maanantai 14. syyskuuta 2009

Pretty Style on Celebs

Taas on "lehtien sivuilla" ulkoiletettu niin paljon nättiä mekkoa ja asukokonaisuutta, että ajattelin tuoda niitä muutaman tännekin. Aaah, kaunista, kaunista. Ja inspiroivaa! Minun on pitänyt jo ikuisuus tehdä aina aika ajoin tänne tasaisin välein postaus Hollywoodin daameista, toki miehistäkin, kauneimmillaan ja tyylikkäimmillään - edes kerran viikkoon olisi mukava tehdä sellainen "Me Likey-postaus" kyseisestä aiheesta, mutta aina se jää. Talletan kuvia kyllä koneelle, mutta lopputulos on se, että kone on tukossa kuvista, enkä enää tiedä mistä aloittaisin. Etenkin kun haluaisin tietenkin laittaa mekot erikseen, housupuvut erikseen, lajitella pukuja dress coden mukaan etc. Jotta saisin edes kerran tämänkaltaisen postauksen aikaiseksi unohdan nyt tämän kuvien lajittelun, ja lataan tänne vaan ihan kylmästi sikinsokin kaunista tyyliä niin päivästä kuin illasta, ja kaikki naiset sulassa sovussa keskenään. Näistä minäkin poimin inspiraatiota ja jotain pieniä vinkkejä sieltä täältä omaan pukeutumiseeni.

Nyt siis vuorossa Me Likey!
Ja joukosta löytyy Megan Fox, Penelope Cruz, Kelly Ripa, Shenae Grimes, maailman onnellisin nainen: George Clooneyn tyttis Elisabetta Canalis, Julianne Moore, Eva Longoria, Charlize Theron, Blake Lively, Kate Beckinsale, Audrey Tautou, Lindsay Lohan, Freida Pinto, Taraji P. Henson, Whitney Port, Paris Hilton (enpä olisi uskonut näkeväni hänen päällään jotain ihasteltavaa), Kylie Minogue, Jessica Biel, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Rachel McAdams, Lauren Conrad, Kate Moss....

Apua pakko lopettaa...
Lista olisi loputon.
Viime aikoina ollaan todentotta pyöritty kauniina ulkosalla, vau!

Eva Longoria on kyllä ihan ehdottomasti suloisten pikkumekkojen paras käyttäjä!


Photobucket Photobucket Photobucket

Ihastuttavia yksityiskohtia pikkumustissa.
Olen ihan myyty pitsillä, röyhelöllä etc pimpatulle pikkumustalle.

Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Aaah, ja nämä romanttiset, sensuellit mekot...


Photobucket Photobucket Photobucket

Harvalle sopiva mini on kovassa huudossa, mutta itse en siihen lämpene....
Kylie on yksi niistä harvoista joille mini sopii:

Photobucket

Sitä enemmän pidän ei kynähameista, vaan kynämekoista (if You may).
Imartelee hoikan naisen vartta niin kauniisti, ja näyttää tyylikkäältä.
Tämä on ehdottomasti minun mitta.

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Lindsayn arkisempi musta mekko on myös ihanan näköinen.
Voi kun tämä jumalaisen kaunis nuori nainen saisi itseään niskasta kiinni!
Alkaa mielestäni nimittäin huolestuttavan paljon (parin vuoden takaista) Briitua...


Photobucket

Liehuvia helmoja punaisella matolla.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Okkei.. Parasta jakaa näin pitkä kuvaviesti ainakin kahteen eri osaan...

2 kommenttia:

Miss M kirjoitti...

Nuo kynämekot näyttävät kauniilta ja tyylikkäiltä, vesirajamekkoja en ymmärrä ollenkaan.. Katselin tänään julkkisten pukeutumista vma:hin niin enpä löytänyt kuin yhden kauniin mekon!

Linnea kirjoitti...

Hei Maria! Katsoin kuule ihan just samaa asiaa tänään! Aika hyvä. Jopa aina niin tyylitietoinen Lauren Conrad oli vetäissyt minin päälle. Ko. mekko oli muuten kaunis, kuten tosi moni muukin, mutta lyhyt mitta pilasi sen, ja aiheutti useimmalle sen, ettei vaate istunut päällä, saati sitten imarrellut kantajaansa, vaikka olisi hoikka ollutkin. Kuviollinen mini tuntuu usein katkeavan jotenkin kesken. Hauskaa, että juuri samana päivänä kiinnitit huomion samaan asiaan. Tosi harvalle todella sopii mini. Kate Moss taitaa olla yksi harvoista. Meinasin tehdä aiheesta erillisen postauksenkin, mutta sitten en viitsinyt tehdä toista ihan samanlaista vaatekuvapostausta perään, kun näitäkin tuli kahden viestin verran. Ehkä myöhemmin, kun muutkin kerran ovat kiinnittäneet huomiota samaan asiaan =)

Kynämekot ovat kyllä aivan ihania!

Related Posts with Thumbnails