tiistai 19. tammikuuta 2010

Golden Globe Pukuloistoa II

Paula Pattonilla puku oli ihan täydellistä materiaalia, ja yläosan leikkaus ihastuttaa, mutta siihen se sitten jäikin, joten laitan kuvan vain yläosasta. Vyö puvussa oli minusta ihan turha, raskausmaha olisi mielestäni näyttänyt paljon kauniimmalta ilman sitä, ja nyt muuten Kaufman Francon kaunis puku näyttää vetävän omituisesti. Höh. Kynsilakka jees. Ps. Tämän naisen Cartierit ja Neil Lanet sitten maksoivatkin 274,800 dollaria!

Photobucket

Kermakakkuvaroitus!
Ensimmäisenä Jennifer Morrison. Runsaista röyhelöistä huolimatta hetken tutkimisen jälkeen minä pidän tästäkin puvusta ala Luis Antonio. Tosin se olisi omaan silmääni kauniinpi hieman eri sävyisenä, enemmän puhtaan puuterina, ja kun katson kuvaa pelkästään yläosasta saattaisi se toimia aika makeasti silläkin tavalla, että ainoastaan yläosa olisi näin röyhelöinen ja alaosa laskeutuisi kauniisti suorana materiaalina. Takaa puku on tällaisenaankin kyllä kerrassaan mahtavan näköinen! Klassiset korut Martin Katz.

Photobucket Photobucket

Photobucket

Röyhelöissä myös viihtynyt Zoe Saldana oli tyylikkäänä kuten aina. Tietääkseni hänen stylistinään toimii edelleen Rachel Zoe. Komea tämänkin puvun syvä sävy. Puku on Louis Vuittonin, kengät Brian Atwoodin ja clutch Ferragamon.

Photobucket

Lea Michelellen Oscar de la Rentan puku on yksi hurmaavimmista. Rakastan herkkää mustaa, kuten tässä. Musta on värinä jännä elementti muodoiltoon ja materiaaliltaan näin herkässä puvussa. Mutta jotenkin puku ei mielestäni nyt tasan istu kantajansa päällään. Se on silti niin kaunis että halusin tuoda siitäkin kuvan tänne.

Photobucket

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails