torstai 17. joulukuuta 2009

Madonna Mielenkiintoisesta Kuvakulmasta

Nimittäin hyvinkin arkisissa puuhissa Dolce & Gabbanan kevät 2010 mainoskampanjassa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Madonna näyttää minusta harvoin kauniilta ja naiselliselta, mutta nämä kuvat ovat ihanat, tai olivat ensialkuun. Ei tarvinnut pitkään katsella, kun rupesin ihmettelemään miksi Madonna on niin kovin hämmästyneen näköinen joka kuvassa. Jokatapauksessa nämä kuvat ovat aivan eri luokkaa kun ne järjettömät Louis Vuittonin photarikuvat parin vuoden takaa. Sitäpaitsi on ihan hauska nähdä Madonna tiskaamassa =)

Suunittelijoiden Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan kommentti kuului kaikesssa yksinkertaisuudessan:
“To have Madonna in our campaign is a dream come true”.

Kuvat on ottanut valokuvaaja Steven Klein, ja ne julkaistaan Italian Vanity Fair-lehdessä ensi viikolla.

4 kommenttia:

Lora kirjoitti...

Mulle tuli jotenkin Sophia Loren mieleen tuosta ekasta kuvasta! Siinä Madonna näyttää jotenkin niin italialaiselta, ja tosiaan pehmeämmältä kuin yleensä. Tokasta kuvasta tuli mieleen Lourdes, siinä Madonna näyttää pahanteosta yllätetyltä lapselta. Aika hyviä kuvia, erilaisia. Mutta tietenkin, Madonnahan onkin aina pystynyt vaihtamaan ulkoista tyyliä ja roolia sujuvasti - ainakin kuvia varten.

Linnea kirjoitti...

No katsoppas, Lora, olet oikeassa. Ensimmäinen kuva on hyvinkin Sophia Loren henkinen. Tosiaan, Madonnan asun kaula-aukko, kasvojen ilme, kulmat, luonnolliset hiukset, ja italialainen fiilis ympärillä olevasta ruuasta. Nyt kun katsoin, niin jotenki mulla tuli nyt muistakin kuvista italialaisvaikutteinen fiilis - ei paha =)

Madonna on kyllä tosiaan kaikkien aikojen tyylien vaihtaja. Olisi kiva tehdä siitä postaus, mutta eihän mikään maailman aika riittäisi käymään Madonnaa vuosikymmenien ajalta, kun tyyli muuttuu vuoden sisälläkin jo helposti.

Camilla kirjoitti...

Mukava huomata, että eivät ole niin paljastavia kuin monet muut hänen kuvansa. Kuvista näyttää vain, että häntä olisi leikelty rajusti, tai sitten photoshop tehnyt tehtävänsä. ;)

Linnea kirjoitti...

Hyvin muuten Lora tuli meillä noi Italia fiilikset kuvista. Oikein ne välittyi, sillä sain myöhemmin vasta tietää että se oli nimenomaan tarkoituskin.

RagDoll: No onhan tossa Photari laulanut, että rouvan jänteet ja terävät piirteet on saatu noinkin pyöreäksi, mutta kerrankin näin päin. Madonnan sormet on saanut taas erikoiskäsittelyn, mutta ei sentään yhtä surkuhupaisaa kun jo mainitussa edesmenneessä Luiskan kampanjassa missä Madonna humanoideili. Humanoideili? Yritin taivuttaa tässä sanasta humanoidi verbiä. Ei tainnut mennä ihan nappiin. Jep.. -> Tää on kuitenkin ehdottomasti niin paljon parempaan suuuntaan mennyt kehitys. Hienoa, että ihmiset näyttävät todellisilta ihmisiltä. Juu, ja onhan Popin Kuningar antanut kirurginkin veitsen laulaa, mutta mun mielestä vielä hetki sitten aika raisussa kunnossa olleet marsuposketkin ovat alkaneet jo laskea ja tasottua. Itse en tule ikinä ymmärtämään näitä poski-implantteja ja operaatiota, mutta sen niille toki suon, jotka toimenpiteeseen tahtovat ryhtyä. Siit vain =)

Related Posts with Thumbnails