tiistai 3. marraskuuta 2009

Kauden Stylein Heijastin + Ajatus Eettisistä Aatteista

Yksi suosikkiblogeista on Onnela, jota pyörittää aivan mahtavalla superenergialla ihana Anu. Rakatan hänen blogiaan, vitsi mikä inpsiraatio sieltäkin blogista lähtee, kun katsoo miten paljon Onnelassa on taas omin käsin näperretty. Hän on kyllä varsinainen Martha Stewart. Lisäksi sisustusmakumme menee hyvin yksiin, joten silmänruokaa piisaa. Olin jostain syystä ollut hetken vierailematta hänen blogissaan, ja kun piipahdin siellä ihastelin mm. hänen tuunailujaan ja kirpparilöytöjään antaumuksella.

Onnelasta löytyi myös todella mielenkiintoinen vinkki, nimittäin postaus Soma Collectioinin heijastimista. Kiitos Anu, että jaoit tämän ihanan vinkin meille muille bloggareille. Kuten juteltiin, on todella tärkeää muistaa tukea suomalaista käsityötä. Ja naiset, SOMA collection on todellakin nimensä arvoinen.

Photobucket

Ja kyse on siis niinkin ajankohtaisesta aiheesta kuin heijastimet,
joten suosittelen todella kurkkaamaan Soma Collectionin sivuille.

Photobucket

Seuraavaksi heijastimia joista nyt pitäisi jonkinlaista päätöstä tehdä,
sillä en usko tarvitsevani kymmenniä samantyylisiä heijastimia.
Hintaa näillä on n. parisenkymmpiä/kpl.

Photobucket Photobucket

Tämä on myös aivan ihana joululahjaidea. Muistakaa, suomalaista designea! Sen lisäksi valikoimasta löytyy oma kokoelma lapsillekin. Ajatelkaa miten kaunis tuollainen rusetti olisi vaunuihin kiinnitetty. Itse aion antaa jonkin näistä heijastimista ystäväni pikku-pikku vauvelille. Äiti saa sen sitten vaunuihin kiinnittää. Toivottavasti valikoimasta löytyy hänen makunsa mukainen, onneksi sen sentään tiedän sen verran hyvin ettei hutia varmasti tule. Tämä se taitaa olla:

Photobucket

Tämä on ehdoton suosikkini, ja olin jo tilaamassa sitä...
Mutta voi ei! Huomasin että materiaaleissa on käytetty poron taljaa, ja se ei ole aatteideni mukaista. Voi itku. Tämä on todella, todella kaunis, mutta en usko että voisin hyvällä omalla tunnolla käyttää sitä. Täytyy ottaa yhteyttä kauppaan ja kysyä jos he voisivat valmistaa minulle vastaavan ilman poron taljaa.

Photobucket

Tiedän kyllä että ihastelin juuri edellisessä postauksessani Birkin-nahkalaukkua, mutta arjessa minun tapoihini kuuluu aidon nahan välttäminen. En pidä kopioinnista, mutta en esimerkiksi ikinä ostaisi eettisistä syistä aitoja UGG-bootseja, vaan olen ostanut jotkin vastaavat ihan basic kenkäpuljusta. Usein aatteeni hieman hankaloittakin hankkimista, ja joskus teen poikkeuksen, sillä välillä kenkien löytäminen menee turhan vaikeaksi. Samoin esim. talvihanskojen. Yritän jokatapauksessa välttää parhaani mukaan niin nahkatuotteita, lihan syömistä ja yritän muutenkin elää muistaen niin hyvin kuin mahdollista eläinten oikeudet, ja hyvinvoinnin. Kyse ole mistään muusta kuin sydämelleni erityisen tärkeästä asiasta.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails