sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Vinkki Alusvaateostoksille!

Photobucket

Vai pitäisikö sanoa vinkki suloisille ja hauskoille alusvaateostoksille... Itse jäin edellisen postauksen jäljiltä selailemaan hetkeksi VS:n sivuille, ja mieleeni tuli vinkki, mikä minun on pitänyt jo aikaisemminkin kertoa, jos joku tätä ei ole huomannut. Jos nimittäin pidät kovasti Victoria's Secretin tyylistä, puhun siis alushousuista, mutta et raaski tilata itse Vickanilta mitään, niin suuntaappa katsastamaan mitä löytyy Kampin ostoskeskuksesta Accessorize-liikkeestä. Saatat bongata jotain hyvin samantyylistä. Ei kopioitua missään nimessä, ei mitään sellaista! Mutta hieman sellaista Vickanilta tuttua hersyvää tyttömäistä tyyliä suloisilla yksityskohdilla.

Photobucket

Kauppa taitaa olla varsinainen teiniheaven(/hell? heh) :/ josta löytyy tilpehööriä jos toista, mutta minusta on joskus hauska ostaa esimerkiksi suloinen höpsö avaimenperä, joten poikkean siellä joskus jonkin sokerinsuloisen perään =) En olisi ikinä uskonut että ostan sieltä alusvaatteita, mutta kerran laskin katseeni heidän tarjontaansa, ja siellähän oli aivan älyttömän söpöjä alushousuja. Ostin montaa eri mallia/väriä kutakin useamman kappaleen, sillä ihastuin niihin aivan kympillä. Ostan muutenkin aina useamman kappaleen sellaisesta (halpaketjujen) vaatteesta mistä pidän todella paljon, ja tiedän että tulen käyttämään paljon. (Voin tehdä aiheesta joskus ihan oman postauksen.)

Photobucket Photobucket Photobucket

Tsekkasin heidän nettisivuiltaan kyseistä tarjontaa tällä hetkellä, ja se näytti todella köyhältä.
Seuraavaksi oikeastaan ainoat joista pidin, ja näistäkin ottaisin itselleni vain nuo ensimmäiset. Eikä juuri muita edes ollut.
Photobucket Photobucket Photobucket
Toviin en ole itse liikkeessä käynytkään, joten en tiedä mikä heidän tarjonta siellä on, veikkaisin kuitenkin että eri, mitä näiden uk sivujen. Jos siis pidät alusvaatteista, jotka ovat suloisia, hauskojakin, pitsisiä, röyhelöisiä, rusetein koristeltuja, kuin karkkeja, juuri sellaisia mitä löytyy paljon Vickanilta niin käy ihmeessä katsomassa jos saisit Accessorizelta samantyylisiä.

Photobucket Photobucket

Itse pidän monen eri tyylisistä alusvaatteista, ja joskus on myös hauska pukea päälle jotain söpöä ja hauskaa, ehkä jollain suloisella yksityiskohdalla varustetulla, ja itse olen kyseistä kaupasta ostanutkin mm. ihanat valkoiset housut, joissa on suuria harmaita palloja sekä pienet vaaleanpunaiset rusetit + vielä pienet röyhelöt "lahkeen suussa" sekä mustia housuja, joissa on edessä pari kerrosta beigellä saumattuja röyhelökerrosta, niin ihanat. Pirteät kanssa! Materiaaliltaan ovat henkäyksen kevyitä, ja laadultaan - uskokaa pois - vähintäänkin Victoria's Secretin tasolla. Ja muuten, koot ovat minusta aika suuria.

Photobucket

Kaikki tämän viestin kuvat ovat Victoria's Secretin sivulta, lukuunottamatta noita kolmia pöksyjä, joista erikseen mainitsin että ovat Accesorizen nettisivuilta bongattuja. Ja valikoin tähän Vickanin sivuilta juuri ja vain sen tyylisiä alushousuja, joita voin verrata ulkonäöltään niihin, joita Accessorize myy.

Nämä seuraavat pöksyt ihastuttivat minua kovasti Vickanin sivuilla!
Aivan ihanat! Voi, ottaisin monen eri värisenä!

Photobucket


Laadusta mainitsinkin jo aikaisemmin, ja sinänsä siis koen itse että Vickan on yliarvostettu Suomessa, varmasti johtuu vain siitä että liikettä ei täältä löydy.

Photobucket

Söötti yksityiskohta tuo pienen pieni valkoinen PINK-merkkiä tunnustava koira Vickanin pöksyissä.

Laadusta (ja ennakkoluuloista puheenollen) uskallan jopa väittää, että tämä kympin maksava H&M L.O.G.G:in paitamalli pesee laadultaan Vickanin ja monen muunkin, myös hieman arvostetumman merkin samankaltaiset paidat aika mennen tullen. Juuri samainen paita kuuluu kansallispukuihini, samoin saman mallin kausittain vain väreiltään vaihtuvat topit, t-paidat, sekä loput pitkähihaiset eri väreineen. Joka hihan mittaista joka eri värisenä, hih.
Minulla on näitä J-Ä-R-J-E-T-Ö-N kasa. Hitsi otanpa ja kuvaan joskus =)

Photobucket

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Marissa Miller ON KAUNIS! Ja henkan laadusta oon kyl samaa mieltä; mulla on tota samaa sorttia paitaa hihattomana varmaan kymmenen kpl pino -ja koko ajan käytössä. Ne on pehmeitä ja kestäviä! Täytyy alkaa vissiin ostaa pitkillä hihoillakin.
Ja alusvaatteet oli ihanan näköisiä (kunhan sais tän kropanki kuntoon ;) muistan sit ton sun vinkin)!!

Miss M kirjoitti...

Joku muukin tainnut tänään katsoan VS shown telkusta =) Ovat kyllä kauniita ja upeita naisia!

Linnea kirjoitti...

Johanna: No niin mullaki =D Eniten on valkoisia hihattomia, sitten valkoisia pitkähihaisia, sitten tulevat turkoosit hihattomat sekä turkoosit pitkähihaiset, ja sitten loputon läjä muita värejä.

Se valkoinen toppi on niin käytännöllinen ja hyvännäköinen monen vaatteen alla. Ja sama: KOKO AJAN KÄYTÖSSÄ! No, siksi mainitsinkin että ovat kansallispukujani nuokin, heheh.

Sulla on hei upea kroppa, ja taisit olla aikamoinen liikunta-addikti, joten olet varmaan haluamassasi aikataulussa takaisin timmissä kunnossa. On muuten ollut jotenkin ihana huomata, miten olet käyttänyt farkkuja (farkkuleggareita?) viime aikoina, kun niitä niin kovasti silloin yhdessä vaiheessa kaipasit. Farkut, jee =) !!

Maria: Arvaa kuule, itseasiassa en katsonut =) Se meni kyllä tallennukseen, mutta nyt en ole ihan varma onko tämä sama show joka minulla jo on "nauhalla", kun se tuli ruotsin puolelta aikaisemmin. Katson paljon enemmän ruotsin kanavia kuin suomen.

Mutta juu, tuli kyllä miespuolisten kavereiden FB-statuksista varsin selväksi että mikä on päivän tv-ohjelma ;-) Tykkään myös kyllä aivan hirveästi Vickanin showsta joka vuosi. Hyvä energia, hyvä musiikki, hyvä show, ihastuttavaa katseltavaa kaikinpuolin, väriä, asennetta ja kauniita naisia.

Täytyy kyllä katsoa se boxista joku päivä. Tänä vuonnahan juuri Marisa Miller taisi saada kunnian käyttää niitä miljoonien dollarien timantti rintaliivejä, huh, miltähän tuntuu pukea päälle sellaiset. No en tuu varmaan ikinä tietämään XD.

Ainiin, sain tänään "inside infoa" ko. show mallien maskeeraajien meikki-nikseistä. Kun ostan tuotteen esittelen sen teille täällä. Sitten kaiksita tulee yhtä hehkeitä kun Vickanin malleista konsanaan, jei =)

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Se show on miiiieletön <3 Satuin jouluna avaamaan telkkarin hotellihuoneessa ja jäinkin sitten tuijottamaan. Ai vitsi kun olis kroppa edes sinnepäin! (napostelen tässä suklaata samalla nam nam).

Ja ihania pökiä! Sattumalta nappasin Brisbanesta kolmet tuommoiset mukaan kun niitä eteen eksyi. Otin kyllä ihan perusvärejä, mutta vitsi ne on ihanat jalassa ja niin henkäyksenkevyet, ettei rajatkaan oikeastaan näy!
Noita henkan paitoja täytyykin kokeilla, epäilen kyllä, että petyn taas kerran hihojen pituuteen (siis lyhyyteen), ehkä juuri sen takia noita ei kaapista löydykään, mutta en ole ihan varma :)

Noora kirjoitti...

Pirteät ja nätit alusvaatteet piristävät ihanasti päivää ja ne päällä tuntee harvoin itseään rumaksi :) Tykkään kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Omat alusvaatelaatikot ovat myös täyttyneet noilla Accessorizen pöksyillä, ovat niin söpöjä :)

Noiden H&M paitojen lisäksi olen itse tykästynyt Gina Tricotin peruspaitoihin ja toppeihin, ovat omassa käytössä pysyneet hyvinä :)

-Lora

Linnea kirjoitti...

Cherry: Yes, Vickanin showsta saa aina jonkin ihme energiapirskeen. Hei kuule, jos sä kärsit siitä että hihat jää usein liian lyhyiksi, niin koitapa tosiaan oikeesti noita mainitsemani paitoja. Ja tsekkaa muita H&M:n L.O.G.G.in pitkähihaihia. Mun mielestä niissä juuri ON pitkät hihat. Tässä yks esimerkiksi: http://files.hm.com/media/products/805/DXL805_74933_76002_21_7436.jpg


Noora: Sanos muuta! Tosi mukava nähdä sua täällä piipahtamassa.

Lora: Aa, tosi kiva että täältä löytyi joku muukin joka pitää Accessorizen pöksyistä. Todistaapahan ainakin sen etten ihan pajunköyttä syöttänyt =)

Related Posts with Thumbnails