tiistai 19. tammikuuta 2010

Musta Lammas?

Vielä on jäljellä afterpartyt, joissa yllättäin esimerkiksi Lindsay Lohan ihastutti, mutta nyt olen saanut hetkeksi tarpeekseni iltapuvuista, ja niin olette takuuvarmasti tekin. Tuli vain kauhea pakkomielle saada kaikki omat suosikit, tai joku muu, josta oli jotain sanottavaa tuotua tänne esiin. Jos iltapuku ostoksille olet lähdössä niin kurkkaa ihmeessä tänne ensin, eiköhän täältä jotain inspiraatiota lähde ;-)

Palataan siis vielä muutaman coctailmekon kimppuun myöhemmin, mutta nyt haluaisin kysyä teiltä,
että kuka tunnistaa tämän naisen?

Photobucket

Minä en nimittäin tunnistanut ennenkuin luin tekstin.
Hän on Jenkkien Suurin Pudottaja tv-ohjelmasta tuttu piinkova valmentaja Jillian Michaels. Upea! Olen muuten joskus miettinyt olisiko Gillian gay. Ei, mutta hän on bi. Woah! Hello girl :-) Kukahan siinä tapauksessa oli tämä Gillianin kanssa punaisella matolla viihtynyt (taustalla näkyvä) toinen kaunotar? Ihana vaalea sparkle puku hänelläkin. Karismaattisia kauniita naisia, kertakaikkiaan!

Photobucket

Ja viimeiseksi heitän kuvan Mickey Rourkesta tyttöystävineen.
Tyttöystävä oli sitten vetäissyt minimitan päälle, enkä mä sano että hän huonolta näyttää...
Hän näyttää hyvin ...Mickey Rourkin tyttöystävältä =)

Photobucket

Sitäpaitsi Mickeyn avecin mekko ja laukku ovat ihanat, hän ulkoiluttaa niitä vain hieman väärässä paikassa.
Mutta mitä pienistä. Ei kaikki ole niin nöpönuukaa.

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

kaunis tuo eka mekko :)

Camilla kirjoitti...

Tunnistin neitokaisen kasvoista, mutta nimeä en tiennyt. =) Hän on kyllä näyttävä nainen.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta naisen kasvonpiirteissä on jotakin miesmäistä, ehkä vahvat kasvonpiirteet tekevät sen. Taustalla näkyvä nainen vastaa enemmän omaa kauneusihannettani :)

Linnea kirjoitti...

*~SL: Kyllä minustakin ihan nätti.

Ragdoll: On tosi näyttävä nimenomaan, karismaattinenkin sanoisin. Ja mielenkiintoisen näköinen.

silkkis: Joo, minunkin mielestä on miesmäisiä piirteitä. Niinkuin yllä kirjoitinkin, tosi mielenkiintoisen näköinen. Ihan rehellisesti täytyy sanoa, että jos joku sanoisi että siinä on transu, niin en yhtään epäilisi, joten siinä mielessä ja muutenkin Gillian on minun mielestä ehdottomasti kauneimmillaan sen näköisenä kun ollaan totuttu näkemään: treenivaatteet päällä ja vain pieni ehostus kasvoilla. En oikein itsekään tiedä, onko tässä sitten joku ristiriita mielipiteessäni, mutta minusta hän tosiaan siitä huolimatta että pakkeloituna näyttää miesmäiseltä on kaunis sellaisenakin =) Mulla on muutenkin tosi laaja naiskauneusihanne. Miesten suhteen tykkään ehkä enemmän vain muutaman tyyppisistä (ai kamala mitä rajaamista, oikein omaankin korvaaan ottaa), mutta naisissa kyllä on monenlaista eri kauneutta, jota ihailen, tai miten sen nyt sanoisi.

Related Posts with Thumbnails