maanantai 16. marraskuuta 2009

Höh! Harmittaa!

Hitsi, en ollut hoksannut, että Photobucket on ilmeisesti ruvennut rajaamaan kuvamäärää, jonka saa sinne kuukausittain ladata. No kuten arvata saattaa tämän kuvamaniacin saldo on nyt täynnä, joten kuvat näkyvät seuraavan kerran vasta vajaan viikon päästä. Harmittaa niin kovaa, että blogi näyttää näin tyhmältä noiden Photobucket logojen kanssa, että piti tulla äkkiä tuomaan tänne jotain kuvaa muka vähän niinkun asian kera.

Voi ei, tuosta edellisestä lauseesta tuli jotenki hassusti mieleeni, miten mummuni edesmennyt naapuri oli niin jumalattoman utelias, että jos hän näki mummun pihassa vieraan auton/polkupyörän, niin hän tuli nopsakkaa muutama tomaatti tai kananmuna kourassa mummun luo sisään, pälyili ympärilleen, ja tokas hengästyneenä: "Ajattelin tuoda sulle kananmunia, kun ei itsellä ole käyttöä, kenes toi auto muuten on, onks täällä joku kylässsä, vai???! En tiedä, ymmärsikö yhtään kukaan mistä mielleyhtymäni tuli, ja miksi se edes mielestäni oli hauska. You've had to be there to know. Mummu rakas! Kaikkein rakkain.

Samalla huikkaan äkkiä, että kaikki ok edellisen postauksen kohdalta! =)
Kiitos kommenteistanne sinne, ja vastaankin niihin pikapuoliin, kunhan vaan saan ensin vähän väriä blogiini.
Hitsi kun nyt satun vielä olemaan vähän laiskalla tuulellakin vielä kaiken päälle...

Photobucket
Loin muuten sitten itselleni toisenkin Photobucket-tilin,
kun en keksinyt miten muutenkaan olisin kuvia tänne tuonut.
Bloggerin kautta kun en ole tottunut kuvia lataamaan.

2 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Voi ei tota mummon naapuria :D Argh, en voi sietää uteliaita ihmisiä.. vaikka myönnän, että joskus on hyvä olla utelias :) Tietääkin enemmän, kun muut..

En muuten itsekään tiennyt tota Photobucketin rajausta! No, mutta tosiaan, voihan niitä sitten perustaa joka sormelle :D

Linnea kirjoitti...

Cherry: Mummun edesmenneestä naapurista riittäisi kirjan verran kerrottavaa, sellaista joka saisi nauramaan vedet silmissä.

Mies muuten sanoi mulle yks päivä että mä olen vähän utelias, mutta hyvällä tavalla. Mitä se sitten tarkoittaakaan? Olin aivan totaalisesti järkyttynyt tämmöisestä lausunnosta, enkä suostunut hyväksymään mielipidettä lainkaan vaan kerroin kyseessä olevan vain sivistynyt halu oppia enemmän, sekä pysyä "maailman" uutistapahmissa kartalle. You see =D

Related Posts with Thumbnails