perjantai 13. marraskuuta 2009

Onko Pikkujouluihin Pakko Pukeutua Mustaan?

Vai voisiko se olla jotain muuta?

Mutta ennenkuin lähdette katsomaan noita allaolevia kuvia, niin huom! hox! en ole koonnut näita settejä pikkujoulut mielessä, vaan nämä on asukokonaisuuksia, joita olen joskus aikoinaan koonnut milloin minkäkin, ja nyt pikkujoulupukeutumista miettiessäni mieleeni vain tuli kurkata minkälaisia asukokonaisuuksia juhlapukeutumiseen olen aikoinaan luonut. Eikä näistä kaikki minun omastakaan mielestäni oikein sovellu pikkujouluihin, osassahan huomaat hyvinkin kesäisiä fiiliksiä. Taitaapa joukossa vilahtaa mm. raikkaan turkoosit aurinkolasitkin, joita en ihan heti lähtisi suosittelemaan pikkujouluihin pukeutuvalle asusteeksi. Kunhan niputin nättejä mekkoja. Se kun on aina yhtä mukavaa.

Syvennyn joku päivä suunnittelemaan minkälaisia asukokonaisuuksia voisin todella tänä talvena niin pikkujoulu- kuin muissakin iltakemuissa käyttää. Nämä kun ovat osaltaan jo hieman "vanhoja". Sen lisäksi alkanut pikkujoulukausi inspiroi minua kirjoittamaan myös koko aiheesta, sekä kekkereillä käynnistä yleensä ottaen, oman viestinsä. Ajat ja tavat kun ovat minulla itselläni kovasti muuttuneet, ja oikeastaan taisin huomata sen vasta, kun luin muiden blogeista innostuksesta ja ilosta, minkä kutsun tipahtaminen postiluukusta aiheuttaa. Palataan siihen viestiin myöhemmin.

Mutta aiheeseen: voisiko pikkujouluasu olla...
Röyhelöä ja vaaleutta kuorrutettuna blingbling röykkiöillä....

Photobucket Photobucket

Kultaa ja beigeä,
maustettuna ruskealla, vanhalla roosalla, turkoosilla,
You name it...
(Stoolan kohdalla en valitsisi muuta kuin tekoturkiksesta valmistetun.)

Photobucket Photobucket

Harmaata ja kimallusta all the way... Niin ja sitä mustaa...

Photobucket Photobucket

Turkoosia ja pinkkiä...

Photobucket Photobucket

Turkoosia ja Lilaa, tai kylmän fuksiaa...
Photobucket Photobucket
Puhtaan sinivalkoista...

Photobucket

Herkkää ja romanttista...

Photobucket

Hillityn valkoista rohkeilla voimakkailla asusteilla

Photobucket

Näistä vaihtoehdoista omani osuisi jompaan kumpaan alla olevaan:

Photobucket Photobucket

Huh, olipa tämän viestin kohdalla paljon teknisiä ongelmia. Kuvat eivät millään meinanneet asettua, fontin koko temppuili, ja rivinvaihto toimi ihan oman tahtonsa mukaan. Toivottavasti kuvat ja teksti nyt kuitenkin lopulta näyttää teidänkin näytöillänne siltä kuin pitää, eli normaalit rivinvaihtovälit, tasoitettuna keskelle, ja suurimmassa osassa kaksi kuvaa vierekkäin.

5 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Kerrassaan täydellisiä kokonaisuuksia! Rakastan näitä kollaaseja <3 Tulee niin herkkuolo, kun tahtois ton ja ton ja ton.. Kyllä mun mielestä pikkujouluissakin voi käyttää väriä. Onhan Joulukin värillinen eikä väritön :)

Johanna kirjoitti...

Oi ei miten ihania, etenkin toi missä lukee Voila ja sit toiseks viimeinen raidallinen, laittaisin molemmat heti oikeestaan mihin vaan, mut etenkin pikkujouluihin!!
Ei pikkujoulumekon tarvi olla musta, mulla ei itseasiassa tänä vuonna ookaan... Oon ajatellut kans tehdä postauksen aiheesta mut pelkään pahoin et siit ei tuu näin glamoröösiä.. :) Nää oli upeita.

Miss M kirjoitti...

Upeita!! Mun kokoelmat ei näytä nyt miltään näihin verrattuna! :) Teitkö nää Polyvorella?

Terhi kirjoitti...

Ihanat kollaasit!! Itse tykkäsin tuosta viimeisestä eniten :) Omiin pikkujouluihin olen kyllä jo hankkinut mustan mekon :)

Linnea kirjoitti...

Cherry: No eikö! Todellakin näitä kootessa ja katsellessa tulee juuri tuo olo, etten kertakaikkiaan voi pärjätä enää päivääkään ilman suurinpiirtein jokaista vaatetta ja asustetta. =) Kiva kun diggailit!

Johanna: Noniin, minäkin laittaisin! Osa näistä on kyllä sellaisia, joita en käyttäysi, ainakin tuo yksi turkoosi/pinkki yhdistelmä, mutta yleensä ottaen pyrin tekemään vaan kollaaseja, minkä vaatteita itse käyttäisin. Muuten, kun näin tuon "Voila"-kollaasin mekon ihastuin siihen ihan ikihyviksi, ja siitä lähtien olen ollut ihan hulluna kaikkiin ohuisiin läpikuultaviinkiin yläosiin, joissa on isoja palloja. Oi joo, tee poistaus aiheesta, mä haluan nähdä sun pikkujoulumekon =)

Maria: Polyvorellaa juuri! Mut hei, näähän on ihan erilailla koottu kuin sun omat. Sä esittelit paljon selkeämmin yhden asukerran kerrallaan, kun mulla taas jokainen kuva on täynnä jos jonkinlaista tilpehööriä fiilistä tuomaan. Sun omat oli ihan pop!

Opeeehh: Tulihan nyt nimimerkkisi kirjoitettua oikein, tuli se =) Moikka! En ole tainnutkaan ennen nähdä sua täällä, joten kiva että käväsit. Ja kiva että myös tykkäsit =) Kiitos! Ton viimeisen setin sininen mekko on kyllä aika täydellisen värinen, ja malliltaan myös ihana. Mutta se on se sinisen oikea sävy joka minua ihastutti.

Related Posts with Thumbnails