tiistai 26. tammikuuta 2010

Iloinen Herätys?

Photobucket

Muistaako joku kun viime syksynä innostuin pinkistä väristä sisustuksessa pariinkin eri kertaan. Kyse oli kodin pinkityksestä =) Nyt sain tehtyä jotain asian eteen. Vaaleanpunainen ei todellakaan ole helpoin väri tuoda kotiin, missä asuu muitakin kun tyttöjä, hih.

Tämmöisen pienen herätyskellon olen joskus aikoja sitten ostanut jostain kierrosta, ja nyt löysin sen yllättäin kun kaivelin aarrearkkujani. Ujutan sen yöpöydälleni, niin ehkä aamut alkaisivat pirteämmin kun näin hauskan värinen kaveri herättelee. Tosin ääni joka tästä masiinasta lähtee kun se on vedetty, on kaikkea muuta kuin sulosointuinen... Voitte vain kuvitella. Mikä nyt on ääni, joka lähtee tuollaisesta vanhasta vedettävästä herätyskellosta.

Photobucket Photobucket

Söpö, eikö vain? Kello siis. Ei ääni. Sitä teidän ei tarvitse kuunnella.
Pidän teistä lukijoistani liikaa ladatakseni tänne videon, jossa on kello in action.

11 kommenttia:

TeeCoo kirjoitti...

IHANA!! Niin supersöpö, että äänen kamaluus on aivan sivuseikka ;)

E kirjoitti...

Söpö kuin mikä! Minulla oli lapsena tosi ihana herätyskello (siis silloin oikeasti tykkäsin siitä). Possu, joka nosti painoja ja herätti kehotuksella "wake up, it's time for morning excercise". Nyt se saisi valitettavasti aika nopeasti nyrkistä. =)

Anttis kirjoitti...

Suloinen <3

Johanna kirjoitti...

Juu ihana! Eihän tota tarvis edes käyttää, vois olla vaan koristeena. Aivan ihanan sopö väri <3

Kaitaliina kirjoitti...

Voih, kellosi sopisi meidän makkariin täydellisesti värinsä puolesta.
Miehelläni on yöpöydällään lähes samanlainen valkoisena ja jos sinun kellostasi kuuluu lähellekään yhtä kova pirinä kiitän suuresti, ettet lisännyt äänivideota:)

Elisabeth kirjoitti...

voi miten suloinen kello!
mäkin oon haaveillu tollasesta vanhanajan kunnon pirisevästä kapistuksesta :)

Saija kirjoitti...

Nätti! Viimeksi olen herännyt oikean herätyskellon soittoon joskus lapsena...tylsää että nykyään käyttää vain kännykkää herätyskellona. Voisi olla hyvä myös tuollainen söpö kapistus, jota ei voisi torkuttaa! :)

Aiempiin postauksiisi kommentoiden, niin mä ainakin käyn täällä, kuten monissa blogeissa, ilahtuneena kurkkimassa usein, mutta oon niin hidas reagoimaan. Pitäisi kirjoittaa se kommentti aina heti (kuten nyt), eikä jäädä mietiskelemään, sillä sen ajan kun mä mietiskelen, niin blogit on ehtineet päivittyä jo moneen kertaan!:D
Ja tähän samaan syssyyn vielä se, että mäkin harrastan kansallispukuja...nyt olen pitänyt varmaan kolme viikkoa ihanaa harmaata paksua neuletakkia kaiken kanssa!:) No niin, näinhän tää kävikin kätevästi-sain kommentoitua sun kolmeen postaukseen samalla. :)
Koskakohan ehtisin vielä oman blogini kimppuun...!:)

Linnea kirjoitti...

Teecoo: No juuri supersöpö on kello minustakin =) Tosi kiva kun kävit ja jätin merkin perääsi, nähdään!

Missy E: Hahah, sun lapsuuden herätyskello kuulostaa hauskalle. Vaikka ei varmaan enää tosiaan oikein mätsäiskään välttämättä sisustukseen tai muutenkaan tyyliin, mutta tuo jotenkin osui mun huumoriin. Hauska! Tosin olisin varmasti joka aamu aivan tolkuttoman vihainen possulle, joka ehdottelee jumppaa jo ennenkuin olen edes avannut silmiäni ;)

Anttis: No voi kiitoksia =)

Johanna: Ja eipä kuule käyttöön päätynytkään... =) Mulla on nimittäin sellaien hassu juttu, että jos kellon sekuntiviisari tikittää vähänkään äänekkäästi, niin häiriinnyn siitä heti, ja nukkumaan menostahan ei silloin tule yhtään mitään, jos kuulen kellon tasaisen tikityksen. Niinpä tämä kello on vetämättä, ja koristaa tällä hetkellä keittiön aarrekaappia, jota mieluusti tahtoisin teille joku kerta esitellä. Ensin se pitäisi tosin saada edes suhtkoht edustuskuntoon ;)

Kaitaliina: Sulla on hauska nimimerkki =) Eipä kestä kiittäminen, hih!

elizabeth: Kiitoksia! Ja vielä hienompi olisi minusta sellainne kello jolla on ne "hatut/korvat" pään päällä, ja sitten se herättää niin että joku metalliosa paukuttaa niihin hattuihin. Selitän hölmösti, mutta tiedät varmaan mitä tarkoitan? Minulla oli sellainen valkoinen joskus, se oli tosi kaunis, mihin lie hävinnyt. Harmi.

Sarona: Olen vähän samanlainen kuin sinä. Kommentti saattaa jäädä jättämättä kun ajattelen että tulen mielummin paremmalla ajalla uudelleen ja kirjoitan kunnolla, enkä vain hutaise jotain kiireessä, mutta sitten blogi on tosiaan päivittynyt eteenpäin, ja ajattelen että jos vielä nyt jätän viestin, ei se kuitenkaan enää tavoita blogin pitäjää.

Siispä seuraa ryhdistysliike! =)

Käyn muuten sinun luona aina kun sulla on jotain uutta. Olen edelleen iloinen siitä että kerroit mulle mitä on luomuskumppa jne. Tykkään ihan superpaljon sun blogista, ja odotan oikeesti aina tosi innolla koska kirjoitat ja mitä uutta tällä kertaa. Tykkään tosi paljon sun blogista juuri sen takia, että se on kaunis ja lämmin, mutta sen lisäksi opin sinulta jotain. Kiitos siis hei oikeesti että pidät blogia.

Mongusti kirjoitti...

Sulla on ihana blogi. Niin ihania kuvia ja ulkoasu lämmin. <3

COCO kirjoitti...

Hello Linnea! Tulit mieleeni kun katsoin tätä kuvaa: http://plaza.fi/ellit/koti/deko/sisustusideat/kylpyhuoneet/rentouttava-kylpyhuone . Kerroit jossain postauksesta teidän kylppäristä, jonne voisit laittaa nojatuolin. Niin tuossa kuvassa olisi yksi toteutus! :)

Linnea kirjoitti...

Paljon kiitoksia Mongusti!

Thanks COCO! Ihana toiletti!



CU!

Related Posts with Thumbnails