maanantai 18. tammikuuta 2010

Kun Kaverilla On Sama Asu Päällä Juhlissa..

No, nyt ei tosin ole kyse samasta asusta, vaan asusteesta ja se on... tattadadaa: Sateenvarjo! Golden Globe gaala juhlittiin sunnuntaina, ja kaatosateessa. Ja käytetyin asuste oli ehdottomasti sateenvarjo. Niinpä punainen matto täyttyi sateenvarjoista, ja niiden alla heiluvista staroista. Suloisinta tässä kaikessa taisi kuitenkin olla starlettien miehekkeet, jotka herrasmiesmäisesti yrittivät samalla pysytellä poissa kuvasta kun pitelivät sateenvarjoa naisensä päällä. Käydään siis sateenvarjokuvien kimppuun =)

Aloitan Fergien täydellisesti istuvalla puvulla sillä se on ikisuosikkini Elie Saabin luomus.

Photobucket Photobucket

Fergiellä on todella kauniit silmät, mutta jotenkin hän on vaan niin omituisen näköinen, kuin muovinen kumiukko. Rinnat näyttää kasvaneen kovasti. Tosin täytyy sanoa että poikkeuksellisen kauniisti onnistunut silikonileikkaus.

Photobucket

Huomasin muuten juuri miten paljon yksi ystäväni muistuttaa Fergietä,
tosin on sanottava että ystäväni on tyrmäävän kaunis nainen, ja Fergietä paljon kauniimpi.


Colin Farrelin äärimmäisen kaunis tyttöystävä, ja suhteellisen tuore äiti Alicja Bachleda kantoi yllään hyvin kaunista pukua. Todella kaunis syvän sininen sävy ja materiaali on näyttävä yhdistelmä. Myös hopean värinen rannekoru sopii pakettiin täydellisesti. Puku on leikkaukseltaan kauniin klassinen, mutta se olisi voinut istua rintojen kohdalta hitusen paremmin.

Photobucket

Joshua Jackson on hauska pidellessään sateenvarjoa aina yhtä mielenkiintoisen pukeutujan Diane Krygerin päällä.
Yhtä nauravaista naamaa näyttää Nick Cannon pidellessään varjoa vaimonsa Mariah Careyn päällä.

Photobucket Photobucket

En pidä Mariah Careyn habituksesta, (vaikka pidinkin hänen itseironiastaan hänen toisissa kemuissa palkintoa vastaantottaessaan myöntäessään olevan pikkuhiprakassa, hih) mutta jotain tässä hänen Herve Legerin puvussaan on. Se taitaa olla tuo mielenkiintoinen kuosi josta pidän. Yläosan leikkaus ihastuttaa pienine hihoineen myös.

Photobucket Photobucket

Ja täällä seuraava sateenvarjon pitelijä, David Arquette, ja varjon alla niin kauniskasvoinen, mutta minusta hieman turhan vahanukelta näyttävä vaimonsa Courteney Cox. Courteney oli muuten vetäissyt jalkaansa Jimmy Choot ja päällä istuu täydellisesti Victoria Beckhamin suunnittelema puku.

Photobucket

Photobucket

Seuraavaksi sadetta vastaan taistelevat täydellinen nainen Felicity Huffman miehensä William H. Macyn kanssa.

Photobucket

Felicityn puku oli kerrassaan upea kaikkinen yksityiskohtineen, ihmettelen etten ole törmännyt siihen hehkutuslistoilla, tosin en niitä ole vielä hirveästi tsekkaillutkaan, ehkä se johtuu siitä, heh. Puvun kangas näyttää niin hiuksen hienolta, että voin vain kuvitella miten kevyt se on päällä. Hopean harmaa on täydellinen vastine noin hennolle puuterin sävylle. Rannekoru on yhtä hento ja sievä kuin puku. Kerrassaan ihana kokonaisuus!

Photobucket Photobucket

Samantha Harris and Lara Spencer olivat raikas ja iloinen väriläiskä punaisella matolla.
Olen tietenkin heti ihan myyty kun näen mitä tahansa turkoosia valkoiseen yhdistettynä.

Photobucket

Näyttelijäpariskunta David Duchovny ja Tea Leoni olivat tosi suloisia yrittäessään pärjätä sateen alla, ja Tean vaatteet olivat tyylikkäät ja kauniit, mutta mielestäni oudon arkiset.

Photobucket Photobucket

Seuraavan varjon alla säihkyi Anna Paquin Stella McCartneyssa!
Mustaa ja kultaa! Vintage korut Stephen Russellilta.
Vieressä söpöstelee tietenkin Harrison Ford ja Calista Flockhart.

Photobucket Photobucket

Tykkään tosi paljon Annan puvun kaula-aukosta ja hihoista, mutta muuten joku tökki. Itseasiassa pidän jopa etuhalkiosta ja puku istuukin niin kauniisti, taidan pitää koko puvusta, joten ehkä ainut mikä jäi tökkimään ja pahasti on nuo hirveät kengät. Katsokaa nyt miten kauniilta Anna näyttää kun puvusta näkyy vain yläosa:

Photobucket

Kate Hudsonin Marchesan puku kuului tähän veistokselliseen pukujoukkoon. Kate Hudsonin puvusta oli vaikea löytää loistavaa kuvaa, sillä sateesta johtuen hän piteli kaunista laahustaan tietenkin ylhäällä kulkiessaan punaisella matolla. Vieressä nuorta Sophia Lorenia muistuttava Penelope päällään vastakohta Katen puvulle, naisellinen ja romanttinen Giorgio Armani Prive.

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Juhlissa ei nähty samaa asua kahteen kertaan, mutta samanlaisia kyllä. Rupesin melkein nauramaan kun katsoin kuvasaldoa juhlista läpi. Yhdeksällä kymmenestä naisesta on päällään puku joka peittää vain toisen olkapään, siis miten se nyt sanotaan, yksiolkaiminen puku. Joten kenellekään ei liene jääneen epäselväksi tämän talven ja tulevan kevään trendi. Toinen olka siis paljaaksi. Toinen vaihtoehto on pienet holkki/puhvihihat, itse ihastuin niihinkin kovasti. Tosi moni puku oli todella suloinen pienine hihoineen. Lisäksi kiinnitin huomioni veistoksellisiin pukuihin sekä epäsymmetrisiin kaula-aukkoihin, joita näkyikin heti yksiolkaimisten jälkeen varmasti eniten. Röyhelöt ja kimallus eivät myöskään todellakaan ole menneen talven lumia. Väri, joka oli mustan lisäksi suosiossa oli violetti/pinkki sen kaikkine eri sävyineen, virkistävää.

Ah, sitä ihanaa pukuloistoa. Tulen varmaan kirjoittamaan kaksi sivua pelkästään tästä aiheesta, joten Hollywood-juhlamuodista ei kiinnostuneet: nähdään parin viikon päästä =) Tosin nyt on juhla-aika ja tulossa on gaalaa jos jonkinlaista, joten katsotaan miten juhlapukupainoitteisena blogini pysyy seuraavat kuukaudet.. Kuvia on siis tulossa paljon, joten pahoittelen mahdollista jumittamista, ja yritän jakaa kuvia mahdollisimman moneen viestiin, vaikka tuppasin tämänkin kyllä jo ihan täyteen, sorry =)

Ps. En muuten kuvittele olevani yhtään minkäänmoinen "muotitoimittaja" kommentteineni, kunhan ihan omaksi ilokseni katselen ja juttelen näistä =)

2 kommenttia:

COCO kirjoitti...

Hello! Mulla on kauhee hääkuume ja selasin just nämä ihanat pukukuvat! Ihastuin kovasti moneen, eniten Felicity Huffmanin puku miellytti ja olisi aika makeeta saada se omaksi hääpuvuksi, ehkä vielä vaaleampana. ;) hih!

Linnea kirjoitti...

Hellou! Vai että hääkuume COCO =) Pitää tulla siinä tapauksessa tsekkaan mistäs sä tällä hetkellä bloggailet ;) Siis minustakin tuo Felicity Huffmanin puku on aivan mielettömän ihana, ja olisin voinut postata siitä vaikka miten monta kuvaa, niin että se tulee mahdollisimman tarkkaan esiteltyä koko mekko, mutta kun oli tosiaan näitä kuvia jo muutenkin niin hirveä määrä...

Related Posts with Thumbnails