tiistai 19. tammikuuta 2010

Golden Globe Pukuloistoa

Mietin tässä hetken, että yrittäisin lajitella näitä pukuja joko värien tai mallin mukaan, etenkin kun niitä epäsymmetrisiä ja yksiolkaimisia pukuja oli niin poikkeuksellisen paljon, mutta se taitaa olla sen verran iso homma että latailen näitä tähän vaan ilman sen erityisempiä perusteita. Vaikea on myös poimia suosikkeja joukosta, osa on jo mennyt aikaisemmassa kahdessa postauksessa, osa on vielä tulossa. Poimin tähän parhaani mukaan esille eri trendejä, joita juhlassa voimakkaimmin näkyi, ja yritän tietenkin siitä joukosta poimia niitä omia suosikkejani.

Christina Aguilera meni ja yllätti herkän kauniilla, mutta mielenkiintoisella - samaan aikaan fiilikseltään klassisella että hieman futuristisella - puuterin sävyisellä puvullaan. Puku on niin taattua Versacea, että sitä tuskin tarvitsee edes mainita.

Photobucket Photobucket

Maggie Gyllenhaalin Roland Mouretin puku on malliesimerkki siitä, mitä monella oli päällä:
Epäsymmetrinen kaula-aukko, veistoksellinen leikkaus, yksi olkain, merenneitomalli..
Näin dramaattiset ja terävät muodot eivät ole minun makuuni, siksi niitä en juuri tämän enempää täällä esittelekään.

Photobucket Photobucket

Jennifer Garnerin Atelier Versacen puku istui kuin hansikas. Upea!
Epäsymmetrisen kaula-aukon lisäksi Jenniferin puku näyttää myös illan trendin laahuksen pituudessa ja mallissa.

Photobucket

Photobucket Photobucket

Valtavan upeita röyhelöitä kantoi Chloe Sevigny Valentinon puvussa.
Ja jälleen huokailen vaatteen materiaalin perään, ja mietin miltä noin ylellinen sifonki tuntuisi omaa ihoa vasten.

Photobucket Photobucket

Tässä ehkä röyhelöistä illan toistuvin tyyli Anna Kendrickin päällä. Ihan ok, mutta jotenkin en itse tästä lämpene. Puku ei väriltään, eikä oikein malliltakaan näytä istuvan täysin kantajansa päällä. Jotenkin pliisu. Tämän mallin muhkeita viistosti kulkevia röyhelöitä kantoi päällään moni.

Photobucket

Hassua on myös se, että vaikka olen nyt jo seitsemättä kertaa mainitsemassa niistä yksiolkaimisista puvuista huomaan, että näihin omiin suosikkeihini ei valikoitunut niitä kuitenkaan huikeaa määrää. Uskokaa pois, tai tsekatkaa jostain itse. Koko kemut olivat oikeasti täynnä toinen olka paljaana kulkevia naisia.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails