keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Hyvää Yötä ja Huomenta!

Missä päin maailmaa sitten tällä hetkellä oletkaan, Intiassa, Ruotsissa, Mexicossa tai Lapualla, toivottelen hyvää huomenta, päivää, iltaa tai yötä sen mukaan mitä vuorokauden aikaa kellosi näyttää. Rebecca Romijn saa nyt toimia viestin tuojana ja kiikuttaa mukanaan myös ihanan piristävää ja raikasta väriterapiaa kaikille. Vaikka tuo puu on kyllä itseasiassa todella mälsä väri, mutta keinu ja etenkin rouva itse ovat sitäkin pirteämmät väriläiskät. Voi vitsi, olisipa kesä! Miksi minä muuten yhdistän värit aina kesään? Teettekö tekin niin? En ole ikinä ennen tullut ajatelleeksi asiaa. Pukeudun kuitenkin aika samanvärisesti vuoden ympäri, ehkä vain inasen verran enemmän mustaa, harmaata ja ruskeaa syksyllä ja talvella, mutta se on niin vähän ettei sitä lasketa. Hei nyt rupesi oikeasti kiinnostamaan miksi raikkaat värit yhdistyy päässäni heti kesään. Siksikö että ne näyttää paremmalta ruskettunutta ihoa vasten? En minä parempaakaan selitystä keksi, hih.

Ensi kerralla jatkan kommentteihin vastaamista. Tosi tylsä juttu, että en saanut kaikkiin vastattua vieläkään. Anteeksi! Mutta jatkan sitä ilomielin kun seuraavan kerran palaan. Ja se on muuten pian. Heippa!

Photobucket

2 kommenttia:

Aaltoilee kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa täällä, mahtavat kuvat blogissasi!

Linnea kirjoitti...

Oi, kun mukava nimimerkki sinulla, Aaltoilee. Kurkkaan nimimerkkisi taakse pian. On niin mukava saada aina joltain uudelta piipahtajalta viesti, joten kiitos =)

Related Posts with Thumbnails