sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Vain Valkoiset Pyyhkeet Kelpaa, Vai..?

Sitä mieltä olen aina vähän ollut. Sellaiset ihanan kuohkeat viiden tähden hotellin luokan valkoiset pyyhkeet. No ei nää omat kyllä iiiihan niitä vaatimuksia täytä, hih. Vaan joskus ne on oikeesti ne arjen pienet ilot jotka ilahduttaa, ja nyt ne on tusina uusia pyyhkeitä. Ostin poikkeuksellisesti myös tuollaisina kauniin ruskean sävyisenä. Ne on vain veskiin tarkoitettu, kylppäriin ne ei väritykseltään sovi, mutta vessassa on tämmöiset linnunmaidonvaaleat (onko se väri?) kaakelit niin sinne sopii tuo kaunis ruskea sävy mielestäni nätisti.

Photobucket

Rullailin niitä tuohon kaappiin, mutta se on hieman epäkäytännöllistä, sillä tahdon että kaikki pyyhkeet ovat samassa paikassa, ja eihän tuohon pieneen kaappiin nyt mitenkään mahdu siirtää koko talouden pyyhkeitä. Mutta hei! Toisaalta ainoastaan nämä ruskeat pyyhkeethän oli tarkoitettu tänne vessaan, ja nehän mahtuu tohon vallan hyviin, joten sehän sittenkin sopii. Hienoa!

Photobucket

Näyttääkö nämä kaakelit kuvissa mintunvihreiltä? Jos näyttää niin näyttää väärin.
Ne on ihan haaleen vaaleet. Just sitä linnunmaitoa =)

Photobucket

Veskin sisustus on ihan kesken. Siellä on hurjasti tyhjää tilaa, enkä tiedä mitä sinne törkkäisin. On niin tyhjän ja kylmän näköistä, että heitin äkkiä tuohon hyllyn päälle Indiskan ison mukin ja Mariskoolin, mutta tyhjältä näyttää kyllä edelleen. Ja siltä että ne tosiaan on heitetty siihen =D Tämä wc pitäisi todellakin sisustaa! On vaan hieman haastava tila. Mutta on mulla jonkinlainen visio tästä jo.

Photobucket

Yhteenkin nurkkaan sopis mun mielestä ihan pirun hyvin nojatuoli =D Vaan kukas se siinä oikein istuskelis ja miksi... Mutta tämä on tosiaan pulmallinen "huone". Koitan katsella sisustussaiteilta kuvia avuksi ja tuon niitä sitten tännekin. Kurkataan vaikka sitten tännekin uudestaan. Kunhan olen ensin saanut aikaiseksi jotain. Jotain muuta kuin nojatuolin =)

Photobucket

8 kommenttia:

Miss M kirjoitti...

Kiva, kuvia teiltä!! Lisää odotetaan!
Hauska tuo nojatuoli-idea! Vois siinä jonkun kans jutustella kun on itse istunnolla! =))

Linnea kirjoitti...

Kuvia meiltä, kuvia meiltä, joo jee! Kiva kun kävit Maria <3 Oli kyllä aika köyhiä kuvia. Jaahas, pitäiskö mun pistää toi nojatuoli sitten ihan vakavaan harkintaan, hahah. Kai siinä vieraat ainakin vähän ihmettelisi kun menisivät meillä ensi kerran vessaan, ja siellä olisi pytyn lisäksi toinenki tuoli, nojatuoli - mahtuis varmaan rahikin. Laittaisinko kuule kerralla oikein koko sohvaryhmän =D (Vaan sit saisivat olla jo pystykkäin.) Ei mutta piru kun se tuoli sopis siihen nurkkaan oikeesti niin hyvin, ja tiedän tasan jo mikä tuolikin se olis... Kai siihen joku kaapisto pitää kuitenkin oikeesti lykätä.

Minna kirjoitti...

Minusta toi nojatuoli on todella hyvä idea! Vähän huumoria ja persoonaa! Jos kylpyhuone on kaunis, miksi siellä ei voisi viettää aikaa muutenkin kuin asioilla? Nojatuolissahan voisi vaikka lueskella "wc-kirjallisuutta" tai meikata istualtaan tai lauleskella,vaikka sitä pitäisikin aina tehdä seisten. Rohkeasti vaan! :)

Tai jos et laita nojatuolia, niin entäs se designtuoli jonka nimeä en muista, se läpinäkyvä rokokoo henkinen, tiedät varmasti mitä tarkoitan...? Siinä on sairaan hyvä istua!

Linnea kirjoitti...

Heippa Minna! Tiedän mitä desing-tuolia tarkoitat. Unohdan sen suunnittelijan aina itsekin, vaikka siitä on jo pariin kertaan minua muistutettu, en muista sitä taaskaan. Juu, eihän se nojatuoli sinänsä ole huono idea, sillä siinähän olisi mukava kavereidenkin istuskella silloin kun tyttöjen kanssa yhdessä ängetään peilin eteen kireessä sipaiseman viimeiset huulikiillot huulille ennenkuin taxi tulee hakemaan kemuihin ;) Siinä mielessä toimisi aivan tosi kivasti. Ja sitä paitsi tytöt käy aina muutenkin yhdessä vessassa - oli sitten ikä mikä tahansa =) En usko että laitan sitä tuolia tuohon veskiin kuitenkaan, koska tarvitsen oikeasti säilytystilaa, joten täytyy tyytyä tavallisempaan ratkaisuun. Jotain kodikkaita tauluja sekä seinähyllyjä joissa on muutama kaunis esine, aion kyllä hankkia, sillä tuo wc on semmoinen tila että sillä on tosiaan potentiaalia siihen, että siitä tulee ihan kodikas "huone", no tila ainakin. Kylpyhuone meillä on sitten vähän enemmän sellainen pelkästään kylppäri - hieman spamainen. Valitsin sinne mosaiikinkin sen mukaan, että se muistuttaa etelän uima-altaista. Haluan kylvyssä ollessani ajatella että olen etelän lämmössä lillumassa uima-altaassa aurinko kasvoilla =) Ohhoh, jopas taas innostuin kirjoittaman.. Tosi mukava kun kävit Minna. Toivottavasti nähdään jatkossakin =)

E kirjoitti...

Hauska tuo jalkalamppu vessassa. Enpä olisi itse tullut koskaan ajatelleeksi tuollaista, mutta sopii kyllä. Tunnelmallisen näköinen vessa, vaikka keskeneräinen olisikin. =)

Linnea kirjoitti...

Missy E: Eikö olekin tosiaan kiva tuo jalkalamppu vessassa. Kiitos, oli kiva kuulla että pidit. =) Nähdään taas, ja lupaan tulla joku päivä ajan kanssa tutustumaan Sinun blogiisi. Olet niin ihana kun käyt aina täällä. Kiitos sinulle kun jätät aina mukavia viestejä perääsi.

Beanna kirjoitti...

Tuo pyyhekaappi on kaunis!
Mä tykkään myös juuri hotellivalkoisista pyyhkeistä, vaikka en niitä kuin pari omistakaan. Lisäksi rakastan hotellivalkoisia lakanoita ja ravintoloita, joissa on valkoiset pöytäliinat! :)

Linnea kirjoitti...

Marie: Olen huomannut että sinulla on silmää kauniille sisustukselle, joten kiitos paljon! Olemmekin sitten näköjään samanhenkisiä tässä hotellipetauksessa ym. En pysty vastustamaan kauniita pussilakanoita ja ostan niitä jatkuvasti lisää, mutta silti tuntuu että pyykkään yhtenään vain meidän koko valkoista lakanasettiä =D (Hemtexistä) Tai itseasiassa kun käytän tätä täysin valkoista pussilakana- ja aluslakana-yhdistelmää + tyynyliinasettiä, on mukava laittaa esim. kauniin ruskean sävyiset tyynyliinat toisiin tyynyihin. Ja juu, ehdottomasti valkoiset pyyhkeet. Tulee entistä puhtaampi ja fressimpi olo =) Minulla on niitä jo aika reilusti (en ole muuten itse havainnut suurtakaan eroa Stockman Casan, sekä Ikean liki identtisten valkoisten pyyhkeiden kesken. Hassua..) mutta tusina lisää oli oikein kiva lisäys varastoihin. Aina saa sitten "vanhat" - niin vuodevaatteet kuin pyyhkeetkin - viedä kodittomista kissoista tai koirista arvokasta huolta pitävien hyväntekeväisyystaloille, jossa usein arvostetaan siistiä vanhaa täkkiä etc, siitä orvolle nimittäin petiin oivaa pehmikettä <3 Hei Marie muuten, tosi kivaa että kävit. Ilahduin sun visiitistä =)

Related Posts with Thumbnails