tiistai 19. tammikuuta 2010

Golden Glode Yksityiskohtia, Meikit & Kampaukset

Drew Barrymoren lookkia on hehkuteltu, mutta itse en pidä Atelier Versacen puvun ylimääräisistä härpäkkeistä. Olkapäällä tuo vielä menisi, mutta ei enää lantiolla. En oikein ymmärrä sen funktiota. Mutta materiaali on todella kaunis, vau! Mutta niin on George Clooneykin joten päädyinkin tämmöisiin kuviin Drewn puvusta ;-)

Photobucket Photobucket

Myös Marion Cotillard oli Christian Diorissaan yksi tästä suuresta joukosta, joka kantoi olkainta vain toisella hartiallaan.

Photobucket

Kauniisti oli sekä ihana meikki, että kynsilakka sävytetty tumman sinivihreän puvun mukaisiksi:

Photobucket Photobucket

Minua itseä ihastuttaa ja inspiroi juhlapukeutumisessa tällä hetkellä syvät valtoimenaan roikkuvat kaula-aukot, joissa "lepattaa ylimääräistä" kangasta rennosti vapaana roikkuen. Paremmin en osaa selittää, mutta ehkä tämä Olivia Wilden Gucci selittään hieman mitä tarkoitan. Tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani koko illalta!

Photobucket Photobucket

Ihastuin myös Olivian koruihin, etenkin sormukseen.
Olivian ylös nostettu kampaus sopii mielestäni oivasti puvun avoimen kaula-aukon kanssa. Upea!

Photobucket Photobucket

Kampauksien ja meikkien kohdalla kiinnitin erityisesti huomiota seuraaviin:

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Penelopen meikki oli yllättävän raskas, mutta silti kyllä kaunis. Hänestä huokui mystinen vanhan Hollywoodin glamour. Myös arvokkaan näköinen Jaime Pressly toi henkäyksen menneiltä ajoilta. Katseessa jotain samaa kuin edesmenneessä Monacon Ruhtinattaressa Grace Kellyssä. Kate Hudsonin meikki on taas ihanan raikas, ja etenkin silmämeikki mahtava. Courteney Coxin päältä noteerasin taas heti nuo ihanaakin ihanammat korvakorut, sekä rennon, mutta silti uljaan kauniin kampauksen.

Vaikka oikeastaan jokainen yllämainituista sopisi minulle paremmin kuin seuraava, nousi tämä Nicole Kidmanin look silti ehkä suosikiksi. On vaan jotenkin niin seesteisen klassinen ja kaunis kokonaisuus. Huokaus, mikä nainen!

Photobucket Photobucket Photobucket

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails