perjantai 6. marraskuuta 2009

My Style/beauty Icons Postauksien Sisällöstä

Tein aikaisemmin My Style Icons - postauksen, ja haluan kertoa että niitä on tulosssa jatkossakin, todennäköisesti paljon. Tyyli-ikoni on ehdottomasti liian voimakas sana, mutta tunnisteeksi blogiin se sopii mielestäni hyvin. Tunnen kuitenkin kyllä tyylini kumpuvan jostain sieltä sisimmistäni, mutta ideoita saan jatkuvasti lehdistä, lehdistä, lehdistä. Olen totaalinen lehtifriikki. Kun paljastan teille sitten joskus kun saan jonkinlaisen lehtipostauksen aikaiseksi, miten friikki, tulette varmaan pöyristymään. Lehtien kuvista kuitenkin inspiroidun ja saan uusia ideoita paljon. Olen myös laiskistunut pyörimään kaupoissa, joten katselen ja inspiroin kotona, ja lähden nykyään entistä määrätietoisemin ostamaan. Ennen ostin ihan mitä vain, todellakin. Siitäkin aiheesta on syytä tehdä postaus joskus.

Palvon vaatteiden, korujen ym. lisäksi myös naiskauneutta. Ihastelen toisen kaunista luustoa, ja kolmannen upeita sääriä jne. Näen kauneutta muutenkin kaikkialla, joten "Beauty-Icons" - postauksia naisista jotka ovat mielestäni äärimmäisen kauniita, tulee myös olemaan paljon. Nehän ovat aivan hömppiä, mutta bongailen sieltä täältä kampauksia, toisaalta mekon väriä, ja tuolta silmämeikkiä, You see! Ja koska pidän itse kuvista niin paljon, tullaan niitä täällä tosiaan näkemään sitten näistä aiheista runsain mitoin.

Sitten asiaan miksi lähdin tätä viestiä erikseen kirjoittamaan... Toisinaan tulee varmasti vähän ruodittuakin jotain/jonkun celebsin tyyliä, mutta toki tarkoitus on keskittyä nimenomaan siihen, mistä pidän ja ihastelen, ja mikä on pakko saada just heti nyt, eikä siihen mistä en pidä. Jokatapauksessa koska on tarkoitus koota ideakansioita edelleen itseäni varten ja ilahduttaen, siinä sivussa tietenkin parhaani mukaan teitä ihania lukijoita ilahduttaen, tulen näin tekemään, joskus saatan siis jonkun asun ruotiakin. Vaatteet ja kuvista ideoiden saaminen on minulle tosi mukava ja mieluinen asia elämässä. Vaatteet, korut, kauneus, meikki, hiukset jne, IHANAA, ja koska luen lehtiä niin tolkuttoman paljon tulee inspiraatiot sieltä, ja sittenhän täällä sähköisessä muistikirjassani käytän nettiä kuvien kokoamiseen. Tarkoitus on tehdä postauksia ehdottomasti hyvällä mielellä, eikä missään nimessä ruveta arvostelemaan täällä järjestäen punaisen maton daameja.

En myöskään missään nimessä voi katsoa olevani minkäänasteen muodin asiantuntija, vaan nämä ovat puhtaasti minun mielipiteitäni ja makuni mukaisia juttuja, joita tänne tuon. Jotenkin tuntuu että koska on kyse ulkonäöstä ja naisista, ja vaikka tarkoitus onkin keskittyä vaatteisiin ja esim hiuksiin, minun pitää ottaa tässä kokokin esiin. Tai haluan ottaa sen esiin. XXL-kokoinen nainen voi olla aivan jumalaisen kaunis, katsokaa esim. Pam Grieriä:

Photobucket

Mutta yleensä ottaen haluan heti alkuun kertoa ja tunnustaa avoimesti, että minun makuni on sellainen, että pääasiassa ja yleensä ottaen ihannoin hoikkuutta. Jotenkin vaan tuntuu tärkeältä sanoa se suoraan. Kumpa vaan nyt kukaan ei ymmärrä asiaa niin, että hoikkuuden ihannoiminen tarkoittaa sitä, ettei isokokoinen nainen voisi olla mielestäni kaunotar. Koska todellakin voi! Esimerkki yllä, ja tuohan on vain yksi, niitähän on jokapuolella, ja tullaan näkemään myös täällä ko. postauksissa. Kirjoitan tämän siksi, että säikähdin, en tiedä onko säikähtää ihan oikea sana, mutta uskon että ymmärrätte, hieman, kun olin kirjoittanut että olen sitä mieltä ettei minusta Lauren Conradille sovi muodissa oleva minimitta hameessa, ja sain siitä muutaman asiaa ihmettelevän kommentin. En keskustelua säikähtänyt siis tietenkään, vaan sitä että olinko onnistunut toheloimaan niin, että joku olisi hiljaa itsessään voinut loukkaantua tekstistäni olettaen että minä ajattelen että hän on liian pullea miniin. Ei missään nimessä, Laurenilla on upea vartalo, kyse oli vain ja ainoastaan makuasiasta, kuten tulee jatkossakin olemaan, enkä edes osannut selittää sitä sen tarkemmin. EN tosiaankaan usko että viestin jättäneet missään nimessä loukkaantuivat asiasta, mutta se sai minut ajattelemaan, että minun pitää olla tarkempi siitä miten asettelen sanani, etten pelkkää törppöyttäni pahoitakin omalla mielipiteelläni jonkun toisen mieltä. Ymmärtääkö kukaan kukaan mitä yritän sanoa? En saa punaista lankaa pysymään tekstissäni.

Kerron teille itsestäni vielä, että minä en ikinä jättäisi pukeutumatta mihinkään, mistä pidän, sen takia että se ei ole enää muotia, saati että vetäisin ylleni rievut jotka ovat muotia, mutta joista en pidä/joissa en viihdy. En myöskään sen enempää pidä kuin itsekään juurikaan välitä status-vaatteista/asusteista, ja merkkien palvonnasta ilman sen kummempaa syytä kuin että halutaan näyttää, että mulla on varaa tähän. Tämä ei siis todellakaan ole mikään vakavasti otettava muotiblogi, joka haistaa tulevat trendit etunenässä, ei todellakaan. (Vaikka menneisyydessä olenkin jo pariin otteeseen luullut itse keksineeni pari väriä sekä paidan mallia, ja olin sekä tohkeissani että ihmeissäni kun niitä alkoi ilmestyä liikkeisiin =D ) En itseasiassa edelleenkään miellä tätä muotiblogiksi oikein lainkaan. Ihan eri meininki. Ei voi edes verrata vastaaviin blogeihin! Ei tod! Enemmänkin näkisin tämän naisen kauneuden ihailun blogina. Enhän edes tarjoile mitään uutta. Nämä kuvat ovat useimmiten vanhoja, sorry =)

Hyvin yksinkertaisesti:
täällä on tarkoitus selata lehtiä ja kertoa mistä vaatteesta tykkään!
Mitä minä haluan itselleni.
Mikä minun mielestä on nättiä.
Arkeen tai juhlaan.


Photobucket

Vähän harmittaa myös se, että toki kuvat tulevat olemaan suurimmaksi osaksi celebsien kuvia, ja en haluaisia että blogini on typerä julkkisjuorublogi, mutta inspiroivat vaatteet lehdissä vain usein yksinkertaisesti nähdään jonkun Hollywoodin ladyn päällä kekkereillä tai arjessa, ja haluan silloin ottaa muistiin kokonaisuuden, josta pidin. Minulla ei myöskään ole aikaa, vaikka kiinnostusta välillä olisikin, hakea valmistajien kuvia. Siksi mennäään näin.

Harmi on myös se, että tällä hetkellä vaatteet ovat suurin materian avuin tuoma energian lähteeni (tämä syksy, argh!), sillä haluaisin kovasti pitää kiinni siitä, että blogini ei rajoittuisi vaatteisiin, saati sitten julkkiksiin, vaan täällä nähtäisiin kotia, puutarhaa, elokuvia, lehtiä, kirjoja, kissanpentuja, kädentaitoja jne. Tällä hetkellä nyt vaan on "upeiden naisten ihastelukausi" meneillään.

Harmit sikseen, ja
Tässäpä tämä!
Iloisella mielellä piristävästä asiasta.


Photobucket

2 kommenttia:

Lora kirjoitti...

Jätänpä kommentin, kun olen vasta tutustunut tähän blogiisi ja ajattelin palata jatkossakin lukemaan ja ihania kuvia katselemaan =) Ei minusta siinä Lauren-postauksessa ollut mitään loukkaavaa ketään kohtaan; blogisi on omasi ja on kivaa, kun on mielipiteitä laidasta laitaan. Minusta vastaavia juttuja on ihan kiva lukea vaihteluksi aikakauslehtien diiba-daaballe. Tykkään myöskin sisustusjutuista, piristävän ihania juttuja kun tuo "valkeaa maalaisromanttista"-staili alkaa jo kyllästyttää pahan kerran.

Linnea kirjoitti...

Heippa Lora,
tosi hauskaa, hyppää mukaan lukemaan ja juttelemaan! Ja kiitos tietenkin ihka ensimmäiestä kommentistasi =)

Omakin blogini on kyllä sitä ihan samaa diibadaabaa =D mutta olin siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi jopa enemmänkin ilahtunut siitä, että näit vaivan arvoiseksi jättää ajatuksella kirjoitetun viestin. Mukavaa.

Juuri itsesi kaltainen ihmisten perusmukavuus on kivaa, ja tuntuu hyvältä tähän ankeaan vuodenaikaan, jolloin enemmän tai vähemmän kaikki v*tuttaa. Anteeksi.

Ikävä kyllä minun on tuotettava sulle pettymys ja kertoa että mainitsemaasi sinua kyllästyttävään "valkeaan maalaisromanttiseen" sisustukseen saatat kyllä törmätä täällä jatkossakin. Itse kun olen lohduton valkoisen kodin ja shabby chihcin ystävä. MUTTA! Voipi olla että tämä kurja syksy saa minut haluamaan kotiin kesää, ja saadaan sillä aikaiseksi enemmänkin pirteää kesätunnelmaa kuin ko. tyyliin usein kuuluvaa pastellista romanttista stailia. Who knows. Rakastan kumpaakin. Lopputuloksen, tai jonkin alkajaisen näkee sitten, kun jaksan tarttua seuraavaan projektiin kotona. Mutta minulla on jo mielessä seuraava ihan älyttömän makee ja hieman kitsch kämppä, minkä meinaan esitellä täällä.

Related Posts with Thumbnails