torstai 19. marraskuuta 2009

Pirteää Huomenta Chisu ja Muut!

Chisu on ihana!

Okei, Chisu on oikeasti todella lahjakas muusikko, mutta nyt ei ole siitä kyse.
Syksy ja mieli on harmaa, (aihe, jonka yritän pitää jatkossa blogistani pois) joten me (=mä) vaan tarvitaan tänne Suomeen tämmöinen yksi pieni ja pirteä talitintti, joka on ottanut rohkeesti erilaisen tavan lähestyä, ja tuoda esiin ajankohtaisia maailman globaaleja epäkohtia. Chisu tuo iloa päivään pullottamalla kyyneleitään ja myymällä ne Saharaan. Ihanaa että Chisun ideasta kuuli presidenttikin, ja huomasi miten halpaa olisi tuotantokin.


Hymyilyttää.
Siis pullotetaan kyyneleet ja myydään ne Baden-Badeniin.
Iloista huomenta kaikille!



Chisu on muuten ihan tolkuttoman kaunis,
ja aika kaksoisolento karismaattisella Huippis Nannalle!

Photobucket täss

Photobucket Photobucket

Diggaan että Nanna näyttää tosi hyvältä seuraavassa kuvassa.
Hyvät kuteet.

Photobucket

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpäs onkin, en ennen ollut huomannut tuota yhdennäköisyyttä! Mutta kyllä Chisu on kauniimpi... Vaikka onkin symppis tyttö, tuleekohan Nanna menestymään, tuskin ainakaan ulkomailla?

Linnea kirjoitti...

silkkikengät: Yhdennäköisyyttä lisää varmasti se, että Nanna stylataan usein kirkkaan tai syvän punaisella huulipunalla ja kiillolla, juuri kuten Chisullakin on tapana meikata. Tosi kauniskasvoisia neitejä kyllä.

Kyllä Nannalla perusduunia riittää, mutta ei meille taida tänne Suomeen siunaantua toista Suvi Koposta ainakaan seuraavaan vuosikymmeneen. Ehdottoman hienoahan se olisi, jos näin kävisi, ja Nannalle paljon lykkyä matkaan!

Related Posts with Thumbnails