torstai 10. joulukuuta 2009

Feeling Lonely

Otin aikaisemmin ihanan rentouttavan ja pitkän vaahtokylvyn.

Photobucket

En tiedä mitä tekisin ilman kylpyammetta. Rakastan vettä, ja veden ääniä. Kylvyn ottaminen on todella niitä arjen iloja. Sitten ajattelin että olisi ihana käpertyä miehen kainaloon ja vain olla, lueskella jotain, tai vaikka vaan jutella hetki ennen nukkumaan menoa. Puhelin soi. Miehen piti lähteä. On varmaan vasta joskus aamulla kotona. Kai tähän joskus tottuu, mutta juuri tänään ja nyt on yksinäinen olo. Haluaisin vaan että mies olisi kotona.

Photobucket

Photobucket

Avasin sitten tietokoneen ja tulin tänne katselemaan.
Tuntuu siltä että tulee varmaan valvottua koko yö. Etten saa unta ennen kuin mies on taas kotona.
Kukun sitten täällä. Ehkä kirjoittelen jotain.

Photobucket

Hei muuten!
Eikö ole aivan ihana ikkuna tässä kylpyhuoneessa.

Photobucket

2 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Kylpyammeet on parhautta, varsinkin hyvän tuoksuisella vaahdolla varustettuna, ehkä kynttilöitä, jotain muutakin, jos tahtoo. Me varataan Jouluksi hotellihuone ja pidän kyllä huolen, että siellä on kylpyamme :) <3 Voi kun voisi saada ne molemmat kotiin, siis ammeen ja suihkun.

Linnea kirjoitti...

Voi älä muuta sano, Cherry. Olen itse ihan koukussa omenantuoksuiseen kylpyvaahtoon. Ai kun ihana joulusuunnitelma teillä, voi että, aivan ihanaa! Tunnelmoikaa kunnolla.

Juu, minä muuten myös halusin ehdottomasti että kun tähän asuntoon muutettiin, niin ihan sama mitä on, mutta kunnon kylpyhuoneen on tultava, ja kyllähän se tänne saatiin. Aluksi mielessä oli jonkinlainen poreamme, mutta sen energiankulutus mietitytti sen verran että tyydyimme tavalliseen ammeeseen. Vielä pihaan palju, niin sitten on hyvä. =)

Related Posts with Thumbnails