lauantai 7. marraskuuta 2009

Ensin oli Cluelessin Vaatehuone, Sitten Carrien.. Check These Out!

Christina Aguilera:

Photobucket

Crisse kertoo:
"Everything on my shoe wall is grouped by designer—Louboutin, McQueen, YSL—all in their own little family," "And there's room for boots up top."

Oma mielipide: Liian kitsch omaan makuuni, mutta ihan omistajansa näköinen, ja todella upea. Portaat on ihanat ja hauskat. Täydellisesti onnistunut kokonaisuus. Toivottavasti leopardikuosinen matto on feikki!

Olivia Wilde:

Photobucket

Olivia kertoo:
Recently, Olivia Wilde and her husband, Tao Ruspoli transformed the guest room and sitting room of their Venice, Calif. townhouse into a walk-in closet and a refined, comfortable office for the actress.

Oma mielipide: On tosi mielenkiintoista päästä näkemään Olivian vaatehuoneeseen, sillä jumaloin naisen ulkonäköä ja tyylitajua. Ihastukseni huoneeseen on yhtä suuri kuin Olivian itsekin ilmeen peruusta. Arvokkaan, mutta intiimin oloinen tila. Jälleen täydellinen kokonaisuus ja täysin omistajansa näköinen karismaattinen tila. Peilipöytä on kiehtova, lamppu kaunis, matto ihana. Me likey! Olivian päällä oleva puku on taattua täydellistä Olivian tyyliä.

Fergie:

Photobucket

Fertsu kertoo:
"We knocked down the wall between two rooms and Josh named it Fergieland!" "I designed it myself, so there's a boudoir-boutique feel."

Oma mielipide: Kuva on kehno, sillä ei anna samaa kuvaa mitä Fergie kertoo. Ihan sama, sillä totaalinen no-no, ja jättiläismäinen miinus tulee tuosta järkyttävästä taljasta/turkista. Rumaa! Rupaisin itkemään jos näkisin vastaavan joka kerta kun avaisin vaatehuoneeni oven. Myös kirkkaanpunaisen, valkoisen ja mustan yhdistelmä on liian raju nimenomaan vaatehuoneeseen. Vaatehuoneen tulisi olla mielestäni suhteellisen neutraalin värinen, ei silmille käyvä.

Eva Longoria:

Photobucket

Eva kertoo:

The 133-square-foot master closet in Eva Longoria Parker's L.A. home is full of gorgeous gowns, shoes, shirts—and a coveted Hermes hot-pink crocodile Birkin bag. "I always dressed for comfort". Toim. huom. haluan myös mainita että hän kutsuu Lubujaan nimellä "a beautiful pain".

Oma mielipide: Okei, tämäkin kuva on todella epäpätevä antamaan oikeaa kuvaa siitä millainen Evan vaatehuone on, sillä olen nähnyt tästä tyttömäisestä ja todella ihanasta ja myös järjestelmällisestä huoneesta upeita kuvia. Siellä on ihana kevyt fiilis. Tumma puu on silti ankea, mutta Evan vaatteet tekevät huoneeseen kuin huoneeseen iloisen pirteän piristyksen. Miikka lähtee krokoBirkinistä, ja sen mainostamisesta. Eva on metsästäjäperheestä, joten hän on varmaan tottunut kuolleisiin eläimiin. =(

Nicky Hilton:

Photobucket

Nicky kertoo:
Her home boasts two "very organized" couture-filled walk-in closets. "My Manolos are together, Chanels are together, Louboutins together."

Oma mielipide: Tylsähkö, neutraali, tosi järjestelmällinen. Rumat henkarit, oikein kaunis tuoli. Lattia ok.

Kimora Lee Simmons:

Photobucket

Kimora kertoo:

Kimora combined two bedrooms in her 49,000-square-foot Saddle River, N.J. home to create her expansive walk-in closet. "I wanted my closet to look like a boutique,". The closet, which is decorated with leopard-print carpet, marble columns, a mini-bar, and flat screen tvs, only holds some of her clothes—the overflow is stored in other bedroom closets. Everything in her closet is photographed and stored on her computer so she can easily put together outfits.

Oma mielipide: Okei tää oli odotettavissa - taas eläinprinttiä. Tällä kertaa takuuvarmasti aitoa. MIINUS! Yksityiskohdat ovat tutustumisen "arvoisen" näköisiä, ihan hauskoja. Kaikkea on kuitenkin aivan liikaa, onko vaatehuoneessa tarkoitus pitää myös teekutsuja? Miten mimmi(n) avustajat löytävät tuolta mitään? Ei, liian ahdasta, ja... ja... ja... liikaa kaikkea! Apua, pakko päästä ulos täältä, pyörryttää.
Edit! Luin Kimoran omat kommentit vasta sen jälkeen, kun olin kirjoittanut omani (kuten jokaisen kohdalla), ja ahdasta ei tosiaan ole, Kimora kertoo, ja ilmeisesti niitä drinkkikekkereitä tosiaan on tarkoitus vaatehuoneessa pitää. Oh well.. Myös vaatekokonaisuuksien paikallistamiseen ja kokoamiseen löytyi ratkaisu. Valokuvaaja parka, hän sai urakan päätteeksi varmasti burn-outin. Toivottavasti hänellä oli tuntiliksa, sillä hän sai varmasti hankittua luxushuvilan Barbadokselta. Propsit siitä, että flikka oli ratkaissut eläinprinttiä lukuunottamatta kaikki huomaamani ongelmat, hih.

Paula Abdul:

Photobucket

Paula kertoo:

All her outfits and coordinating accessories are numbered with tags so she can easily pack for trips and events.

Oma mielipide: OHO, kuka olisi arvannut - tämä ei olekaan täydellinen sekametelisoppa. Vaikka puun väri, oven nupit ja yleisilme on tosi tylsät ja ysärit, yllätyin silti positiivisesti. Eihän tämä ole niin mauton mitä odotin. Paulakin on päättänyt pukeutua kerrankin sopusointuisasti. Aurinkolasipömpelit ja vyöröykkiöt ovat taattua Paulaa! Se on jotenkin hauskaa. Olen varma että Paula on todella iloinen ja tyytyväinen vaatehuoneeseensa. Toimiva tila. Kiva nainen. (En tiedä mitä tekemistä jälkimmäisellä lauseella on vaatehuoneen kanssa, mutta teki vai mieli kirjoittaa se siihen =))

Mariah Carey:

Photobucket

Mariah kertoo:

"I have about 1,000 pairs of shoes. But lots are in storage. (Toim. huomio kaikki ei siis sittenkään mahtuneet mukaan, oh.) Carey designed the sweeping space with gold-leaf and bleached-wood floors. "Like Louis Vuitton luggage," she says, "it will only look better over time." "If someone else ever bought it [the apartment], she'd have to be a total diva!"

Oma mielipide: Tästä olen nähnyt videomatskua, ja vaatehuone(isto) on henkeäsalpaavan kokoinen. Olen iloisesti yllättynyt, ettei vaaleanpunaisiksi kullalla tapetetoiduilla (Kyllä, Mariahin maailmassa kultaa voidaan varmasti käyttää liisterin sijaisena) katossa lentele perhosia, eikä lattia ole glittervahattu. Kokonsa lisäksi tämä ei kummemmn herätä tunteita, onhan tämä toki hyvin kätevä ja järjestelmällinen (jos voin käyttää noin arkisia sanoja näin luxus-tilasta). Tyyli ei ole makuuni, lähinnä johtuen tuosta kullan väristä, mutta se on selkeä, mikä on plussaa. Oikeastaan jos kulta vaihdettaisiin pois, ja himmaltaisiin muutenkin "hieman", saattaisin kovasti pitääkin tästä. Vaalea yleisilme on toimiva, tuoli olisi tosi söpö, jos siinä ei olisi kullanväriä/aitoa kultaa perhaps? Kultaa on liikaa, mutta kukapa täällä ei asuisi. Jeah, nimenomaan asuisi. Koko perhe mahtuu hyvin.

Jamie-Lynn Sigler:

Photobucket

Jamie-Lynn Sigler kertoo:

Jamie-Lynn Sigler's 200-square-foot closet was created by Anthony's Custom Closets in Long Island. "For years I have not been able to find anything in my closet," says Sigler. "Now I see all my clothes shoes and accessories, even some stuff I completely forgot I had .. with the tags still on them!"

Oma mielipide: Kiva kohde siksi, etten tiedä kuka kyseinen henkilö on. Hänen persoona ei pääse vaikuttamaan mielipiteeseeni. Näyttää tosi pienelle ja ahtaalle, mutta ei sitä Jamien kertoman mukaan olekaan, vai onko kyseessä typo? Yllättävää, missä tila on? Ankean värinen. Boring!

Maria Menonunos:

Photobucket

Maria kertoo:

She transformed a massive upstairs space into Maria Menounos' "office/hair-makeup-and-dressing room".

Oma mielipide: Jälleen henkilö, jota en tiedä, kivaa. Muutama ok:n näköinen kenkäpari ahtaasti sijoitettuna.

Yhteenveto:

Fergietä lukuunottamatta nämä menivät mielestäni aika passelisti hienousjärjestyksessä, vaikka laitoin nämä aivan sattumanvaraisessa järjestyksessä. Suosikkini on Olivia Wilden vaatehuone. Siinä on aitoa fiilistä. Persoonaa. Se on mielenkiintoinen. Haluan heti tutkimaan, mitä kaikkea meikkauspöydän kätköistä löytyy. Jaetulle toisella sijalle listallani pääsee Christina Aguilera sekä Eva Longoria (jälkimmäinen tosin ei tämän kuvan perusteella vaan hänet pelasti tilasta aikaisemmin näkemäni kuvat). Evan huoneen tyttömäisyys ihastuttaa, ja asiaan vaikuttaa varmasti hänen upeat värikkäät, vaatteensa. Seuraan häen pukeutumistaan, ja pidän tyylistä paljon. Christinan kokonaisuus oli iloinen ja todella loppuun asti hiottu. Kyllästyisin siihen silti nopeasti. On silti ihanaa nähdä noin räiskyvää ja onnistunutta sisustusta. Huone on varmasti juuri Crissen kaikkien aikojen unelma, se on hienoa.

Hmmmm... Asiaa tuumailtuani hetken, huomaan että alkuun ei niin suurta vaikutusta tehnyt Nicky Hiltonin vaatehuone on sittenkin aika vahvoilla. Altavastaavana se kiilaakin kärkijoukon sekaan. Ei tosin Olivian vaatehuoneen ohi.

Papukaijamerkki: Mariah Careyn vaatehuoneen kristallikruunu. (Jos se vaan voisi olla hopea kullan värin sijaan.) Kristallikruunu on liian pramea makuuni, mutta pidän vintage-tyylisistä kristallikruunuista niin vaatehuoneessa kuin kylpyhuoneissakin. Mariahilla oli hieman samaa ideaa. Tosin ei vintagena.

Not gonna happen: Kimora!

3 kommenttia:

Miss M kirjoitti...

Huomenta! Mun suosikki on ehdottomasti Mariahin huone, toisena tulee Nicky. Ne on niin selkeitä ja vaaleita. Mariahin closetti kyllä näyttää jo liiankin isolta ja kultaa on vähän jo liikaa. Jotenkin nuo tummat puiset huoneet näyttävät, niinkuin kirjoititkin, tosi ankeilta!

COCO kirjoitti...

Mun suosikki on Nickyn huone, toiseksi kivalta vaikuttaa Fergien... erityisesti tuo rahi! :)

Linnea kirjoitti...

Maria! Heippa! Mariahin huoneessa minäkin pidin juuri samoista asioista kuin sinä. Selkeydestä ja vaaleudesta. Vaikka valitsinkin Olivian ja Christinan (sekä myöhemmin Nickyn) huoneet suosikeiksini, niin omaksi vaatehuoneekseni en voisi missään nimessä ottaa esim. Christinan kaltaista värikästä huonetta. Haluan vaatehuoneen olevan vaalea. Oletko nähnyt Mariahin vaatehuoneesta muita kuvia? Se on aivan uskomattoman kokoinen! Juu, tumma puu on ankea. Sekin on maku asia. Itse en vain pidä siitä.

COCO: Heips! Vaikka en Fergien huoneesta pitänytkään, niin valkoinen rahi oli minustakin kiva. Rahi on muutenkin tosi kiva kaluste vaatehuoneessa, etenkin tuollainen iso ja pyörä on makee. Nickyn huoneen ovi oli minusta jotenkin ihan Chanel tyylinen, ja hänen asuntonnossaan on muutenkin näyttäviä Chanel kalusteista, ja se mielestäni henkii Chanelia. ...Hetkinen.. Höh, unohdin mitä minun piti sanoa, mutta se liittyi jotenkin sinun COCO nimimerkkiisi tietenkin, ja siihen että pidit Nickyn huoneesta. nojoo, lahopää täällä moikka! =)

Related Posts with Thumbnails