keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Nine & Nicole Kidman: Powder Makeup Malfunction!

Photobucket

Oj, minun piti kirjoittaa musikaalista Nine, mutta nyt kävi kyllä niin että Nicole Kidman taisikin viedä suurimman osan huomiostani. Nainen nimittäin ilmestyi tiistaina New Yorkin Ziegfeld teatterissa pidettävään Nine musikaalin ensi-iltaan tämän näköisenä:

Photobucket

Mitä ihmettä?
Enkö vain ymmärrä tätä vitsiä, vai mistä on kyse?
Rinnatkin sojottavat hullunkurisesti sinne tänne, ja Nicole näyttää muutenkin hieman tärähtäneeltä.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Ehkä Nicolen rohkea veto lähteä työskentelemään elokuvaan vastanäyttelijänään nainen, Penelope Cruz, joka aikoinaan pokasi Nicolen miehen, oli sittenkin liian kova paikka. Etenkin kun Penelope näyttelee leffassa salarakasta. Tosin Nicole ei ole vaimon vaan muusan roolissa, se olisi kai jo liian absurdia. Vaimon roolin hoitaa Marion Cotillard. Olen muuten kummastellut Nicolen ja Penelopen rohkeutta lähteä työskentelemään yhdessä. Hitsi kun yhtäkään haastattelunpätkää aiheesta ei tipu, hih, no olen utelias, myönnän sen. Pidän Nicole Kidmanista (hänen hurjista otsarypynsuoristusoperaatioista huolimatta) ja kaikki peukut näille naisille, jos eivät kanna kaunaa toisiansa kohtaan.

Photobucket

Mutta ken tietää mistä Nicolen puuteri- sekä oudosti "istuvien" rintojen kohdalla on kyse. Toiset sanovat että kyse on vain huonosti otetuista valokuvista, (kind of don't still get it?) toiset kuvamanipulaatiosta, toiset sanovat syyn olevan huonossa valaistuksessa, meikkaajan veikkaillaan saaneen potkut, no kiddin'? Minun silmään nainen kuitenkin näyttää tämän näköisenä ensi-illassa olleen, joten jäljelle jää vain suuri ihmetys siitä, miksei kukaan ole sanonut hänelle mitään. Onpa inhottava juttu, ei varmasti muutenkaan helppo seistä naisen vieressä, jonka kanssa hänen ex-miehensä aloitti suhteen heti avioeroilmoituksen jälkeen/tai sitä ennen... Vitsi, hyvä Nicole! Vaikka pakkelit nyt vähän mönkään menikin.. Mutta kuka ratkaisee tämän ihme puuterimysteerin? Mistä oikein oli kyse?

Photobucket

Tässä kuitenkin Nicole samassa tapahtumassa eri aikaan hyvin hurmaavana:

Photobucket

Koko näyttelijäkaarti Sophia Lorenia lukuunottamatta:

Photobucket

Daniel Day-Lewis, Fergie, Kate Hudson, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Nicole Kidman, ja Judi Dench.
Oih, olisipa elokuvaan voinut tupata mukaan vielä Julianne Mooren sekä Maggie Gyllenhalin.

Photobucket Photobucket

Fergien puku oli kaunis kreikkalaistyylinen.
Nicolen ystävä Naomi Watts oli myös kauniina paikalla. Naomi on aina niin herkän kaunis!

Photobucket Photobucket Photobucket

Myös Madonna oli paikalla. 13-vuotiaan tyttärensä kansssa. Onko se vain minä, mutta olen jo pitkään katsellut tätä Lourdeksen tyyliä hieman nenää nypristellen. Olen ilmeisesti vaan tosi vanhanaikainen, mutta mun mielestä 13-vuotiaan tytön ei tarvitsisi vielä pukeutua näin. Toisaalta hän on Madonnan tyttö, mutta silti se ei ota sitä pois etteikö hän ole vasta 13.

Photobucket


Siis kyllähän tässäkin kuvassa jokainen daami on todella kaunis ja kauniisti pukeutunut, mutta jotenkin toi ikä 13 vaan pistää silmään. Toisaalta niinkuin totesin, jo pelkästään Madonnan tyttärenä oleminen taitaa tehdä elämästä aika erilaisen, joten aikuismainen vaatekerta tuon ikäisellä ei taida tässä tapauksessa olla "se juttu" =) Ja huom. tottahan toki Lourdeksen kynnet ovat vihreät. Mitäpä tämä pikkumimmi ei missaisi?

Photobucket


Kate Hudson ja Penelope Cruz kantoivat muuten aivan ihania pukuja yllään joulukuun alussa elokuvan Lontoon ensi-illassa:

Photobucket

Elokuva on varmasti mahtava!
Olen odottanut sitä siitä lähtien kun siitä alkoi tihkua ensimmäisiä kuvia julkisuuteen.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Ps. Elokuvan ohjanneen Rob Marshallin mestaritöihin kuuluu mm. Chicago, joten tiedätte että taattua laatua on tulossa!
Kuvassa tietenkin Catherine Zeta-Jones ja Bridget Jones meinasin kirjoittaa =D. Ei vaan tietenkin Renée Zellweger.

Photobucket

2 kommenttia:

Lora kirjoitti...

Ai Lourdes onkin vasta noin nuori... Olen kuvitellut jotenkin, että jotain 15-18 olisi ikää! Tuolla laillahan hänet on nähty pukeutuneena jo "ikuisuuden" - apua tosiaan! Olisikohan Nicolella lipsahtanut valokynää liikaa, ja puuteroinut sen päälle jossain pimeässä nurkassa kiireellä?

Linnea kirjoitti...

Joo, Lora, ja nippanappa vasta 13, kun täytti sen vasta lokakuussa. Typyhän on tosiaan nähty jo nyt muutamia vuosia noissa releissä ja erityisesti mimimekoissa, ja hätkähdin kyllä kun jostain osui silmiin että hän on 12 vuotias, kun siitä pari kuukautta sitten jostain luin. Silloin hän ei ollut vielä ehtinyt täyttää 13. Jäänkin varmaan vähän tsekkailemaan tämän nuoren tytön tyyliä.

Siis kun mun mielestä Nicolella on ihan ilmiselvästi käynyt niin, että niinkuin usein, niin ammattimeikissä laitetaan etenkin just silmien alle tollaset kunnon tupsutukset valkoista väritöntä irtopuuteria suojaksi ettei silmämeikin teossa meikkiä karise suoraan jo meikatulle iholle. Kun meikki on valmis, nuo valkoiset värittömät suojapuuterit pyyhkäistään niiden päälle ropsuneiden esim. luomivärin hitusten kera pois, eikä siitä jää mitään jälkeä. Niin minä siis itse luulen käyneen, mutta miten pirussa ne Nicole on ehtinyt siitä meikkaajan tuolista pois ja ennenkaikkea punaiselle matolle asti ennenkuin kuin kukaan on huomannut mitään. Sitä mä en tajua?! Kyllä mä ainakin kaverille sanon, jos sillä on huulipunaa hampaissa, ja etenkin nyt jos joku on juuri ottamassa valokuvaa.

Itsehän en tästä meikkaus käytännöstä edes tiennyt, kunnes vuosikausia sitten istahdin varmaan ensimmäistä kertaa kunnon ammattipakkelointiin. Olin lievästi sanottuna häkeltynyt, kun meikkaaja kehoitti katsomaan lopputulosta, siinä vaiheessa hän ei nimittäin ollut vielä pyyhkäissyt puuterisuojaa pois =D Ihmettelin, että jaa tästä sitten töihin vai? Okei...

Related Posts with Thumbnails