lauantai 28. marraskuuta 2009

Suosikki PikkuMustani

Tähän mekkooon olen niin kovin ihastunut.

Suo Photobucket

Romanttisia röyhelöitä on joka paikassa, mutta liikkeellä on ilmeisesti puusilmä. Joten:
Jos olet nähnyt hyvin paljon tämänkaltaisen topin/yläosan jossain (värillä ei väliä),
niin olisitko kiltti ja kertoisit mulle, mistä kävisin topin kotiuttamassa!
Kiitos!


Photobucket

Siinä on kaikkea mistä pidän. Se ei ole ihan minimittainen, se on höyhenen kevyt, se on ilmava, siinä on runsaasti röyhelöitä, kangas näyttää "elävältä" ja siltä että on kaunis liikkeessä, helma on runsas kellomainen, mekossa on tosi naisellinen leikkaus, vyötäröä on korostettu kauniisti. Voisin jatkaa luettoani vielä pitkään. Kertakaikkiaan ihana mekko. Ja mekon onnellinen omistajahan on Jessica Stroup. Nuori tyttö, jolla on pettämätön tyylitaju/stylisti. Seuraan jonkinverran hänen pukeutumistaan. Aina yhtä ihastuttavaa ja virheetöntä. Ps. Korvakorut ovat muuten todella sievät myös.

Tämä on muuten yksi niistä vaatteista, joista tiedän että usea ystävä sanoisi samantien että tuo on ihan mun näkönen vaate.
Se on totta, tämä tosiaan on täysin minun näköinen vaate.
Ainut ongelma on se, että tämä ei asu vaatehuoneessani.

Ps. Palaan kommenttiboxin pariin ensi kerralle.
Kiitos kaikille piipahtaneille =)

5 kommenttia:

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Ihana ihana ihana mekko! Voi vitsi, huolisin kyllä tähänkin vaatekaappiin ton ihan millon tahansa! <3 Vilassa oli joskus tuolla tyylillä tehtyjä mekkoja, tarkoitan röyhelöä ja kaula-aukkoa yleensä. Mutta siitä on jo aikaa.. Kannattaa varmaan silti joskus vilkasta :)

Miss M kirjoitti...

Voi, tosi nätti mekko ja korvikset ja meikki plus kampaus! Tuo asu saisi muuttaa myös mun vaatekaappiin! Ainut joka mietityttää on tuo aikas avara kaula-aukko.. mut sehän riippuu miten vaate istuu, esim. jessicalla tuossa ei kuitenkaan tissit vilku tai hypi silmille häiritsevästi :)

Linnea kirjoitti...

Cherry: Nimenomaan ihana ihana ihana =) Tiedätkö, ajattelin itsekin heti Vilaa kun näin tuon mekon. Se on vain ihan Vilamainen, jos näin voidaan muotoilla. Haluisin tommosen topinkin. Pitää pitää silmät paremmin auki kaupungilla. Kiitos vinkeistä, cheers!

Maria: Niinpä! Kokonaisuus on ihana. Tää mekko muuten tosiaan näyttäisi ihan eriltä isorintaisen tai kunnon push-uppien kanssa, mutta mä pidän tästä tyylistä enemmän. Jotenkin niin iisi. Vitsi, kun toi Jessica on karismaattinen nuori nainen.

COCO kirjoitti...

Gina Tricossa on ollu aika täsmälleen samankaltainen toppi. Niitä oli ainakin syksyllä, beigenä ja mustana. Angelicalla oli ginan toppi jossakin postauksessa päällä,jos jaksat selata. http://angelicascloset.se/

Parempaa viikkoa sinne sinulle! :)

Linnea kirjoitti...

Kiitos COCO <3

Related Posts with Thumbnails