torstai 10. joulukuuta 2009

RakkausUutisia

Malli Gisele Bundchen on synnyttänyt esikoisensa. Olisin mielelläni seurannut Giselen raskausajan muotia, mutta Gisele on aika hyvä välttelemään paparazzeja, joten hän sai onnekseen pysytellä varmasti suhteellisen rauhassa odotusaikanaan. Lämpimät onnittelut hänelle siitä! Niin ja toki bebestä myös.

Photobucket Photobucket

Giselen futaaja miehen Tom Bradyn ex ja Tomin esikoisen äiti, näyttelijä Bridget "Mr. Biggin ex-vaimo" Moynahan, joka itse huomasi muutamia vuosia sitten olevansa raskaana jo erottuaan Tomista, on jo ehtinyt onnittelemaan pienen pojan tuoretta äitiä ja isää: "I wish them the best". Sweet!

Photobucket

Muutama kuva Harper's Bazaarin vanhasta kuvasarjasta, joka Bridgetistä otettiin haastattelun yhteydessä hänen vauvansa ollessa vastasyntynyt. Viimeinen kuva on lehden kansikuva, ja se on minusta kaunis, raikas ja vaan niin yberchic. (En tiedä mistä ne pisteet saa "yber" sanassa käytettävän "yyn" päälle.) Ihanaa muuten että näitä realityhenkisiä kuvauksia tehdään tuoreen yksinhuoltaja-äidin elämästä.

Photobucket Photobucket Photobucket

Tiedän että kuulostaa muuten varsin kaksinaismoralismilta kirjoittaessani että olen itse kiinnostunut näkemään julkisuudenhenkilöiden kuvia, esimerkiksi juuri vaatteiden vuoksi, mutta silti halveksun paparazzeja. Mitä kaksinaismoralismia. Anteeksi! En voi sille mitään. Hollywood-juorut ovat pahin riippuvuuteni sekä paheeni lakritsijäätelön lisäksi.

Ah, niin karismaattisen ja kaikinpuolin viehättävän ja hauskan miehen, George Clooneyn
tyttöystävä Elisabetta Canalis järkkäsi tälle ikipoikamiehelle yllätyksenä perheen perheenlisäystä...
...ja ihan omin päin...
You go girl!

Photobucket

... Elisabetta on nimittäin lisännyt rakkautta taloon hankkimalla koiran. Vitsit että on muuten ihanan värinen wuffe! Mutta mikä tärkeintä, sen sijaan että Elisabetta olisi hakenut koiran kennelistä, hän adoptoi tämän kodittomien koirien yhdistyksestä, ja se on erityisen hieno ja esimerkillinen teko se. Onnea uuteen kotiin, ja paljon rakkautta ja rapsutuksia, pikku kaveri. Georgelle myös!

Photobucket

Tila Tequila (en tiedä kuka hän on, muuta kuin että hän on Tila Tequila) on taas puolestaan kihlautunut tyttöystävänsä Casey Johnsonsonin kanssa. Casey on jotain hyvin rikasta perhettä tiedetään kertoa. Ovatpas nämä kaksi noin äkkiseltään katsottuna yllättävän näköinen parivaljakko. Mutta sydämethän ne sykkii, joten ihanaa, paljon onnea!

Photobucket Photobucket

Mutta se mikä minua tässä hämmästyttää, on se että Tila on saanut morsiameltaan 17 karaattin timanttisormuksen. 17 karaattia! S-E-I-T-S-E-M-Ä-N-T-O-I-S-T-A, ymmärrättekö?!? Olin aivan varma, että luin väärin, sillä se on aivan tolkuttoman kokoinen kivi. Sehän on puolen nyrkin kokoinen. Mutta kyllä typy vaan väittää että näin on: “17-carat diamond ring from my baby. It’s so fat you can’t even see it! So yeah, my baby got me this 17-carat ring. My baby takes care of me. Beat that J.Lo! Beat that Khloe and Lamar! Tila ei totisesti häpeile myöntää hankkineensa itselleen sugarmomman. Ja ylläolevassa kuvassahan näettekin itse kiven.

Mutta höh! Upea, ja yksi H-woodin kauneimmista naisista, Uma Thurman, on purkanut kihlauksensa Arbad Bussonin kanssa, ja nakannut sormukset mäkeen. Montakohan karaattia sinne meni? Vilpittömät onnittelut sille lucky guylle, joka tulevaisuudessa saa jakaa elämänsä näin mielenkiintoisen ja upean naisen kanssa. Uma kyllä säihkyy jotain vastustamatonta voimaa - sitä karismaa.

Photobucket

Photobucket

Arbad on muuten malli Elle Macphersonin ex ja hänen kahden lapsen isä.
Uman lapsien isä on taas näyttelijä Ethan Hawke, juuri kuten tiesitte.

Photobucket

Photobucket

Loppuun ilouutinen. Dibbadidaa!
Virkistävän pirteä ja suloinen Tiffani "Valerie - the evil one" Thiessen odottelee miehensä kanssa par aikaa,
milloin haikara tiputtelee heidän esikoislapsensa jo kovasti odottelevien vanhempien syykkyy. Jihuu!

Photobucket

Ainiin, ja melkein unohdin! Vanha suola on ruvennut todenteolla janottamaan Sienna Milleriä ja Jude Lawia. Tuota nuorta ja kaunista entistä kihlaparia, jonka yhteinen tie päättyi vuosia sitten Juden tien tehtyä mutkan nannyn kautta. Nyttemmin Siennan ja Juden yhteinen ystävä kyllästyi kuuntelemaan, miten kumpikin osapuoli valitti yksinäisyyttään ja surkeuttaa, ja päätti sitten piruuttaan huijata nämä kaksi tuplatreffeille oman kumppaninsa kera. Ja siitä se sitten lähti, oih.

The way they were (in year 2004) and will soon be again:
(Only that Jude has less hair nowadays)

Photobucket

Asettelen vaaleanpunaiset pleksit nenulleni, ja palaan raportoimaan Amorin liikkeistä jälleen - ja takuuvarmasti uutisteni kanssa yhtä myöhässä kuin nytkin - sitten kun nuolia on taas lentänyt, tai joku mennyt hutiin, ja puhkonut jonkun onnettoman sydämen. Odottelen myös kuumeisesti koska kauan kadoksissa ollut sekä kaksois- että sielunsisareni Jennifer Aniston rupeaa taas deittaamaan. (Tiedän, omaatuntoani kolkuttelee harrastamani kaksinaismoralismi, häpen.) Loppuun nöyrin anteeksipyyntöni alkeellisen kehnosta läpän heitosta. Jaiks! Joskus vaan tulee höhläiltyä... näin julkisestikin.

2 kommenttia:

minea kirjoitti...

Mulle nää uutiset oli uusia :D Niin että raportoi vain jatkossakin.

Linnea kirjoitti...

Hihii, tämä super reportteri jatkaa siis työtään tuoden ilouutisia luettavaksesi, minea. Palataan asiaan ;)

Related Posts with Thumbnails