettu.
Okei, iltapukua lukuunottamatta. Tuollaista luomusta mulla ei ole kaapissa.
Eikä ole nyt just tarvekkaan.

Ääh, ainiin, ohjeiden mukaan piti esitelläkin nämä kollaasit tarkemmin, ja haastaa muita bloggaajia. Sori, jäi tosiaan brändit katsomatta, mut siellä oli kolmen euron pipoo ja muutaman sadan euron farkkua, eikä mulla ole mitään lisättävää perusteluihin näille valinnoille. This is me =)

Himpuloiden uusin sinkku:



Kun oma pää on jäässä, on joskus vaan niin kiitollista kuunnella sielukasta ja... ja... ja... no sanokaa te paremmin...? Silvottua sydäntä ymmärtävää runoilijaa. Vaikken todellakaan sanoisikaan tätä rallia missään nimessä Villen parhaimmaksi sanoitukseksi, tuli tuo miehen runollisuus muuten mieleeni - halusin silti lisätä postiin mukaan just tän uusimman tipautuksen. Tässä biisissä on kyse soundista, luulen ma. Soundista, joka on varmaan yllättänyt monet Himin fanit. Onko? En tiedä, en kuulu heihin. Lykkyä pyttyyn uuden plätän kanssa!

"I'll write down everything i have learned
and edit it down to a single word...
LOVE!"

- Valo -

3 kommenttia:

Lora kirjoitti...

Hihhii, jos maitohyllyillä satuttaisiin kohtaamaan niin sut tunnistaisi sit laseista ;) Mullakin on arat silmät; vuotavat kuin seula aina ulkona, jos hippusenkin tuulta missään vilahtaa. Ville on oma suosikki, vaikka toisaalta pidänkin Himmeleiden musiikkia joskus aika kornina. Voisin kuitenkin jonkunlaiseksi faniksi tunnustautua, mutten tiedä tuosta uudesta linjasta minäkään oikein. Ihanaa uutta vuotta sinulle, ja kiva kun jaksat postailla mukavaa luettavaa ja jaksat vastailla vielä kommentteihinkin aina niin ihanasti =)

Johanna kirjoitti...

Arvasin et sun kollaaseista tulee aivan huiput. Laittaisin noi koska vaan päälle, ihanat!! :)

Linnea kirjoitti...

Lora, kiva kun olet taas täällä! Ja juu, saat vetästä sit hihasta kun blongaat mut lasit päässä, it's me =) Itse olen varma että HIMin uusin levy tulee olemaan erilainen mitä aikaisemmat, mutta timanttia... kuten aina.

Johanna: Kiitos! =) Huvittaisi välillä tehdä noita vähän enemmänkin. Hitsi kun en osaa käyttää mitään kuvankäsittelyohjelmia tai vastaavia, niin että saisin vaatteiden kuvat suurempina esiin. Joudun sit vaan tyytymään tuohon Polyvoreen, jossa kokoan kollaasit, ja ne ovat sitten noin pieniä, harmi.

Related Posts with Thumbnails